10 stvari, ki jih lahko razumejo samo vegetarijanci | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 stvari, ki jih lahko razumejo samo vegetarijanci

10 stvari, ki jih lahko razumejo samo vegetarijanci

Biti vegetarijanec je izbira življenja, tisti, ki se zavezujemo, da iz ene etične, verske, zdravje ali celo intelektualne razlogov.

In s 6% prebivalstva v Angliji zdaj vegetarijansko in neverjetnih 40% indijskega vegetarijanec prebivalstva, bi si mislim, da je ta izbira življenjskega sloga prišel, da bi sprejeli. Dejansko bi lahko pričakovali, da ljudje samo skomignil, ko jim poveš, da si veggie in preprosto reči, "da je kul."

Ampak nope. Biti vegetarijanec pomeni, da še vedno dobil iste stare zmedo videz, in iste stare utrujene vprašanja. Kot da ste storili nekaj, kot je, povsem radikalno stari, vaši prijatelji in družinski člani še vedno reagira s šokom in neskončno radovednostjo.

load...

1. Vsakdo Nenadoma ima mnenje o vaši prehrani

"Ampak vam zavedaš, da še vedno, da bi dobili pravo količino hranilnih snovi v vaši prehrani, kajne?"

"Se zavedaš, moraš biti malo ustvarjalni s tem, kako boste dobili beljakovin, kajne?"

"Kaj pa železa in cinka? Si sploh pomislil na to? Povej mi, kaj železa in cinka ?! "

Postaneš veggie in naenkrat ves svet je zaskrbljen zaradi vaše prehrane. Ljudje, ki jih ne bi pričakoval, da so celo slišali beljakovin nenadoma začnejo ti predavanja o vaši vnos beljakovin! To je najbolje, da jih ignorirati, seveda - verjetno veste več o vsem tem kot oni.

load...

2. Ljudje sprašujejo, zakaj

Zakaj?

Zakaj veggie?

Kaj je smisel?

Ne bodi smešen!

Ko prvič postal vegetarijanec, folk samo ne more pomagati, ampak brskati po razlogih za vašo odločitev. In tudi ko si pojasniti vse, pa še vedno ni prepričan, in želim, da še naprej radoveden. To je, kot da je postaja vegi podobna samomoru in vaši prijatelji potrebujejo pojasnilo!

3. Kaj pa jajca?

O bog, jajce stanje!

Veggies so vedno spraševali o razmerah jajc, kot da če ješ jajca ali ne, je življenje ali smrt stanje.

"Ja, ti si veggie, vendar pa jeste jajca? Vam? Kaj pa jajčnih beljakov? Ješ tiste? Aha. Kaj pa omlete? Lahko zelenjavo celo jesti tiste? Mislil sem, zelenjavo ni mogel jesti omlete. "

[Email protected] £ [email protected] @ !!

Resno, si samo želim kričati.

4. Želite cheeseburger, kajne? Priznaj!

Povej si vegetarijanec in v 5 minutah jih bomo vas prosim, če ste še vedno hrepenenje cheeseburgerjev in slanino.

Včasih jih bomo celo jedo cheeseburger pred vami, in pretiravati, kako okusna je, kot da ste dobili za vas. "Mmm, to je tako dobro!"

Resnica pa je, da naše brbončice prilagodi po približno 30 dneh v novo dieto. Iz tega razloga, ne, ne želimo cheeseburger! Pravkar smo želeli naše avokada zvitkih, hvala.

5. Eating Out Z Pals postane Awkward

Ena od največjih "težave", ki se srečujejo vegetarijanci, ko se odpravite ven za hrano s svojimi prijatelji, ki so vsi mesni jedci.

Medtem ko je veliko restavracij, v teh dneh pa vsaj še samotni "možnost veggie", pri iskanju dostojnega veggie obrok lahko še vedno težavno. Še posebej, če greš v Burger King, kjer je edina možnost veggie solato.

Solata! Torej, medtem ko vaši prijatelji bankrot svojo lakoto s burgerje, si pobiral na zeleno solato.

Stvari, kot to naredi jeste Večno težko.

6. Da ne omenjam nerodnost prvem zmenku

Če ste že vegetarijanec za nekaj časa, morda ne vidi nobenega razloga, da obvesti svoj datum. Morda je to le ni nekaj, kar bi visoko svoj um. Ni problema.

To lahko postane problem, vendar, če boste na koncu jedo ven in pozabi, da so si verjetno želeli, da gredo svojo najljubšo steak house.

Torej si vleči na njihovo jakno. "Um. Pozabil sem povedati, in boš smeh o tem, vendar sem, hm, jaz sem vegetarijanec. "�

Ojoj. Ne zrezek za njega!

7. Lahko jeste rib, čeprav, kajne?

Ne, ne morem jesti ribe!

Znesek folk, ki se ne zdi, da razumejo rib je meso lahko razumemo ne-veggies, vendar se vozi vegetarijanci noro. Če te kdo vpraša, zakaj ne jedo ribe, samo razložiti z njimi, da ne jeste mrtve stvari.

Da jih bodo utišali!

8. Tvoja mama nima pojma, kaj falafel Burger Je

Saj veš, kako je. Greste v restavracijo kolka, ki ima precej kul izbor vegetarijanskih jedi, in ste se odločili, da odredi Falafel hamburger.

Vaša družina je z vami, čeprav, in ko povem, natakarja, ki ga želite sočno Falafel burger, tvoja mama dobi vsi zmedeni.

"Vafelj burger?" Pravi tiho možu. "Ali je samo, da je vafelj burger?"

"Da. Ja, je. Naj molijo za njo, ljubica. "

Če želite, da se čudno izgleda vedno, čeprav gre za tofu.

9. Lahko izločiti meso!

Slika scene: Ste na prijatelje hiši, in so jih naročili pico. Problem je, da ima meso na njej. Veliko mesa.

Torej, ko postane dostavi in ​​vas prosim, da si zgrabi nekaj rezin, ki jih izognejo temu prepada. Lahko jih opomni, da ste vegetarijanka.

"Lahko izločiti meso!"

Morda pa si samo poskušam, da bi bilo lepo, vendar se ne zavedajo, kako oh tako narobe, neumno in celo pokroviteljsko zvenijo. Če ste veggie iz etičnih razlogov, ki jih ni mogoče preprosto "pick mrtve živali out." To ni igra. Jezus.

10. Če bi vam ponudili milijon dolarjev, bi si jesti ta kos mesa?

Ni prepričan, če pa so mi ponudili milijon dolarjev ubiti sem popolnoma bi!

Bodisi ljudje preprosto ne razumem, ali pa samo radi, da nas likvidacijo. Toda na koncu je vse, smo vegetarijanci, preprosto ne jedo mesa. To pomeni, da ne želimo mesa. Mi tega ne želijo, ne potrebujejo. Če bi se, ne bi bili vegetarijanci!

Oh, in še zadnja stvar, preden gremo - koliko več krat ljudje bodo rekli, da nas, "veš, da so vse te živali se bodo ubili vseeno, kajne?"

Ja, zato sem jedel slanino, dokler ne zagori potem!

load...