10 zdravstvenih prednosti borovnic, o katerih verjetno ne veste | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 zdravstvenih prednosti borovnic, o katerih verjetno ne veste

10 zdravstvenih prednosti borovnic, o katerih verjetno ne veste

Mi res ne potrebujemo, da bi vam razloge, da bi jedli borovnice, saj okus tako dober! Toda, če želite vedeti, kaj je v teh malo powerhouses dobrote, nato pa smo navedli nekaj od mnogih prednosti za zdravje borovnice vam verjetno ne poznajo.

Poleg tega, da okusno, so veliko vlaknin, malo kalorij in polna antioksidantov in vitaminov, zato si oglejte samo nekatere od prednosti jeste borovnice:

1. Dobro za vaše oči

Borovnice imajo visoko vsebnost vitaminov A, C in E, ter karotenoidov in flavonoidov, ki je dobra za svoj vid in lahko prepreči vida izgubo v starosti.

load...

2. Dobro za mehur

Ali ste vedeli, da so borovnice enako dobro za okužbe sečil so brusnice? Vsebujejo popolnoma enake snovi in ​​zmesi, ki boj proti bakterije v mehurju.

3. Dobro za možgane

Raziskave so pokazale, da ljudje, ki so jedli borovnice izvedli veliko boljši pri testih spomina, kot ljudje, ki niso bili. Borovnice pomagajo preprečiti vnetja, ki je bil povezan z več bolezni, povezanih s starostjo.

4. Dobro za svoj imunski sistem

Zdravstvene koristi borovnice vključujejo krepitev vašega imunskega sistema. Ena sama porcija borovnice vam ponuja skoraj 25% od priporočenega dnevnega vnosa vitamina C, ki je bistvenega pomena za zdrav imunski sistem, da se ubranijo teh zimskih prehladov.

load...

5. Dobro za svoje srce

Nedavna študija kaže, da lahko jagode, tudi borovnice in jagode zmanjša tveganje za bolezni srca. Glede na raziskave, moške in ženske, ki so jedli tri ali več delov jagod na teden imeli zmanjšano tveganje za razvoj bolezni srca.

6. Pomaga preprečevati raka

Zdravstvene prednosti borovnice vključujejo preprečevanje raka. Antocianina, skupaj z drugimi antioksidanti v borovnicah, pomagali ustaviti / preprečuje rast rakastih celic.

7. Dobro za vašo prebavo

Jagode imajo veliko vlaknin in vsebujejo baker, fruktozo in natrija, kar vse prispeva k ohranjanju zdravega prebavnega sistema.

8. Dobro za vašo kožo

Antioksidanti v borovnicah pomaga nevtralizirati proste radikale v telesu in to ustavi kožne celice pred poškodbami in jim pomaga, da se popravi, rezultat je, da ste mlajši in bolj zdravo je videti kožo.

9. Dobro za hujšanje

Zdravstvene prednosti borovnice vključujejo pomoč hujšanje. Tako kot okusna, vendar pa je veliko bolj zdravo kot bar čokolade! Malo kalorij (eno skodelico borovnic imajo manj kot 100 kalorij), borovnice narediti velik alternativo drugih nezdravih prigrizkov in se boste počutili polni za precej dolgo časa.

10. Antidepresivi

Borovnice so se izkazali z nekaterimi študijami, da je zelo dobra antidepresivi. Torej, če se počutite dol ali potrebujejo spodbudo energije, prigrizek na sveže borovnice, in nimajo nobenih stranskih učinkov, kar je tudi super.

Seznam zdravstvenih koristi borovnice more iti naprej in naprej. Ne pozabite, globlje modro barvo borovnice, višje so z vitamini in večja je njihova zdravila koristi.

Vas prosimo, da deliti druge koristi za zdravje borovnic v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in biti srečen!

load...