10 škodljivih sestavin, da bi se izognili izdelkom za nego kože | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 škodljivih sestavin, da bi se izognili izdelkom za nego kože

10 škodljivih sestavin, da bi se izognili izdelkom za nego kože

Razen če se zgodi, da kemik, ki delajo, kaj je res v vaših izdelkov za nego kože in se odloča, ali bi te sestavine škodljivo je res težka naloga. Dolga imena nekaterih kemikalij, so le del problema, saj proizvajalci pogosto skrivati ​​škodljivih sestavin pod različnimi imeni in, čeprav ne jeste svoje izdelke za nego kože, lahko še vedno se absorbira skozi kožo, zato je pomembno, da veste, kaj je v njih. Se ne zavede v razmišljanje, da so vaši izdelki za nego kože varna, ker nekateri ne vsebujejo sestavine, ki so nedvomno varna. Tukaj je deset škodljive sestavine izdelkov za nego kože, da bi bilo najbolje, da bi se izognili.

1. Parabeni

Čeprav je še vedno razprava o tem, ali se parabeni lahko krivi za raka na dojki, je še vedno dejstvo, da je v raziskavi leta 2004, sledi parabenov so našli v 90% vseh vzorcev, odvzetih iz človeških tumorjev raka dojke. To, plus dejstvo, da parabeni lahko motijo ​​endokrini sistem, je zadosten razlog, da bi se izognili temu konzervans, ki se uporablja v številnih kozmetičnih izdelkih.

2. Polietilen glikol

Polietilen glikol se uporablja pri obraza čistilna odstraniti maščobo, vendar obstajajo pomisleki glede tega kozmetične sestavine preveč. To je zelo kruto na kožo in je pravzaprav enak de-mazanje izdelek, ki se uporabljajo v čistilih pečice, tako da boste razumeli, zakaj je tako kruto. To je je bilo tudi ugotovljeno, da se je pogosto kontaminirano z rakotvornim in težkih kovin.

load...

3. Silikonska pridobljene mehčala

Silikonski izpeljani mehčala se uporabljajo v izdelkih za nego kože, da se zaskoči na vlago in jih najdemo v proizvodih, kot so BB kreme. Čeprav se lahko zaklepanje vlago zveni kot dobra ideja, silikonski izhaja mehčala so tako dobro tesnjenje kožo, da je bila opisana kot kot dajanje plastično folijo na obrazu. Prevelika uporaba izdelkov, ki vsebujejo te blažila bo ustavitev dihanje kože in lahko povzroči draženje kože.

4. Natrijev benzoat

Natrijev benzoat ni problem, ko je sama, temveč postane potencialno nevarnost za zdravje, ko se pomeša vitamina C. Natrijev benzoat se uporablja kot konzervans, kadar je zmešano z vitaminom C, tvori karcinogene spojine, benzena.

5. Natrijev lavril sulfat

Sodium Lauryl sulfat se uporablja kot površinsko aktivne snovi, kar pomeni, da naredi stvari, kot telo opere in penastih čistil, pene. Kljub široko uporabo v izdelkih za nego kože, je znano draži kože za mnoge ljudi. Znano je tudi, da je natrijev lauril sulfat zelo enostavno absorbira v telo in se kopiči v možganih, jetra in srce.

load...

6. Ftalati

Kaj lahko bi bilo bolj težko prepoznati škodljive sestavine v lepotnih izdelkov, je dejstvo, da so nekateri prepovedana v nekaterih proizvodih in državah, ne pa v vseh. Ftalati, na primer, so bili povezani s ledvic in pljuč poškodbe, motnje endokrinega sistema, in rakom. Čeprav so bili v otroških igrač v EU prepovedana, pa se še vedno pogosto uporabljajo v losjonov in drugih kozmetičnih izdelkov.

7. Premog katran

Eden izmed kozmetičnih sestavin, ki so prepovedane v nekaterih državah, vendar ne v vseh, je premogov katran. Uporablja se v izdelkih za nego kože, namenjene posebej za suho kožo in se uporablja tudi kot barvilo v nekaterih kozmetičnih izdelkih. Čeprav se je izkazalo, da je rakotvorna in uporaba tega je prepovedana v Evropi, pa je še vedno pogosto uporablja v mnogih izdelkih v ZDA in drugod po svetu.

8. Hydroquinone

Hidrokinon, ki se uporablja v nekaterih kože Olajšajte izdelkov, je bila ocenjena kot zelo strupene nekatere organizacije in je bil prepovedan v Veliki Britaniji. To se še vedno uporablja v Severni Ameriki in drugih državah, čeprav, kljub dejstvu, da je bil povezan z vprašanji s reproduktivnega sistema in za razvoj raka.

9. Triklosan

Triklosan je pogosto najdemo v antibakterijskih mil in umivalniki za roke, vendar pa je bilo povezano s endokrinega sistema in povečano tveganje za nastanek raka. Če iščete antibakterijskih izdelkov, zakaj tvegati s to sestavino, ko obstaja toliko naravnih proizvodov, ki imajo antibakterijske lastnosti?

10. Iz nafte sestavine

Naftni sestavine na osnovi, ki prihajajo iz surove nafte, se uporabljajo veliko v izdelkih za nego kože. Problem s temi sestavinami, če jih prekomerno, je, da bodo zamašijo pore in povzroči kožne infekcije. Naftni sestavine osnovi, tako kot druge sestavine, ki smo naštete, so zelo očitno niso proizvodi, ki nas narava namenjena, da dajo na našo kožo, tako da bi bilo najbolje, da bi se izognili izdelke, kot so to, če lahko.

load...