10 zdravih kosilo ideje za delo ali šolo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 zdravih kosilo ideje za delo ali šolo

10 zdravih kosilo ideje za delo ali šolo

Pakiranje kosila vsak dan, pa naj gre za vaše otroke, sami ali vaš partner lahko resnično bolečino. Ne samo, da boste morali razmišljati o nečem okusen, ampak tudi vi želeli poskusiti in da bo zdrava. Če se znajdete praskanje svojo glavo v dopoldanskem času, poskušam razmišljati o nekaj drugega, da jih bo še vedno delajo dobro, nato pa so za branje teh deset idej o tem, kako bi ti kosila za zdravo:

1. Paket pravi sadje namesto sadnih košaric

Eden izmed najlažjih zdravih hitro kosilo idej je sadje. Tako kot okusna, ampak dvakrat dobro za vas, paket jabolko ali banano, namesto predpakiranih sadne kupe. Morda zveni, zdrava, vendar sadne kupe so pogosto dodane kisline, sladkorja in HFCS za sladkanje in ohranjanje sadje.

2. Swap sokovi za self-made sadja okusom vode

Večina trgovina kupil sokovi niso narejeni samo iz sadja; Narejene so iz koncentrata sadnega soka in nekatere od njih vsebuje toliko sladkorja, kot pločevinka soda. Zamenjava teh tako imenovanih sokovi za samostojno iz sadja aromatiziran vode pijača z vitaminom C, bo bolje za hidracijo in bo vseboval veliko manj kalorij in dodatkov.

load...

3. Bodite zahrbten s spremembami vas otroci kosila

Otroci vedo, kaj jim je všeč in če ste poskušali in nenadoma spremenili svoje kosilo, bodo to opazili in ji spet doma prinese vse nazaj! Ampak ti lahko malo zahrbten, zato poskusite stvari, kot zamenjavo žele v svojih maslo in žele sendviče arašidov za brezplačno eno sladkorja, in spremenite kruh na "pol in pol" sorte in jih ne boste niti opazili dodano celoto zrn.

4. Naredite svoj piškotke in pecivo

Trgovina kupili izdelki so lahko priročno, ampak ali res vedo, kaj je v njih? Trgovine želijo svoje izdelke, da imajo tako dolgo rok uporabnosti, kot je mogoče, da bo prišlo do dodatkov in konzervansov v njih, saj te lahko sedel na policah že leta in leta. Naredite svoj domač piškote in pecivo uporabo ovseni kosmiči, oreški in suho sadje, kot tudi drugih zdravih stvari, in boste točno vedeli, kaj sestavine so.

5. Poskusite nekaj matice

Eden od enostavnih zdravo kosilo idej za službo ali šolo je - poskusite matice, ali solata z orehi. Oreščki imajo cel kup hranilnih snovi, vlaknin in so visoko v srcu prijaznih maščob. Lahko jih zmešamo z zeleno zelenjavo in nizke sir maščobe, in uporabite zdravo preliv po vaši izbiri, ali, za sladko zdravljenje, premešamo matice z nekaj suhega sadja in celo nekaj čokolade za okusno in sladko poleg vašega zdravega lunch paket.

load...

6. Domače zdravo pizza

Zdrava pica je še en preprost kosilo ideja. Samo približno vsakdo ima rad pico, zato poskusite zdravo različico za svoj lunch paket. Bodite rezino skorjasta polnozrnatih kruha in širjenja na neki nizki sira maščobe, dodamo nekaj narezan paradižnik in druge prelive po vaši izbiri, in imate zdravo, hladno pico za kosilo.

7. Testenine solata

Naredite svoje enega testenine solate in obstaja toliko različnih zdrave sorte, ki jih lahko prišli do. Ribe, piščanec, fižol... Ostani s tem, kar veste, da je zdrava, uporabite malo maščobe prelivi in ​​polnozrnate testenine, in vam bo kar svoje otroke ali partnerja protein pakirane, visoko Mekuštvo kosilo, ki se bodo radi.

8. Menjaj grškega jogurta

Veliko ljudi uporablja jogurt kot rezanih svojih kosila, ampak preprosto swap grški jogurt imajo lahko velike koristi za zdravje. Značilno je, da grški jogurt je veliko bolj kremasta in debelejši in vsebuje polovico natrija in manj ogljikovih hidratov kot rednih jogurte, in lahko enostavno jazz je gor a košček z dodajanjem nekaj svežega sadja, medom ali kakav v prahu.

9. Bodite drzni z nadomestili za kruhom

Naredite sendviči malce bolj zanimivo in poskusite z uporabo naan kruh, da namesto obloge ali scones. To ne bo več časa, in tako dolgo, kot ste uporabili pusto meso, ribe in veliko svežih solatnih sestavin, kot so nadevi, vas bo vodenje stvari zdravo preveč.

10. Naj zdravih kosil, da bodo jedli

Poskusite, kot ste lahko, da ne bo dobil otrok ali mož za to zadevo, jesti, kaj si paket, če pa jim ni všeč, zato ne poskušajte in jih pretvorite v "zdravo" vse v enem zamahu! Uvesti spremembe počasi z vključitvijo tri četrtine tega, kar ste vedeli, jim je všeč in eno četrtino nekaj novega. Postopoma bodo postali mika, da bi poskusil, da nove stvari, in jih morda celo vrnili prosi za več.

Kateri so vaši najljubši zdravi kosilo ideje za delo ali za šolo?

Prosim, vas prosimo, da delite svoje zdravo kosilo recepte in hitro kosilo ideje v komentar oddelku spodaj.

load...