10 razlogov, zakaj je dobro, da se počutite boleče po vadbi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj je dobro, da se počutite boleče po vadbi

10 razlogov, zakaj je dobro, da se počutite boleče po vadbi

Medtem ko je velika razlika med bolečine, da se počutite po dobrem treningu in bolečina v poškodbe, ni bolečina sploh verjetno pomeni, da se ni izšlo dovolj težko! V večini primerov, bolečine v mišicah po vadbi, je to znak, da ste potiska svoje telo dovolj močan, da bi razliko, zato berite naprej in ugotovite, zakaj, da je lahko dober znak:

1. To kaže, da je vaše telo prilagaja

Ko ste telesno težko, še posebej, če ste novi na telovaditi, potem se sprašujete svoje telo delati stvari, ki je ne uporabljajo za početje. Bolečine po vadbi kaže, da ste potiska svoje mišice za njihovo omejitev in da bo njihovo rast, tako da lahko lažje spoprijela s to novo stopnjo naporom.

2. To bo vodilo k večji vzdržljivosti

Drugi del tega procesa prilagajanja je, da naslednjič, ko boste to storili, bo vaja lažje. Vaše telo je učenje za spopadanje z novimi zahtevami, ki se da na njem in se bo izboljšalo vaše dihanje in krvni obtok, da bi bolje nahraniti mišice.

load...

3. Vaše mišice so se popravila in še močnejši

Ko ste telesno težko, ki jih povzroči mikroskopske poškodbe mišic. To je nič ne skrbi, ker bodo mišice same popravilo, vendar je to čas, ki ga bo močnejši in še bolj prožno.

4. To vam bo omogočilo, da gredo dodatno naslednjič

Če imate boleče s tekmovanje v teku pet kilometrov tokrat, potem pa naslednjič, ko boste mogli zagnati šest! Vsakič ko pritisnete svoje telo, da se prilagodi, tako da se bo počasi lahko izvaja več.

5. To vam pove, kdaj je treba ustaviti

Druga plat, da vse to dobra novica je, da bi se bolečina povedal, da ste šli predaleč! Poslušajte, kaj vaše telo vam pove, in če je bolečina huda, enostavnost off bit naslednjič, ker si verjetno niso bili pripravljeni za to dodatno miljo po vsem.

load...

6. To je naravna reakcija izvaja

Bolečina v mišicah, ki vadbo povzroča je znan kot DOMS, ali zapoznelega nastopa mišične bolečine, in lahko traja nekaj dni, da opazijo. Dokler se bolečina ni izčrpavajoče, potem je povsem naravna reakcija, da izvaja in je ni treba skrbeti.

7. To se bo zmanjšala

DOMS lahko doživeli kdorkoli, celo nekoga, ki dela vsak dan, vendar pa je bolj izrazit, ko ste prvič začeli jemati vadbo. Ne obupajte, čeprav, ker to ne zmanjša v resnosti, postane bolj se telo navadi na večji telesni aktivnosti.

8. To je znak, da je vaš fitnes izboljšuje

Za bolečine, ki sledijo vadbo vam pokaže, da so vaši ravni fitnes izboljšuje. Vzemite ga kot dober znak, ker, kot pravijo, ne bolečine, ne obuje!

9. To kaže, da ste naredili vaše srce nekaj dobrega

Če ste delal dolgo in dovolj močno, da bi dobili nekaj bolečine v mišicah, kot ste jih bo dal svoje srce vaja preveč! Sprijaznimo se, gledanje televizije, ne bo vas boli naslednji dan, vendar ne bo dobil svojega bitja srca.

10. To pomeni, da ste izgubili težo in pridobivanje mišic

Ta bolečina v mišicah pomeni, da ste si delaš nekaj dobrega. Vi ste zažgejo off nekaj kalorij in ste napeta mišice, zato se vsede in se sprostite za nekaj časa. Lahko ste ponosni nase!

load...