10 škodljivih sestavin v solatnih prelivih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 škodljivih sestavin v solatnih prelivih

10 škodljivih sestavin v solatnih prelivih

Ko sem želel sprejeti zdrave prehrane, ljudje, mi je povedal, da bi jedli več solato.

"Resno, jesti več solato," pa bi rekel.

"Ampak..."

"Ne, resno. Jejte več solato. "

Nikoli nisem bil velik ljubitelj solate, ko sem bila še otrok. Moja mama je bila velik tradicionalen in njene solate nikoli niso bili sestavljeni iz nič drugega kot za solato, korenje, kumare, paradižnik in pesa. Jasno je bilo, kar je verjetno, zakaj sem sovražil solate.

load...

Kot sem starejši, sem ugotovil, da je bilo veliko drugega sadja in iz zelenjave lahko vključite v solati, ki jih pakiranje z veliko prehrane in okus v procesu.

Prav tako sem malo omotičen, ko sem solatni preliv prvič.

Tako kot vsi ostali, sem že izdelanih solatni preliv iz steklenice iz udobja, in to je tudi solatni okus še boljši. Stvar je v tem, čeprav je, da, solatni prelivi so zdravi, kot je solata naj bi niso vedno tako zdravo. Glej, ko je vaše sadje in zelenjavo zibanje hranila kot kul mačka, je solatni preliv oblečena ubiti.

load...

Ko sem prvič spoznal, sem bil precej darn skrbelo! Danes sem popolnoma DIY s svojimi solatni prelivi, in samo v primeru, da se ne zavedajo morebitne škodljivosti te obveze počnete za vaše zdravje, tukaj je 10 škodljivih sestavin, ki jih najdemo v njih.

Dlesni

Gumi se pogosto uporablja v že izdelanih solatni prelivi, saj plete vse ostale sestavine skupaj. Think of it kot stabilizatorja, če hočete.

Dlesni v njihovem naravnem okolju, so popolnoma zdravi. Morska trava je gumi, kot so drevesa in zdrave bakterije. Vendar so bili malo študij izvaja jasneje osvetliti svoje alergenih lastnosti.

Na primer, ksantan je guma, ki se pogosto uporablja v že izdelanih solatni prelivi, in je bilo ugotovljeno, da sprožijo alergijske reakcije pri nekaterih posameznikih. Te reakcije segajo od blagih - kot je glavobol - bolj pomemben - kot diareje.

Voda

"Wow! Sem gor! «Sem slišal jokati. "Od kdaj pa je voda škodljiva? Si jezen? Nisem branju tega članka več, ti si nor! "

Nosijo s seboj na sekundo.

Glej, vode in sama po sebi je zelo zdrava. Toda voda ne vpija okuse ostalih sestavin v steklenico solatni preliv. Kot tak, je okus navaden in Aljkav.

Za več okusa, proizvajalci nenaravno okus, ki je bila opravljena v laboratoriju. Res ne ohladi.

Sojino olje

To ni enostavno odkriti, ko steklenico solatni preliv vsebuje sojino olje, ker so proizvajalci tako nesramno, da ti povem njihov izdelek je narejen z olivnim oljem, ko je bilo dejansko izvedeno s sojinim oljem.

Problem s sojo, proizvedenega v ZDA je, da je dobra 90% je gensko spremenjena. To ni kul, ker so bile gensko spremenjene sestavine povezana s hitrejšo staranja, inzulinske rezistence in neplodnost.

Kalcijev dinatrijev EDTA

"Hočem več EDTA!" - je dejal nihče.

EDTA je konzervans, ki jih boste našli v sode in omake. Prav tako je včasih najdemo v šamponih, kreme in številnih drugih kozmetičnih izdelkov.

Treba je najti tudi v nekaterih že izdelanih jutranje steklenic solato. Ravno zato je ugibamo, če pomislimo, da je EDTA povezana z vsemi vrstami alergijske reakcije, vključno s izpuščaji in napade astme in celo občasno okvaro ledvic.

