10 zdrave hrane, ki vam daje brezhibno kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 zdrave hrane, ki vam daje brezhibno kožo

10 zdrave hrane, ki vam daje brezhibno kožo

Vse ženske želijo rock lepo, zdravo kožo in telo, ki bo dobil moški pogled na njih dvakrat. Odgovor na to je dober način življenja, dosledno uveljavljanje in ima zdrave hrane, da bi jedli.

10 Zdrava hrana za jesti, da boste imeli brezhibno kožo:

1. Losos

Ob lepo kožo ne le zahteva uporaba različnih losjoni in kreme, lahko pa tudi brezhibno kožo s krmljenjem svoje telo z zdravimi živili. Ena taka hrana je divji losos, ki igra pomembno vlogo pri ohranjanju koža gladka in mehka, se znižuje tudi možnosti za pojav luskasta koža in akne.

load...

2. Sladki krompir in korenje

Od vseh zdravih živil jesti sladkega krompirja je tudi priljubljen, saj naredi kožo lepo in mehko s svojo vitamin A vsebine, če pa se ne da v krompir, lahko poskusite korenje, saj ima podoben učinek.

3. Lubenice in manga

Karotenoidov, ki jih lahko najdemo v sočne lubenice in mango, pomaga zaščititi kožo pred sončnimi opeklinami, torej jesti te slastne darove narave vam lahko pomagajo doseči zdravo in brezhibno videz kože v nobenem trenutku.

load...

4. Ostrige

Prav tako traja nekaj morskimi sadeži enkrat v nekaj časa, če želijo imeti lep videz kože, čudovite nohte in zdrave ključavnice; ostrige, na primer, so v cinka, ki omogoča lasišče in lase zdrave zelo visoka (v resnici, ostrige imajo višjo vsebnost cinka na porcijo, kot katera koli druga hrana).

5. Vitamin C bogata živila (kivija, grenivke in pomaranče)

Med zdrave hrane za jesti, so tiste, ki imajo veliko količino vitamina C - kivija, grenivke in pomaranče, ki pomaga spodbujati sintezo kolagena in, kot verjetno veste, kolagena upočasni pojav gub in preprečuje kožo pred pridobivanje suho.

6. Peppers

Še eden z zdravo količino vitamina C in lahko pospeši metabolizem je chili poper, vsebuje tudi kapsaicin - aktivno sestavino, ki spodbuja lepo kožo, jo ščiti pred poškodbami.

7. Temna čokolada

Če menite, da temna čokolada se boste maščobe, potem se motite. To dejansko pomaga doseči mehkejšo in bolj zdravo kožo, zaradi svoje visoke ravni kakavovih flavanole; tako da gredo naprej in se prepustite nekaj koščkih te okusne užitek.

8. Jogurt

Tisti, ki ne marajo, jogurt, da je veliko, bi verjetno radi, ko so ugotovili, da vam pomaga dobiti brezhibno kožo, v nobenem trenutku, tudi Skulptura popoln obseg pasu. 😉

9. Orehi in mandlji

Lepa koža je mogoče doseči z snacking na nekaj orehov in mandljev, ker imajo visoko raven vitamina E, ščiti kožo pred okoljske škode in preprečevanje različnih draženje kože in izbruhov.

10. Špinača

Nazadnje, in ste verjetno pričakovali, da je to del seznama, je, da jedo zadostno količino zelene in listnate zelenjave. Zaloge na arugula in špinača, saj so bogate z antioksidanti, ki bi jih brez peg in vam pomagajo doseči, da sevalno in brezhibno kožo, ki jo želijo. Rad bi špinača napitke; Ne samo, da je lahko zelo okusna, če je s pravimi sestavinami, ampak tudi (in predvsem) - to je vitamin eksplozija!

Jej in se Uljepšan z različnimi zdravimi živili. Jesti zdravo in pitje veliko vode, ki vam bo pomagal doseči ta brezhibno in lepo kožo, ki ste jih vedno sanjala.

Upam, da vam bo ta seznam zdravih živil koristnosti.

Katera druga zdrava živila imate radi, da bi jedli, da bi dobili brezhibno in lepo kožo?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...