10 skrivnosti mediteranske prehrane | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 skrivnosti mediteranske prehrane

10 skrivnosti mediteranske prehrane

Heath strokovnjaki po vsem svetu se strinjajo, da je sredozemska prehrana zdrava prehrana na planetu. Ljudje, ki živijo v Sredozemlju trpi manj srčnih napadov, manj udarcev, manj demence in živijo dlje, bolj aktivno življenje kot veliko drugih ljudi iz drugih regij sveta. Torej, kaj je skrivnost sredozemske hrane, zaradi česar je tako zdrava in zakaj je tako velik prehrana slediti? Tukaj so deset skrivnosti sredozemske prehrane, ki pomagajo, da bi to zdravo hrano, kar lahko, da bi jedli in najlažji prehrane slediti.

1. To je vse sveže hrane

Prva stvar, ki jo naredi sredozemska prehrana tako zdrava, je svežina hrane. Obremenitve svežega sadja in zelenjave, in zagotovo ni predpakirano ali hitra hrana pomeni, da ljudje, ki sledijo mediteransko dieto dobili vse dobrote iz njihove hrane, tako kot narava predvideno. Sveže sadje in zelenjava sta v hranilno vrednost kot predelane hrane veliko višja in ne vsebujejo nikjer v bližini enako število kalorij.

2. To je nizko vsebnost nasičenih maščob

Sredozemska prehrana vsebuje zelo malo nasičenih maščob, za katere vemo, da povzročajo raka in bolezni srca. Namesto tega so uporabili enkrat nenasičene maščobe, kot so olivno olje, v njihovi hrani, kar je odlična novica za vaše srce in vaše srce in ožilje.

load...

3. Ne bo treba štetje kalorij

Če ste bili, da preklopite na sredozemske prehrane, bi videli razliko v vašem pasu, kot tudi. Ne bo vam treba, da izrežemo hrane ali štetje kalorij, saj vas bo zamenjala vse slabe hrane so za dobrih. Maslo se nadomesti z olivnim oljem, so visoke kalorij sladice zamenjal za zdravo sveže sadje in boste jedli najej sveže zelenjave, oreščkov in wholegrains preveč.

4. Ne vsebujejo vino

Kozarec vina je skupna z obrokom v sredozemskih državah, tako da vam ne bo treba zmanjšati, da bodisi, če želite slediti mediteransko dieto. Mnogi strokovnjaki se strinjajo, da je kozarec vina na dan za ženske in dve za moške popolnoma zdrav in ti bi lahko naredil nekaj dobrega, predvsem rdeče vino, ki je prednostna vino v sredozemskih državah.

5. Nikoli ne bomo lačni

Dieta, ki je dobro za vas, ki vam lahko pomaga izgubiti težo in da bo tudi nikoli pustil lačni zveni preveč dobro, da bi bilo res, vendar je sredozemska prehrana vam ponuja veliko možnosti za bogate okusa hrane, kot Humus in sladki krompir, ki bo izpolnite vas in vas občutek polne dlje. Če ne dobijo lačni čez dan, potem si lahko vedno prigrizek na oljk, oreškov ali nizko sir maščobe.

load...

6. To vam bo s tovorom vlaken

Vse, sveže sadje in zelenjava bo tudi vam vse vlaknin boste morali. Fiber vas napolni, vam trajno vir za energijo in to je tudi dobro za izpiranje strupov iz telesa in ohranjanje zdravo srce.

7. Boste počutili bolj pozorni in budni

Vse to isti bog, ki je dal ljudem sredozemskih nižjo stopnjo bolezni srca, kot kjerkoli drugje, je dobro za možgane preveč prav. V nasprotju s hrano, ki je visoke maščobe in predelanih sestavin, ki lahko povzročijo vnetje možganov, bo antioksidanti bogata živila Sredozemlja da izboljša svojo budnost in koncentracijo.

8. Nikoli ne bo dolgčas sredozemske prehrane

Sredozemska prehrana temelji na svežih sestavin, ki se nahajajo na območju, ki obdaja Sredozemsko morje, ni dolg seznam, kaj lahko in ne more jesti. To pomeni, da imate na tisoče receptov vam na voljo od držav, vključno s Turčijo, Grčijo, Italijo, Španijo in Marokom, da ste res razvadijo izbire in bo vedno nekaj novega in okusno poskusiti.

9. Kruh ni off meniju

Vam ne bo treba odreči kruha, bodisi, ker kruh je rezana del sredozemske prehrane. Razlika bo, da vam ne bo treba jesti predelano bel kruh, ki vam lahko dvige vaše ravni sladkorja v krvi, boste jedo veliko okusnejša in zdrava, polnozrnati kruh namesto olivnega olja.

10. To je okusno

Glavni velika skrivnost o mediteranski prehrani, ki ni skrivnost sploh, če ste že kdaj obiskali regijo je, da je hrana povsem slastno. Amazing sveže sestavine, veliko svežih rib in pustega jesti, skupaj z vsemi temi začimbami in zelišči iz regije, združiti, da bi vam neverjetno okusne meni, da se bo, da bo v korist vaše celotno telo, zavira znake energije in to lahko podaljša vaše življenje preveč.

load...