10 uporabnih nasvetov o tem, kako olajšati opravljanje rutine | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 uporabnih nasvetov o tem, kako olajšati opravljanje rutine

10 uporabnih nasvetov o tem, kako olajšati opravljanje rutine

Ni vsakdo želi usposobiti za maraton in veliko ljudi, samo teči, da se ostati fit. Za te ljudi, ki jih želijo prikazovati, da je zabavna in da ne želijo, da se počutijo napol mrtvega kasneje! Tukaj je deset preprostih nasvetov, da bo vaše teče učinkovito, vendar še vedno prijetno in relativno enostaven:

1. Teči v svojem tempu

To ni dirka, tako da teče s hitrostjo, ki vam ustreza, tudi če se izvajajo v skupini. In če te nekdo prehiti, ne pa zamikalo poskusiti in jih prehiteti nazaj! Pustite svoj tekmovalni duh doma in samo to, kar vam ustreza.

2. Vary Svoj tekaški poti

Ne jemljite po isti poti vsak dan ali boste dobili zelo dolgčas in motivirani. Razlikujejo pot ali celo samo teči po isti poti v obratnem vrstnem redu, tako dolgo, kot ste dobili nove stvari gledati kot zaženete, potem ne bo dobil tako monotono in našli boste veliko lažje.

load...

3. Vary časov dan preveč

Poskusite teče ob različnih urah dneva. To bo še povečalo možnosti, da se stvari zanimivo, in morda celo odkrili čas dneva, ki ga najdete vožnjo je lažje za vas.

4. Warm up najprej

Začnite vaš nogama počasi in se vam bo zdelo veliko lažje za dokončanje celoten razdaljo. Postopoma dvigni tempo, ker imate občutek, da ste pripravljeni in potem ne boste spali ven prezgodaj.

5. Spreminjanje hitrosti med vožnjo

Pospeši, upočasni, pospešiti in upočasniti znova. Spreminjanjem hitrosti vašega teka, ves čas vadbe še vedno obdržati svoj srčni utrip gor, vendar bo teči veliko lažje.

load...

6. Tek s prijateljem

Ko začutite, da vaše navdušenje šibka in vaša odločitev je ni, potem ni nič bolje, da na svoj tek, kot teče partnerja. Če nič drugega, ne boste želeli, da se vaš partner navzdol, tako da vam bo dala motivacijo, da bo na vožnjo.

7. Pridružite teče klub

Še bolje kot eno tekočo kolega, kako približno dvajset ali tako? Vstop teče klub lahko vaš tek lažje in bi bilo veliko bolj zabavno. Si spoznal podobno misleče ljudi in delite svoje uspehe in da bo zagotovo obdržati vas motivirani.

8. Priti v ritmu

Naj gre za klasično ali heavy metal, nekaj glasbe v tvoji glavi ali v ušesih bo vaše delovanje zdi tako veliko lažje. Priključite slušalke v iPhonu in naj razporek z nekaj vaših najljubših melodij, in preden se zaveš, bo vaš tek konec in boste veseli, da drugi krog!

9. Teči, šele prost!

Saj ni treba, da sami določijo stroge cilje in roke za svoje proge, čeprav široka cilji niso slaba stvar. Kaj vam ni treba storiti, pa je, da se določi nerealne cilje. Če ste utrujeni, nato pa stop! Če tega ne storite, boste imeli nobene spodbude ali energije, da poskusite ponovno jutri.

10. Ne pozabi goriva svojo delovanje

Če je tek začenja čutiti težko, potem ste pomislili jedo več? Morda poskušate izgubiti težo, vendar, če menite, da ne morete zagnati, potem pa si samo nimajo energije, da to storijo. Morate jesti goriva svojo delovanje. Torej, ne stradajo sami!

Katere so vaše najljubše nasveti za tek?

load...