10 uporabnih nasvetov o tem, kaj naj nosijo v telovadnici | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 uporabnih nasvetov o tem, kaj naj nosijo v telovadnici

10 uporabnih nasvetov o tem, kaj naj nosijo v telovadnici

To ni vedno lahko odloči, kaj obleči v telovadnici. Si želite videti dobro, ampak to je tudi dobil, da je to izvedljivo. Ali gre za najnovejšo telovadnici "v stvar", ali pa ste preprosto obleko v nekaj bolj udobnega? Tukaj je deset koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali odločiti, kaj obleči v telovadnici.

1. Ne sledijo trendom

Vedno je nekaj nov trend v telovadnici obrabo, vendar pa se ne mika, da bi samo slediti vse ostalo. Nekateri trendi izkazalo, da je popolnoma nepraktično, in to vas bo stalo malo bogastvo vodenje z njimi vse vseeno.

2. Ne nosite 100% bombaž

Bombaž se morda zdi dobra ideja, saj je tako udobna za nošenje, vendar pa tudi absorbira vlago zelo hitro. Bombažne tkanine se držijo telesu in bo trajalo dolgo časa, da se posuši; da kaj obleči v telovadnici? To je bolje, da se odločijo za hitro sušenje sintetične tkanine namesto.

load...

3. Nakup prave vrste modrček

Moraš biti udobno, ko delajo in se ne počutijo v zadregi, zato je pomembno, da kupiš dober športni modrček. Dober modrc vam bo s podporo, ki jo potrebujete, tako da lahko izšlo na max, brez napenjanja tkivo in vezi.

4. Ne pretiravajte z make-up

Večina ljudi tega sledijo nekako, ampak nekatere ženske se še vedno kopičijo na ličila pred potovanjem v telovadnici. Če delate ven s polno obraz ličila, ki jih bo skrbelo le o tem, kako je videti ves čas in to vas bo znoj bolj in zamašijo pore.

5. Ne nositi vrečko oblačil

Še en nasvet o tem, kaj obleči v telovadnici, je, da bi se izognili vrečko oblačil. Široke obleke je lahko nevarno v telovadnici, saj lahko dobijo, ujetih v opremo. Vrečasta oblačila lahko tudi malo preveč zgovorna, ko se vozi gor, medtem ko uveljavljajo, da gre za dobro zapetih oblačil, ki vam bo dala več svobode gibanja.

load...

6. Razmislite o čevljih

Naslednji namig o tem, kaj obleči v telovadnici je izbral dobre telovadni copati. Čevlji, ki jih nosite v telovadnici, so veliko bolj pomembna, kot ste morda spoznal. Oni vam lahko pomagajo ostati uravnotežena, teče bolje in ustrezno podpre svoje loke. Ne pustite, dokler vaši telovadni copati luknje v podplatih, bodisi, ker so nosili iz telovadnice čevlji prav tako slabo, kot napačne vrste čevljev.

7. Odložite nakit

Kaj obleči v telovadnici? Druga ne-ne za fitnes je vsak nakit, ki visi ali gugalnice okoli, in celo obroči lahko dobite na način ali ščepec boleče preveč. Pustite nakita doma, bo dobil samo poškodovani ali poškodbe vas, če ga nosite v telovadnici.

8. Preizkus iz vašega kompleta doma

Vedno je najbolje, da preizkusite svoje telovadnice oblačila in obutev doma, preden boste dobili v telovadnici. Vi ne želite, da bi našli, da je nekaj, kar ne ustreza, ali je neprijetno, na pol poti skozi vadbo.

9. Ne vlaženje pred vas vadbo

Izogibajte se uporabi debele losjoni vsake vrste, pred potovanjem v telovadnici. To je težko, da visi na opremo, ko so vaše roke vse mastno, in to lahko pusti nekaj groznega ostanek zadaj na klopi preveč.

10. Obleka za motiviranje

Ne glede na vrsto oblačil se odločite nositi telovadnico, obleko tako, da vas bodo motivirali. Če veste, da izgleda dobro, potem, se boste počutili bolj kot dajanje v dodatnega napora in bivanje dodatnih deset minut. Pol bitke v vadbo je fiziološki in oblačila lahko še dolgo pot proti vam daje to fiziološko zagon, da boste morda morali še dodatno miljo.

Kaj obleči v telovadnici? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...