EDTA je bilo tudi ugotovljeno, da povzroči izločanje mineralov v udarci.

Nanodelci

Nanodelci se uporabljajo za zaščito pred soncem in barve, da jih svetlejši, in so dodali tudi na številnih predelanih živil, da jih pobarvajo in jih debelejši. So dodali tudi solatni prelivi, kljub dejstvu, da je nihče ni testiran za varnost.

Nanodelci so majhne. Vi zagotovo ne bodo mogli videti, in podjetja, ki niti ne zahteva, da bi vas obvestili, če so v hrano.

Največji problem je, da nihče ne zdi povsem prepričani, kaj nanodelcev dejansko storiti. Ko se delci zmanjša na tako majhni velikosti skozi inženirstva procesu, so nagnjeni k storiti zelo različne stvari, kaj bi normalno delati na večjem obsegu. In to je zaskrbljujoče stvar.

Trans maščobe

Trans maščobe so "slabe maščobe", ampak zato, ker "slabe maščobe" ni nikoli na etiketi, mnogi uporabniki sploh ne zavedajo, da so trans maščobe ni dobro za njih.

"Hej ma. Ta steklenička vsebuje nekaj, kar ti trans maščob. Kaj d'ya misliš? "

"Ga Stick v koš."

Solatni prelivi pogosto vsebujejo trans maščob, vendar v primeru solatni prelivi, lahko proizvajalci hrane pobegniti s sklicevanjem na njihove izdelke kot "trans maščob zastonj", tudi če je 0,49 gramov stvari tam na obrok!

Naravni okusi

Solatni prelivi vsebujejo tako naravne in umetne arome, kajne? Torej, si moraš pobegniti, ko vidite, umetnih arom na etiketi, ampak ima lahko toliko, kot želite, če ste videli naravne okuse, kajne?

Žal ne.

To bi lahko rekli "naravne arome" na etiketi, ampak to je v bistvu naravnost laž. Vsi okusi so proizvedeni v laboratoriju, in vsi so zelo lažne. Izogniti.

Natrijev gvanilat

Natrijev gvanilat je ojačevalec okusa, ki je pogosto najdemo v številnih predpakiranih jedi, vključno z instant rezanci in nekaterih pripravljenih jedi, in se uporablja tudi v pre-made solatni preliv.

To izhaja iz alg in ribe in je naravni ojačevalec okusa. Toda medtem ko je najbolj škodljiva, če jih sama uporablja, da postane škodljivo, če se uporablja v kombinaciji z nečim imenuje mononatrijev glutamat (MSG). Obe snovi reagirajo med seboj in jih je treba zlasti izogniti, kdor trpi sečne kisline ledvične kamne ali protin.

Predpostavlja se, da sta dva zmešamo skupaj, da shranite na proizvodne stroške.

Koruzni sirup

Koruzni sirup se pogosto uporablja pri že izdelanih jutranje steklenic solata, ker je eden izmed najcenejših sladil na svetu. Našli boste tudi to sestavino v številnih predelane hrane in pijače.

Problem je, da porabijo preveč koruzni sirup vodila k večji trebuh maščobe. To lahko povzroči tudi odpornost na insulin, zato je bila povezana z debelostjo in tipa - sladkorno boleznijo tipa 2.

Kalijev sorbat

To je konzervans, da se je treba izogniti za vsako ceno. Kljub temu, da je "na splošno varna za uporabo" besedo "na splošno" naj bi misliš dvakrat. To je povezano s draženje kože in izpuščaji.

Če še vedno želite vključiti solatne prelive v vaših jedi, je najlažji način, da se prepreči škodljive sestavine, je bodisi nakup ekoloških steklenice - ali pa svoje. To je manj zapletena kot se sliši in bo povečati svoje kulinarične sposobnosti.

load...