10 razlogov, zakaj ljudje, ki spijo goli, so veliko bolj zdravi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj ljudje, ki spijo goli, so veliko bolj zdravi

10 razlogov, zakaj ljudje, ki spijo goli, so veliko bolj zdravi

Glede na raziskave, le 8% Američanov spati goli. Toda to je v ostrem nasprotju z dejstvo, spanje v golih s seboj prinaša številne pomembne koristi za zdravje.

Spanje v pižami, kot večina ljudi, lahko povzroči nam, da bi dobili vse vroče in moti v postelji. Medtem ko postaja vse pare si nekateri ljudje mislijo o ljubljenju, da je dejansko res slabo za naše zdravje. To nam lahko starost res hitro, da nas je poudaril, lahko pa tudi, da nas maščoba.

V bistvu, Pyjama je so slabe stvari.

Resnica je, da je prelivanje naše obleke, kot smo vzpon v posteljo s seboj prinaša razen samo občutek, čutne in brezplačno pod rjuhami veliko več prednosti. Zato je skrajni čas, da se pripravite, da izgubijo svoje pižame in vrgel na svoj rojstni dan obleko, kot smo si oglejte 10 razlogov, zakaj so ljudje, ki spijo goli veliko bolj zdravo za to.

load...

1. Spanje Naked lahko boj proti Nespečnost

Če ne more ohladiti, ko spanje, ste bolj verjetno, da trpijo zaradi borbe nespečnosti. To je zato, ker se mora jedro naše telesne temperature, da se ohladi, preden bomo lahko spali. Torej, če ste se borijo za dihanje v vaš pižama je, nogavice in odejo, boste morda želeli razmisliti izpraznijo, tako da vaše jedro telo temp kapljic in spanja je lažje.

2. Spanje Naked lahko dejansko srečnejši

Lahko se počutijo srečnejši, ko spiš nag, ker ste prosti. Niste omejeni s pižamo, kot so starši, ki se uporabljajo, da je, in si ne omejene z nedrčku. Saj ne zbudi občutek vročine in zamašen nos, ampak zbudi se ohladi in osveži.

Simbolično, ste brez konvencije, in vse, kar družba pove, da narediš. Ti si upornik to, kar želite storiti, in fant, je prepričan, ne počutim mogočen v redu!

3. Spanje Naked lahko prepreči Belly Fat

Nižje vrednosti kortizola so potrebni za hujšanje in boj proti flab. Visoke kortizola ravni, nasprotno, ki so potrebni za pridobivanje odvečne trebuh maščobe.

load...

Naši raven kortizola so nižje po dober spanec in višje po spanju slaba noč. Eden od načinov za zniževanje naše raven kortizola je, da naj ven telo ohladi seveda - in to lahko storimo s spanjem v buff. Spanje v buff prispeva k nam hladnejši in pomaga naše telo, da bi bolje urediti oni nadležen raven kortizola.

4. Spanje Naked pomaga, da zrak iz svoje kože

Še ena od velikih prednosti spi gola je, da lahko pomagajo ohraniti vašo kožo zdravo. Če ne zrak ven kožo, si lahko spodbuja bakterije uspevajo na telesu, kjer lahko še naprej živijo in vzgojiti. Eden izmed najlažjih načinov, da zrak iz kože je, da spi v vaši rojstni dan obleko.

Vaša stopala bodo predvajali ven, saj bo pazduhe in "dol-tam" bitov. Morda vse sliši malce EDN, ampak to je povsem potrebno, če želimo zdravo, čistejše telo.

5. Spanje Naked Can Make You Active

Kolikokrat ste prišli domov iz službe, showered in zdrsnila naravnost v pižami? To je le 20:00, vendar jo že videti, kot da ste storili za noč. Tudi če vas tako kličejo prijatelji do vprašati, če želite iti na pijačo, si še vedno odločen, da ste pravkar dogaja, da imajo chill noč pred Netflix.

Problem je, da ko smo zdrs v naše pižame tako zgodaj, smo postali leni in neaktivni. Spanje gola pomeni, da se ne naredi za noč. Dejansko namesto pomeni, da ste pripravljeni, da gredo na kateri koli točki. Prijatelj vas pokliče in, ja, ste pri volji za ples!

6. Boste bolj prepričani o sebi

Samo leži gola ponoči je lahko dovolj, da se boste počutili samozavestni s svojim telesom. Počutiš privlačna, in včasih se počutite pri volji za nekaj ljubljenja.

Ko greš v posteljo v svoji rojstni dan obleko, boste presenečeni, kako dobro se počutite o sebi, in to prav gotovo dela čudeže s svojim splošnim esteem dneva v dan.

7. Spanje Naked pomeni, da ne bi bilo treba za tuširanje zjutraj

Če obstaja ena stvar, mnogi od nas sovražijo morali storiti prva stvar zjutraj, je to prhanje. Seveda, mnogi od nas to storiti, vendar mnogi od nas raje ne storite.

No, eden od načinov, da bi dobili iz zgodnjega jutra prho spanja gola. Spanje v golih pomeni, da bo kul skozi noč, in boste počutili gor občutek zračnosti, osveži in s precej darn dobro las v prtljažniku. Če pa nosiš plasti, bodo vaši lasje več kot verjetno vse namaščen gor. Kar pomeni, da čas tuš!

8. Sleeping Naked je lažje

Ok, tako da sezuvanje obleke in dajanje na pižamo ni ravno najtežja stvar na svetu storiti. Vendar pa lahko traja do časa, in to pomeni tudi dodatno izpiranje.

Če spite gola, na drugi strani pa preprosto za strip in se v posteljo. To je tako preprosto! Seveda, se morda zdi leni, vendar se ne spi pri utrujenih, leni ljudje vseeno?

9. Boste videti mlajši

Še ena od velikih prednosti spi gola je, da lahko pomaga upočasniti proces staranja. To bi se ga, zakaj Joan Collins še vedno uspe, da si 50, kljub temu, da kot 82.

Glej, vodenje pokrov na svojo osnovno telesne temperature pomeni, da vaše anti-aging hormoni pravilno delovanje in svoje delo dobro. Če ste potenje kot namaščen prašiča, ki jih preprosto ne bodo mogli narediti svoje delo in boste starajo hitreje od vaše hišne mačke. Če želite ostati videti mlajši, dobite komplet off in uživajte v spanec kul noč.

10. Kože kožo stik Je Ace

Če spite goli s svojim partnerjem, koristi kože v stiku s kožo, so številne. Boste zmanjšali simptome depresije, stresa, in boste tudi počutili srečnejše in bolj samozavestni. To lahko celo dobili pri volji za nekaj ljubljenja in lahko pomaga v boju proti off nespečnost.

Tako kot tudi spiš gola, lahko tudi kažejo, da je vaš partner zdrsne v svoj rojstni dan obleko preveč. Vsakdo je zmagovalec!

Ali veste, druge koristi za spanje goli?

load...