10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako povečati raven energije brez energijskih napitkov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako povečati raven energije brez energijskih napitkov

10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako povečati raven energije brez energijskih napitkov

Energijske pijače vam bo dala zagon, ko vaše energije zastav, ampak to povečanje izhaja iz visoke ravni sladkorja in kofeina, ki jih vsebujejo, in to pomeni, da povečanje energetske bo le kratkoročno ena. Za bolj naravne in več trajno spodbuda za vaše energije ravni, poskusite nekaj od teh zelo učinkovitih nasvetov dvig energije:

1. Pojdi na soncu

Sam Sončna svetloba je velik energetski booster, tako da, če ste utrujeni, ven na svež zrak za nekaj časa. Sedenje na soncu bo povečala vaše razpoloženje in vaše energije ravni, tako da vaše telo izpustitev več serotonina.

2. Jejte jabolko

Drug velik namig o tem, kako povečati raven energije je, da jedo jabolka. Jabolka ne samo obdržati zdravnika stran, ki vas gorivo preveč. So odličen vir vlaknin, vitaminov in mineralov, in se vam bo dala energijo spodbudo, ki bo trajal veliko dlje, kot pa energijske pijače.

load...

3. Pijača vodo

Nikoli ne podcenjujte pomena vode. Ko prideš dehidrirani, boste začeli utrujeni in otrpel, zato popijte kozarec vode; je lahko vse, kar potrebujete.

4. Poskusite z banano

Naslednja enostaven nasvet o tem, kako povečati raven energije je, da jedo banano. Nizke ravni kalija je lahko tudi vzrok za zaspanost in banane so polna kalija, kakor tudi energija povečanje vitamina B - 6. Zakaj misliš, da veliko poklicnih športnih moški in ženske jedli banano za malico je sredi igre ?!

5. Sprehodite

Samo deset minut hoje lahko naredi veliko razliko do svojih energetskih ravneh. Študija, ki jo je California State University, je pokazala, da je hoja povečano narodi energije za dvakrat toliko časa, kot jedo veliko sladkorja prigrizek storil. Udeleženci, ki jedo sladkor čutiti tudi bolj utrujen, ko so učinki sladkorja mine.

load...

6. Špinača

Dodamo nekaj sveže špinače na svoj kosila solato ali bič gor okusen zeleni smoothie in da vam bo dala energijo spodbudo, ki bo trajal vse popoldne dolgo. Špinača je polna hranilnih snovi in ​​kalorij, super hrana, da nihče ne bi smel prezreti nizka.

7. Priti v utor

Poslušanje nekaj optimistično glasbo za eno uro ne le spravil v boljše volje; je bilo dokazano, da poveča svojo raven energije preveč. Študije so pokazale, da je glasba povečuje dopamina v telesu, kar zmanjšuje utrujenost.

8. Humus

Naslednji dober nasvet o tem, kako povečati raven energije je, da jedo Humus. Humus, ki je narejen iz čičerke, je odličen vir energije, še posebej, ko je jedel s surovo zelenjavo, kot je korenje ali zelena. Ko kupite humus, čeprav, poskusite najti verzijo s čim manj dodanimi sestavinami, kot jih lahko, saj imajo nekateri veliko umetnih dodatkov, ki so jim dodane.

9. Samo stand up!

Če delate za mizo, nato pa preprosto stoje bolj pogosto čez dan vas bo več buden. Nedavne študije so pokazale, da je povprečna pisarniški delavec porabi več kot 7 ur na dan sedel, in to ni dobro za vaše splošno zdravje ali vaša raven energije.

10. Mandeljni

Mandlji so eden najboljših povečanje, zdrave prigrizke, ki jih dobite z energijo. Samo peščica zmanjševanje apetita, bi nazaj svojo mentalno budnost in vam dovolj energije, da vas bo vaš naslednji obrok.

Ali veste, nekaj drugih nasvetov o tem, kako povečati raven energije?

load...