10 velikih razlogov za redno izvajanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 velikih razlogov za redno izvajanje

10 velikih razlogov za redno izvajanje

Ne kričite še! Vemo, da veš, da bi moral imeti več; obrezati sliko, zdravo srce, pozitivne misli in vse to... Vendar obstaja še veliko drugih razlogov, zakaj bi morali ostati fit, razen le, da skrbijo za svoje zdravje. Torej, če ste dolgčas, ki je povedal, da je vaja dobro za vas, imajo branje teh drugih razlogov, ki jih lahko uživali tako ob nastopu:

1. Se boste počutili manj pod stresom, ampak bolj vesel!

Eden od velikih razlogov, da se redno izvajajo, da se boste počutili manj obremenjene in bolj vesel! Vadba je odličen način dela iz svoje frustracije in, kot ste telesno, vaše telo sproščajo endorfini, snov, ki zmanjšuje stres in se počutite srečnejše. Živahne sprehod ali mini vadba bije tudi stres, ki ga preprosto vzeli um off stvari za nekaj časa in obračun glavo.

2. Počutili se boste bolj samozavestni in se bodo počutili bolje o vašem telesu

Če pogledaš za nasvete o tem, kako graditi samozavest, poskusite vadbo! Vaja se lahko izboljša svojo telesno podobo, ki vam pomaga izgubiti težo, če jo potrebujete, in se boste počutili bolje o telesu, ki bo izboljšala svojo samozavest, vendar to ni, če je ta zgodba konča. Prav tako pomembno, ko se počutite serviser, se boste počutili bolj sposobni sprejeti na izzive in težave obraz kvadrat naprej. Vadba postavlja zmožnost za boj in dobili stvari narediti nazaj v vašo osebnost.

load...

3. Boste počutili bolj energična skozi ves dan

Eden od največjih razlogov, da se redno izvajajo, da se boste počutili bolj energična. Morda misliš, da uveljavljajo bi samo nositi ti ven, ni vam več energije, vendar pa je redna vadba vam bo dala več, trajnostne energije skozi ves dan. Neka študija je pokazala, da je uveljavljanje opoldne vam daje več energije za preostanek dneva, tako da lahko samo sprehod v času kosila naredi veliko razliko za vas.

4. Ti bodo lahko bolj jasno razmišljati

Številne študije so pokazale, da lahko vadbo pomaga bolj jasno razmišljati in še bolj ustvarjalni. To je verjel, da je povečanje kisika v možganih, ki lahko, ki opravljajo vzroki pomaga tudi vi naučiti hitreje in bolj jasno spomnim stvari.

5. Boste bolje spali

Getting boljši spanec je še en dober razlog, da se redno izvaja. Ne izvajajo tik preden greste v posteljo, čeprav, da bodo stvari še slabše! redno telesno zjutraj ali popoldne, ki vam bo dal več energije čez dan in vam bo pomagal k boljši spanec ponoči.

load...

6. Boste nove prijatelje in morda še bolj...

Še en dober razlog, da se redno izvaja, je, da boste nove prijatelje! Ne samo vadbo vam prinaša v več stikov z drugimi ljudmi v telovadnici ali pa ravno takrat, ko ste vzeli vožnjo v parku, pa prinaša tudi ljudi, skupaj s skupnim interesom, da govori o tem. Če ste samski, se lahko fitnes eden od veliko načinov za izpolnjevanje fit fantje;).

7. Boste imeli spomladi v koraku

Nič več prelaganje po ulici z glavo navzdol za vas. Ko vadite, boste ugotovili, da namesto tega, boste imeli določen Odklonijo v vašem koraku in morda celo v skušnjavi, da poješ malo pesem kot hodiš!

8. Boste izboljšali kakovost življenja in se narediti več stvari

Vadba ne pomeni, da boš živel večno, ampak še en dober razlog, da se redno izvaja, je, da boste lahko strpati ogromno več v svoj čas, ko ste občutek fit in opozorilo. Namesto samo slumping v svoj stol po delu, boste gor in iščejo nekaj drugega storiti, sedi pri miru in gledanjem televizije ne bo več v poštev!

9. Boste izboljšali svojo držo in vitalnost

Dobili boste veliko držo, ni pa še en čudovit razlog za redno izvaja ?! Vaša drža pove veliko o tebi. Vaš vitalnost in vaša energija so takoj vidni drugim, ko imajo sami visok in ponosen. Vadba bo okrepila svoje hrbtne mišice in vam bo stati, hoditi in celo sedi v bolj pokončnem in pozitiven način, da bodo vsi videli!

10. Boste zbolijo manj pogosto

Raziskave so pokazale, da ljudje, ki redno izvajajo, zboli manj pogosto. O sposobnosti in zdravo telo, je bolje, da boj proti off okužbe in bolezni; tako da, če nič drugega, boste dobili manj prehladov v zimskem času, in da je dobil, da je korist vredno delati za!

Seznam more iti naprej in naprej, obstaja veliko več razlogov za redno vadbo.

Ali vam je všeč izvajanju? Kakšno športa vam je bolj všeč?

Vas prosimo, da delite svoje fitnes nasvete in razloge za redno izvaja v komentar oddelku spodaj.

load...