10 skrivnosti o tem, kako ostati videti mladi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 skrivnosti o tem, kako ostati videti mladi

10 skrivnosti o tem, kako ostati videti mladi

Vsakdo dobi starejši. To je samo življenjsko dejstvo. Toda, ali ste kdaj opazili, kako se zdi, da nekateri ljudje so starejši od drugih? Morda gasp in mislim, da je božanski čudež narave, ko ženska menite izgleda ni starejši od trideset vam pove, da oni dejansko petdeset, ampak resnica je, da je bila verjetno na nekaj preprostih prilagoditve njen način življenja, ki zagotavljajo kar naprej na videti mlade.

Glej, medtem ko je lahko domnevamo, da smo vsi obsojeni na prihodnost prvih gub, sivih las in jiggly stegna, resnica je, da so preventivni ukrepi, ki jih lahko sprejme, da poskrbite, da ostanejo videti mlade. In velika stvar je, da so ti preventivni ukrepi zelo preprosta in ne zahteva drage osebnega trenerja, letne zdravljenje Botox ali zeliščne zrasel v najbolj oddaljenih kotičkih sveta. Namesto, da so vsakdanje stvari, ki jih lahko enostavno naredite sami. Zato pa si oglejte na 10 skrivnosti o tem, kako ostati videti mlade.

Vzeti pavzo

Leta 2017 smo širša kot kdajkoli prej. Delamo več ur, Manipulirati zahteve zasebno in poklicno življenje, in imajo več hobije, kot kdajkoli prej. Ko bomo kdaj dobili priložnost za počitek od vsega ?!

load...

Iskanje čas za počitek, je pomembno, čeprav. Študije so pokazale, da je fizično škodo delamo na našem telesu, ko smo jo dali pod prevelikim stresom in pritiskom. In škoda, govorimo o je prezgodnje staranje. Oh, ne!

Če želite, da znake staranja na zaliv, vzemite odmor od podganjo dirko. Ven iz zjutraj in zvečer prometnih zastojih, izkoristiti svojih pozidanih dni dopusta, in se sprostite.

Jejte več maščobe

Še en nasvet o tem, kako ostati videti mlade, je, da bi jedli več maščob. Wow! Jejte več maščobe? Ampak niso maščobe, kot so, zelo slabo za vas?

load...

No, ja in ne. Glej, obstajata dve vrsti maščob: dobre in slabih maščob. Dobre maščobe - to je, brez nasičenih maščob - so tisti, ki jih boste našli v lososa, semeni in orehi, in ti pomaga, da pomiri vaše razpoloženje. So pletene tudi kosti tesno skupaj, in jim pomagati, da upočasni proces staranja, vodenje kožo sijočo tudi ko boš starejši.

Jejte veliko grozdja

Naslednji velik namig o tem, kako ostati videti mlade je, da jedo veliko grozdja. Grozdje ne vsebujejo maščob - dobre ali slabe - ampak kaj ti vsebujejo je snov, ki se imenuje sorbitol.

V primeru, da niso vedeli, da je sorbitol, ki je odgovorna za dajanje grozdja svojo sladkost. In ko pride grozdja na kožo, dobiš cel kup sladkosti, ker ta snov pritegne vodo, jo absorbira in jo ohranja. Dobra novica je, da to pomaga vaši koži, da zadrži svojo zdravstveno sijaj. Ljubko!

Pustite kavču Behind

Vsakdo ima rad svoj kavč. Po dolgem, napornem dnevu v službi, da je res super, da se vrnejo domov in flop na kavču, medtem ko box-kompulzivno gledal postavlja na Netflix.

Težava je v tem, da je naša kavč postane prijatelja, ki je tam za nas ves čas - tudi ob koncu tedna, ko smo v resnici bi morali biti zunaj dobili nekaj svežega zraka in daje našim nogam nekaj zelo potrebne vaje.

Za boljše volje, bolj zdrave kosti in napeta mišice, da je čas, da se s kavča in še nekaj vaje. Lahko bi šel tek, kolesarjenje ali plavanje - karkoli traja vaš izmišljeno!

Pojej Zeleni in Reds

Vsi smo, da moramo jesti več zelenja in rdeče za naše splošno zdravje. Ko smo bili otroci, bi naši starši vedno poskušajo nas spodbujajo, da bi jedli naše zelenice - ne, da je spodbujanje dejansko delal!

Ampak kot boš starejši, da je treba jesti več zelenja in rdeče postane bolj jasno, in smo dejansko potrebujemo najdemo v zelenjavi, če želimo še naprej iščejo svež vitamin K.

Paradižnik fantastično sadje, če želite, da ostanejo videti mlade, saj pomaga zaščititi kožo pred močnimi in grdo UV žarki.

Down The Red Wine

Preveč alkohola je slabo za vas, in bo res pospeši proces staranja. Preveč povzroči veliko alkohola lahko počijo krvne žile, ki se pojavijo na površini kože, kar si ti "gin točke". Ni v redu.

Toda rdeče vino, ko je pil v zmernih količinah, lahko dejansko vam pomaga, da ostanete videti mlajši kot kdajkoli prej. To je zato, ker rdeče vino vsebuje spojino imenovano resveratrol, ki pomaga nadomestiti celotno lestvice z zdravjem povezanih bolezni, kot so diabetes in prezgodnjim staranjem. Prav tako lahko zmanjša tveganje za arterijske zamašitve.

Jedo manj

Še en dober namig o tem, kako ostati videti mlade je, da jedo manj. Japonska je dom nekaterih najstarejših ljudi na svetu in eden od razlogov, zakaj japonski otočani živijo tako dolgo, ker se ne preveč jesti. Namesto Obuzimati obračun svoje krožnike in jedo, dokler se ne počutijo polnjene, jedo, dokler oni okoli 80% polna.

Izguba teže je super, če želite, da ostanejo v formi in poglej del, vendar pa je potrebna tudi za rezanje kalorij, če želite, da ostanejo mladostno lepa. Preveč kalorij lahko povzroči hiperprodukcijo T3, je ščitničnega hormona, ki lahko pospeši proces staranja.

Pijte Več zeleni čaj

Kot tudi guzzling bolj rdeče vino, morate upoštevati tudi pitje zelenega čaja. Nedvomno zdravje buzz okoli tega posebnega čaja v tem trenutku, in za dober razlog: Zeleni čaj je pokazala, zmanjšati tveganje za razvoj celo veliko bolezni, povezanih s starostjo, kot so rak, demenca in prekomerne telesne teže.

Čutiti prave koristi zelenega čaja, vam priporočamo, da pijete vsaj dve skodelici na dan - ampak zelo morda tri.

Cut Out Sugar

Naslednja skrivnost o tem, kako ostati videti mlade je, da izrežemo predelanega sladkorja. Sladkor je vzdevek White Death, ki dejansko omogoča, da sliši res grozno. Toda kljub grozljivo vzdevkom, smo vsi še naprej porabijo toliko, kot smo lahko.

Sladkor znižuje vaš imunski sistem, prav tako pa izčrpava svoje število kalcija. To lahko povzroči osteoporozo, prezgodnje staranje, kot tudi občutek, da slabem stanju in utrujeni.

Ljubiti se

Ali obstaja bolj zanimiv način, da ostanejo videti mlade? Verjetno ne. Znanstveniki so ugotovili, da nam seks daje "Zen občutek" na način, ki ni nič drugega, lahko, in da je ta občutek, da lahko dodamo še nekaj let, da naše življenje držeč nas sveža in lepa. Torej, kaj ste še vedno berete to za ?!

Kako ostati videti mlade? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...