10 super učinkovitih načinov za izboljšanje spanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 super učinkovitih načinov za izboljšanje spanja

10 super učinkovitih načinov za izboljšanje spanja

Ne bi mogli zaspati ponoči je tako frustrirajoče. Vi kretnjo in nato v postelji, boste dobili več in bolj jezna nase, in vsakič, ko preverite uro, ste eno uro bližje ob vstati. Ni vsakdo potrebuje enako količino spanja, vendar pa je povprečna, ki je zdrava za večino ljudi je okoli osem ur. Če ne boste dobili dovolj spanja, ne samo, da boste utrujeni in razdražljivi naslednji dan, prav tako obremenjujejo telesu. Če ne trpijo z nespečnostjo na redni osnovi, bi bila dobra ideja, da sprejmejo nekatere ukrepe, ki vam bo pomagal priti nazaj v redno vzorec spanja. Tukaj je deset preprostih stvari, ki jih lahko storite, da vam bo pomagal priti miren spanec je.

1. Spanja, ko ste pripravljeni, da

Kot vsak, ki ne trpijo zaradi nespečnosti vedeti, da ne morejo narediti sami zaspati. Strokovnjaki priporočajo, da, če ne morete zaspati po približno dvajsetih minutah, bi bilo bolje, vstajanje spet delaš nekaj sproščujoče, kot branje knjige ali poslušanje glasbo. Ne pa, preklopite na računalniku, ker bo svetloba, ki se boste počutili še bolj budni.

2. Ustvarite rutino pred spanja

Drug velik namig o tem, kako izboljšati spanec je ustvariti rutino pred spanja. Lahko pomaga pripraviti telo za spanje, če imate eno uro ali tako navijanje navzdol časa, preden greš v posteljo. V uri pred spanjem, ne počne nič stresno, kot je preverjanje svoje delo e-pošto, in poskusite narediti stvari, ki vas bo sprostila. Vroča kopel je dobra ideja, saj bodo spremembe telesne temperature, ki ga ustvarja pomaga, da se sprostite vaše telo.

load...

3. Pojdite v posteljo ob istem času vsak večer

Če se boste držali spreminja čas, da greš v posteljo, vaše telo ne bo nikoli v redni vzorec spanja. Nastavite si čas, da gredo v posteljo, in čas za vstajanje, in držijo za tiste čase, tudi ob koncih tedna. Vaše telo ima notranjo uro, ki deluje veliko bolje, če bo vaš spanec vzorec pravilne.

4. Naredite svojo spalnico kot udobno, kot je mogoče

Poglejte, kaj lahko storite, da bo vaše spalnice okolje bolj ugodno za spanje. Lahko bi kupil težje zavese, da je luč in se prepričajte, da je prostor dobro prezračen in ne preveč vroče. Če je hrup od zunaj je problem, poskusite uporabiti zamaške za ušesa, da blokira hrup ven. Razmislite lahko tudi spremenite svoje ležišče, če je že malo stara.

5. Izogibajte spal čez dan

Ob dremež čez dan bo pomagal preboleti neprespane noči, če pa to prepogosto, bo to moti vaš spanec vzorec in vaše telo bo prišel, da ga pričakujejo. Morda se moraš prisiliti, da ostanejo budni čez dan, se prepričajte, da spiš ponoči. To ne bo trajalo dolgo, ko je vaše telo navadi na novo rutino.

load...

6. Naredite svoj večerni obrok

Težka obrok, tik preden greste v posteljo, vas bo prebudila, ker bo vaše telo trdo delajo za prebavo, da se hrana in morda tudi dobili prebavne motnje. Torej še en koristen nasvet o tem, kako izboljšati spanec je, da poskusite jesti več podnevi in ​​vaš večerni obrok vžigalnik eno. Prav tako je bolje, če jeste svoj glavni večerni obrok vsaj dve uri prej in greš v posteljo.

7. Ne Zadrijemati zvečer

Prav tako morate poskusiti, da ne Zadrijemati po tem, ko ste zaužili svoj večerni obrok. Vsi smo to storili! Imate lepo obrok, kozarec vina, nato pa zaspal pred televizijo. Problem je, čeprav, ko se zbudi se spet iti v posteljo, bo vaše telo misli, da je to jutro, in boste imeli težave pri pridobivanju nazaj spat znova.

8. Izogibajte se kave v popoldanskem času in zvečer

Še en dober namig o tem, kako izboljšati spanec je, da bi se izognili kave v popoldanskem času in zvečer. Kot vsi vemo, kofein je stimulans in da vas bo buden. Če imate težave s spanjem, poskusite izrezovanje vse kofeinske pijače od kosila naprej. Kofein ostane v telesu za več, kot si misliš, da bi se izognili kavo, kole in celo čokolado v popoldanskem času in zvečer, in to naj vam pomagajo spati bolje.

9. Ne zanašajte se na alkohol, da bi dobili, da spati

Alkohol je precej čuden učinek, da ste zaspani za začetek, potem pa deluje kot stimulans, ki vas bo zbudil kasneje v noč. Zato je najbolje, da se omeji porabo alkohola in potem boste dobili boljšo kakovost spanja skozi noč. Prav tako nikoli ni dobra ideja, da samozdravljenja z alkoholom.

10. Ne ure uro

Če imate neprespane noči, poskusite, da ne skrbi o tem, ker lahko vaše telo kos dokaj enostavno z enim ali dvema neprespanih noči. Ko se to ne zgodi, izklopite budilke proč od sebe, tako da se jih ne da videti v tistem času. Gledanje ura klopi okrog bodo le ti bolj zaskrbljeni in da bo samo težje za vas, da zaspite.

Kako izboljšati spanec? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...