10 razlogov, zakaj pitno mleko morda ne bo tako dobro, kot si mislil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj pitno mleko morda ne bo tako dobro, kot si mislil

10 razlogov, zakaj pitno mleko morda ne bo tako dobro, kot si mislil

Že vrsto let je proizvodnja industrije mleka je bila nam pove, kako dobro kravje mleko je dobro za nas in kako to prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob, vendar bi jih bilo nas zavajanje o koristih za zdravje mleka? Nobenega dvoma ni, da je mleko dobro za otroke, ki rastejo, vendar so nekateri ljudje so sedaj dvom, kako je res koristno konzumno mleko za odrasle. Nekatere raziskave so celo predlagali, da bi se redno pitje mleka skrajša življenje. Če pijete mleko vsak dan, boste morda želeli prebrati naprej, saj imamo deset razlogov, zakaj konzumnega mleka tudi ne more biti, kot je dobro za vas, kot ste mislili, da je.

1. Mleko lahko si napihnjenosti

Ko smo zelo mladi, so naša telesa zasnovana tako, da lahko kos, in prebaviti mleka, ampak kot smo rastejo starejši, smo izgubili našo sposobnost za pravilno prebavo. Konzumnega mleka v odrasli dobi ni naravno za nas, tako da je mleko sedi v želodcu predolgo in sladkorji v njej fermentirati, kar lahko povzroči napenjanje in plina.

2. To ne pomeni, da vaše kosti koli močnejše

Ko si otrok, kosti so še vedno narašča, zato je potrebno kalcij v mleku za spodbujanje zdravega razvoja nove kosti. Ko smo se starajo, čeprav smo dobili več kot dovolj kalcija iz uravnotežene in zdrave prehrane, tako da dodatni kalcij, ki mleko zagotavlja se le ni potrebno več. V eni od študij, ki je pogledal na 61.000 žensk, so našli nobenih dokazov, na vse, ki so imeli mleko pivci vse manj zlomljenih kosti v življenju, kot tisti, ki niso pili mleko.

load...

3. Mleko lahko povzroči akne

Dejstvo, da lahko uživanje kravjega mleka povzročajo aken ni le mit. V letu 2007 je Harvard School of Public Health je izvedla študijo, ki so potrdili, da je glavna povezava med pitjem mleka in pojavu aken. Raziskovalci so ugotovili, da je kravje mleko poslabšanje obstoječe primere akne in v nekaterih primerih povzročilo nove aken.

4. To lahko povzroči, da na teži

Konzumnega mleka dnevno lahko povzroči povečanje telesne mase, tudi če piješ posneto ali delno posneto mleko. V študiji, ki je bila opravljena pri otrocih, je bilo ugotovljeno, da obstaja neposredna povezava med količino mleka pa pil in teže, ki jih dajo na. Presenetljivo je, da so raziskovalci ugotovili tudi, da ob zamenjavi soda z mlekom je zelo majhno razliko do telesne mase za otroke.

5. Mleko povečuje tveganje za bolezni srca

Vsi mlečni izdelki vsebujejo veliko holesterola in nasičenih maščob, in ki lahko privede do zamašitve arterij in bolezni srca. Tudi samo en kozarec 2% mleko vsebuje ravno toliko maščobe kot tri rashers slanine. Glede na to, da ni kosti zdravje koristi za konzumno mleko, povečano tveganje za bolezni srca, ki lahko povzroči lahko le, da veliko ljudi misli, dvakrat pa pitje toliko za to.

load...

6. Mleko poveča proizvodnjo sluzi

Eden od manj pomembnih, vendar še vedno neprijetne stranske učinke konzumnega mleka je, da povzroča telo, da proizvede več sluz. Mnogi ljudje menijo, da je, ko so prenehali pitje kravjega mleka, njihov nos in prsi postane veliko bolj jasno. Če se proizvajajo preveč sluz, lahko vznemirilo vaš prebavni sistem preveč.

7. To povečuje stopnjo umrljivosti pri ženskah z rakom dojke

Poraba visoko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov, kot so mleko, je bil povezan tudi s povečano stopnjo umrljivosti pri ženskah z rakom dojke. Študija, imenovana življenje Po Cancer Epidemiology Študija je pokazala, da je le en pol prestajanje visoko vsebnostjo maščob mlečnih izdelkov na dan, predstavljali znatno povečanje dejavnik tveganja. To je mislil, da so bili zaradi estrogene hormone, ki jih najdemo v mlečnih maščob.

8. Kravje mleko vsebuje antibiotike in hormone

Kmetje redno uporabo umetnih hormonov povečati donos neke kravje mleka in jih uporabljajo tudi antibiotike, da se zmanjša vnetje mlečnih žlez kravo in za zdravljenje mastitisa. Sledove teh hrambe so našli v mleku, skupaj s sledovi pesticidov. Takšni toksini so bile povezane z rakom in lahko vpliva ledvic in sečil.

9. Mleko lahko poveča tveganje za raka na jajčnikih

Ko je laktoza v mleku prebavijo v telesu, se razgradi v galaktoza, ki je mislil, da so strupene za celic v jajčnikih. Študija o ženskah, ki je potekala v Iowi je pokazala, da so ženske, ki vsak dan pili mleko več kot sedemdeset odstotkov več možnosti za razvoj raka na jajčnikih, kot tisti, ki niso pili mleko.

10. Mleko alergija

Nekateri ljudje so preprosto alergični na mleko in alergije je pogostejša, kot si morda mislili. Približno ena tretjina prebivalstva alergični na mleko, in za tiste, ki so, lahko konzumnega mleka pripelje do bolečin v trebuhu in bruhanja in lahko povzroči smrtno anafilaktično reakcijo.

load...