10 razlogov, zakaj se morate naučiti plesati tango | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 razlogov, zakaj se morate naučiti plesati tango

10 razlogov, zakaj se morate naučiti plesati tango

Obstaja veliko različnih stilov tanga, od nežnih blizu objemi, k pare latinskoameriških plesih, ampak vse oblike imajo osnovni občutek strasti okoli njih. Ali je v slogu igrive intimnosti ali bolj dramatične in erotične stilov, ples tango, boste zagotovo dobili pri volji!

2. To je super, zabavno, majhen vpliv na vadbo

Z tango, ki ga drsenje, kot pa skoki gor in dol na tla, tako da gorijo off kalorij in ton vaše telo, ne da bi pritisk na telesu, kot so, na primer, medtem ko teče.

3. Izboljšuje milost in držo

Koraki so vključeni v tangu so koraki do spredaj, s strani in zadaj v kombinaciji z zavoji. Dokončanje teh zavojev in korake bo okrepila svojo držo in ravnotežje in vam veliko več milost in držo.

load...

4. Lahko začnete plesati tango pri vsaki starosti

Ti niso nikoli premlad ali prestar, da začnete ples tango. Ker v mnogih različnih stilov, lahko izbral hitrost, ki vam ustreza, vendar pa glede na vašo starost, je to nekaj, kar bi moral vsak poskusiti vsaj enkrat!

5. To lahko odpre popolnoma nov družabno življenje za vas

Svet tango plesalec je lahko naporno, če želite, da bo. Srečali se boste popolnoma nov krog prijateljev, od začetnega plesni tečaji in treningi, na urejenih tango strank, ali milongas, bo vedno dovolj v svoj dnevnik. Kdo ve, morda celo na koncu tekmujejo v tango plesnih tekmovanjih!

load...

6. Spodbuja zaupanje in lastno izražanje

Tango ne gre le za skakanje gor in dol, v čas, da glasba! Tango je prava oblika umetniškega izražanja. Vsak plesalec interpretira glasbo in plesnih korakov na svoj način in vam bo dala veliko več zaupanja, da se izrazijo na splošno tudi v javnosti.

7. To lahko izboljša vaš odnos s partnerjem

Nekateri ljudje pravijo, da lahko ples tango bi pari med seboj in jim pomagati delati več v tandemu s seboj in si medsebojno zaupamo več.

8. Zmanjšuje stres in vam omogoča, da sprostite

Ples tango lahko prevoz na drugo mesto, kraj, kjer vam ni treba razmišljati o vseh skrbi in bremen svojega življenja. To ni le latinske ritme, ki vas prevažajo, to je, da boste morali, da se osredotoči tako težko na poteze; ne boste imeli časa razmišljati o čem drugem!

9. To je poceni

Lahko splash ven na čevlje in obleke, če začnete jemati tango ples res hudo, ampak za začetnike, ki jih ne potrebujete nobenih posebnih oblačil ali opreme. Obstajajo verjetno tango razredi v mestu ali mesto v vaši bližini in cene običajno začnejo od vsega samo 15 $ ali tako, na uro. Ni veliko drugih načinov, da lahko družijo, se zabavajo in se primerni za manj kot to.

10. To je ples, ki jih lahko vsakdo plesati

To res ni važno, kakšne oblike ali velikosti ste in ali imate dve levi nogi, lahko vsakdo plesati tango. Za tiste, ki so preveč sramežljivi, da bo res pretrese, kar imajo, po vsem plesišču, potem tango je le vrsta subtilnega plesa, ki ste morda iskali. Tango je bolj za hojo plesa, vendar hoja z milostjo in s stilom.

Ali veste, nekatere druge razloge, zakaj je ples tango super?

Ostanite srečni!

load...