10 vadite dos in kavbojke za dekleta, ki želijo rezultate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 vadite dos in kavbojke za dekleta, ki želijo rezultate

10 vadite dos in kavbojke za dekleta, ki želijo rezultate

Lansko leto, sem se odločil, da bom, da se posvetim redno vadbo. Hotela sem zadeti telovadba vsaj trikrat na teden, in sem bil tekoč priti Monter.

Sem bil motiviran, da ostanejo fit. Želel sem izgubiti nekaj teže, ne samo zaradi svojega zdravja, ampak tudi zato, da sem lahko dejansko narediti več stvari. Prav tako sem želel videti bolje.

Težava je bila, da sem kmalu ugotovila, uveljavljajo, da je zelo exhaustiving. Po nekaj sejah, sem bil pripravljen odreči.

Ampak potem fitnes inštruktor v telovadnici me je na eni strani in mi je dal nekaj veliko nasvetov. Ona bi bila me je gledal za nekaj dni in mi povedal, da sem bil početje nekaj stvari narobe. Ona je bila popravljena nekaj mojih slabih navad, in to mi je grozen povečanje zaupanja.

load...

Vse v vsem, me je prepričalo, da bolan na to.

Sem bil tekoč v telovadnici redno za leto dni, in sem prepričan, ko sem rekel, da vem, kaj je vse okoli. In tako kot inštruktor fitnesa me je videl pred enim letom zaradi česar napake, vidim nove člane telovadnice, ki zaposlujejo enake slabe navade, kot sem bil.

Če ste novi v izvajanju, je tukaj nekaj ne Zapovedi in prepovedi, ki bodo povečali svoj užitek, hkrati pa zagotoviti boljše rezultate.

Ogreti se

Če ste že kdaj bili na športne igre - še posebej nogomet - boste opazili igralce out n arena vsaj 30 minut pred začetkom tekme. Kaj počnejo? Oni ogreva.

load...

Ogrevanje je zelo pomembno za športnike, saj ogreje svoje hladne mišice, ki zmanjšuje tveganje resnih poškodb med igro.

Moral bi se ogreje pred vsako vadbo seji - in ne samo za dve ali tri minute. Vaš warmup naj traja približno petnajst minut. Neupoštevanje warmup vas ogroža solz in poškodb, ki bi vam lahko dal iz delovanja mesecev.

Ne Overindulge po vadbi

Veliko nas napačno presoja, koliko kalorij smo spali po seji, zato smo jesti kasneje.

Tako je bila seja vaja povsem neuporabna.

Bodite previdni, kaj jeste po kaznovanje seji, in vedno preverite oznako karkoli že boš jedel.

Prinesite steklenico

Še vedno smeh, ko se spomnim, ko sem prvič šel v telovadnico. Tako sem bil nepripravljen. Ne samo, da sem nosil neprimerna oblačila, tudi jaz nisem vzeti steklenico z mano.

Morate vedno steklenico v telovadnico z vami. To bi lahko steklenico vode ali sadnega soka. Zakaj? Ker, ko vadite, boste dehidriral. In to ima lahko škodljive posledice, ne le za vaše sedanje treningu seji.

V bistvu, če ste dehidrirani, ne boste mogli vadbo s kakršno koli intenzivnosti. Vaša seja bo malo žalostna, nesmiselno vadbo.

Dejansko je edina lekcija boste izvedeli, je prinesel steklenico naslednjič!

Ne bodi Naključno

Pomembno je, da si pripravi urnik. V nasprotnem primeru boste morda težko dosledno izvaja.

Če ste zadeti telovadba spontano, boste morda ugotovili, da greš cele tedne brez telovaditi. Brez redno rutinsko zadržanje v pregledu, je lahko zelo težko, da bi našli vrzeli v vašem zaseden urnik za izvajanje.

Stretch!

Ko sem prvič začel vadbo, nisem se raztezajo na vse. Raztezanje je bilo nekaj, kar sem kot mlado dekle na šoli. Zagotovo nihče več razteza. Prav?

No, ja in ne.

Nekateri ljudje ne raztezajo - to je res. Toda raztezanje je pomembno.

Raztezanje izboljša vaše gibljivosti, izboljša svojo fleksibilnost in preprečuje mišične napetosti in tesnost.

Ne prezrite raztezanje, ne glede na to, kako "stara šola", da se lahko pojavijo. Tudi vrhunski športniki na svetu se raztezajo. Biti všeč.

Dodaj Variety

Raznolikost je začimba telovadnici. Toda začetniki so - seveda - malo preveč sramežljiva, da popestrijo njihovo vadbo.

Kot novince, smo nagnjeni k tvegati in se držijo eno vrsto vadbe.

To je razumljivo. Sem bil isti. Mi ne želimo poškodovati sebe, poskuša nekaj "radikalna", niti ne želimo, da sebe osramotil s tem na nekaj novega pred vsemi v telovadnici.

Ampak, če ste le ponoviti isti trik znova in znova, boste sčasoma prenehali videli rezultate. Vaše telo bo plato.

Dajte svojemu telesu presenečenje. Zmešajte stvari. Naj bo vaše telo v svojih nogah z uvedbo različnih.

Poskus različnih vaj, je tudi veliko bolj zabavno kot počne isto stvar ves čas, in vas bo motivirani.

Ne Lift preveč

Na srečo nisem imel superwoman kompleks, ko sem začel vadbo. Nisem dvigniti preveč v želji, da pokažejo. V bistvu nisem dvigniti kaj na vse!

Toda veliko žensk bi res skupno napako dvigovanje uteži, ki so popolnoma neprimerna za njih zdaj. Namesto da bi začeli z nečim, kar je na svoji ravni, pa skoči pištolo in dvignite težjih uteži za hitrejše rezultate.

Ampak moraš vedeti, da je za uresničevanje učinkovite, boste morali nastavitve koraka.

Ne se preveč daleč pred sebe. Dviganje težjih uteži je dober izziv, vendar pa morate biti pripravljeni za njih. Če niste, lahko poškoduje vaše mišice.

Stehtamo Yourself

Nekatera dekleta nočejo sami tehtajo po vadbi iz strahu, da jih bo Demoraliziran s številkami.

Toda vodenje rednih zavihki na svojo težo, je pomembno za boljše rezultate. Morate, da bi spremljali svoj napredek, da vidite, kako daleč ste prišli, kako daleč morate iti - pa tudi, katere spremembe bi lahko na svojo vadbe in prehrane, če ne izgubi toliko teže, kot ste načrtovali.

Ne Burn Out

Začetniki pregori, ker gre za vse ali nič pristopa. Vendar pa bi predčasno burn out si dal off vadbo za vse življenje.

Postopoma zgraditi intenzivnost v obdobju časa. Odmore med vadbo. Ne hit telovadnici vsak dan. Bodi potrpežljiv. Vedno je čas.

Reward Yourself

Končno, če motivacija je problem za vas, bi bilo dobro, da se nagrajevanje po enem tednu ali mesecu intenzivne vadbe.

Nagrada je lahko nov par čevljev ali "goljufija dan" v vaš načrt prehrane.

Nagrade nam daje motivacijo, da bi naše telo skozi kaznovanje uresničevanje rutino. Brez nagrado, boste morda ugotovili, se sprašujete, "kaj je smisel?"

load...