10 strašnih dejstev o fluoridu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 strašnih dejstev o fluoridu

10 strašnih dejstev o fluoridu

V komični film 1964, dr Strangelove or: How I Learned Stop Zaskrbljujoče In Love Bomb, vprašanje: "Ali ste že kdaj videli Commie s kozarcem vode?« Je vprašal.

Takrat je bilo veliko vprašanj, ki obkrožajo fluorida v vodi. Več kot petdeset let, potem ko je bil film sprosti, tema je še vedno vroča tema.

Dejstvo je, da je še vedno tako vroča tema, da so strokovnjaki še raziskujejo fluorida in njegovih učinkov na tiste, ki ga pijejo.

Seveda, organi nam pove, da je fluoridation povsem v redu, in da celo prihaja z nekaj koristi za zdravje. Hura za fluorid!

Vendar pa obstajajo še vedno vokalna skupina med nami, ki še vedno trdijo, da je fluorid tako zdrave in potencialno nevarnih lastnosti.

Boo!

V primeru, da smo brušeno vaš apetit toliko, da sem si postavil svoj kozarec vode, da preberete ta članek, pa si oglejte na 10 super strašnih dejstev o fluorida. Morda si samo želim skrivati ​​za kavčem za to!

load...

Mnoge razvite države Pravzaprav ne Fluoridate svoje vodne

Kljub vsemu, da smo omenjeni doslej, večina evropskih držav dejansko ne piti fluorirane vode. Torej, zakaj se vam odganjanje takole ?!

To je zato, ker več ljudi pije fluorirane vode v Ameriki sami, kot pa povsod drugje - v kombinaciji.

Avstralija je tudi v položaju, v trenutku, ko Murdoch pod vodstvom pritisnite poskušajo prisiliti fluorirane vode navzdol grlu vsakogar.

Vprašanje postane, zakaj je tako pomembno, da pijača ameriškega za fluorirane vode, ko je 97% prebivalcev zahodne Evrope pije ne fluorirane vode?

Fluor je strupen

Ja, fluorid je strupena!

Teči za svoje življenje !!

Ampak, hm, to je strupeno le, če pijete preveč za to.

Fluorid ni v periodnem sistemu, vendar je naravna snov. Poleg tega je v zraku ves čas, in to je tudi v hrani, ki jo jemo. In, ja, to je v vodi.

Kot vse minerale, odmerek je tisto, kar naredi strup. Če pil preveč od tega, ali bi doživeli preveč toksičnosti. In samo zato, ker je strupena, ne pomeni, da se bo zelo slabo za vas. Alkohol je tehnično strup, in večina od nas nima pomislekov glede pitja, ki tu in tam.

load...

Vse stvari v zmernih količinah, vidite.

Fluor je zdravje, politično in socialno vprašanje

Zobna Ustanovitev nam pove, da nas dodajanje fluorida v vodo koristi; preprečuje zobno gnilobo in votline.

Na flip strani, folk trdijo, da vlada je se po nepotrebnem nas izpostavi strupeno snov, ki vlaga to vprašanje s političnim okvirom.

Starši, ki so za fluorida trdijo, da zato, ker preprečuje svojih otroških zob od gnitja, prihrani jim bilo, da bi neskončne drage izlete zobozdravniku. To jim prihrani denar. Torej je vaš socialni okvir za argument.

Obstaja tudi druga gospodarska argument, ki se je: nekateri ljudje trdijo, da lahko prevelika izpostavljenost fluorida privedejo do fluoroze, ki je dejansko precej drago zdravljenje.

Fluor ni bistvenega pomena Zdravljenje

Kljub mediji in vlade poskušali prisiliti vode fluoriranje na nas, da ni dokaza, da bi lahko fluorid bistveno hranilo.

Dejansko, ne ena biokemični mehanizem v telesu je odvisna od fluorida, da bi deloval pravilno.

Torej vprašanje je: zakaj se bomo morali piti?

Dun-dun-dun!

Zobozdravstvena fluoroze postaja Razširjena

Kot je bilo že omenjeno, starši so zaskrbljeni, da lahko pretirano izpostavljanje fluorida povzroči fluorozo v svojih otroških zob, ki stane pošten košček od dolarja za zdravljenje.

Fluoroze je obarvanje zobno sklenino in je zdaj veliko število primerov, ki vključujejo otroke s dentalne fluoroze. Dejansko, približno 41% od 12 - imajo 15 let starih ameriških otrok, zdaj zobno fluorozo.

To se nekako ignorira medijev in vlade, čeprav, kot je folk še vedno (prisilno) pogoltniti fluorid.

Koristi za zdravje fluorida se redko javno razpravo foruma

Ok, ne bomo pravi, da fluorid ne pride koristi za zdravje. Dobili smo povedali, da se to zgodi, čeprav je dejstvo, da preprečuje zobne votline nekako prerekal z dejstvom, da je discolours zobno sklenino. Ups!

Ampak problem je, da se zdi, da noče, da bi razpravljali svoje koristi za zdravje in varnost na javnem forumu promotorji fluoriranjem. Usposobljeni znanstveniki, ki so prepričani, fluora, in ki mislijo, da je lahko nevarno, ki čakajo na razpravo.

Kemija Ali nikoli doživela randomiziranih kliničnih preskušanjih

Fluorirane vode je sestavljena iz kemikalij, ki so znani, da so strupene stranske proizvode naših gnojil industrije. Še čudno, da niso bili pozvani, da opravijo naključne kliničnih preskušanj.

Fluorid lahko do poškodbe tkiv

Zobozdravniki bi nam raje verjamejo, da fluorid vpliva samo na naše zobe - in na dober način na to. Toda fluorid dejansko vpliva na mnoge dele našega telesa, vključno z naših možganih, naše kosti, naše ščitnici, in celo naše ravni sladkorja v krvi.

Tam so bili tudi predlogi, da lahko preveč fluorida povzročajo poškodbe možganov, medtem ko znižanje IQ pri otrocih.

Fluor je edini zdravilo dodali vodo

Ja, ni druge doda javni vodo enkrat fluorid je tam zdravilo. To naj bi se prepreči zobno gnilobo (čeprav je ta izpodbijal), in še fluorid ni bistveno hranilo. Ki nekako si jo kvalificirane kot zdravilo za nično.

Razlog za tako veliko evropski narodi so zavrnili fluoriranje je zato, ker pravijo, da dali nobenega zdravila od nas zahteval preko naše oskrbe z vodo neprimerno. To je v bistvu oblika množičnega zdravila, ki jih nismo niti dovoljeno, da privolila. Čudno.

Skupine z nizkimi dohodki so diskriminirane

Če imate nizek dohodek in živite na območju, kjer je javni vodovod bila predmet fluoriranjem, je zelo verjetno, da nimaš druge izbire, kot da ga piti.

Na območjih z nizkimi dohodki, lahko to privede do cele vrste zdravstvenih vprašanj, ki bi bile predrage za zdravljenje, kot so poškodbe ledvic in sladkorna bolezen.

Vaš otrok lahko ogrožena

Vem, kaj si mislite:

"Konec na morilca strašno dejstvo, da me je res prestrašil iz moje pameti. Hvala! "

Toda tisto, kar je res, je, da imajo predlagatelji fluoriranjem ne ve, ali je tkivo v razvoju v otrokovo telo vplival negativno ali ne. So le domnevati, da se bodo stvari v redu.

Toda, ko gre za zdravje, predpostavke niso dovolj dobro.

load...