10 živil, ki jih morate dodati prehrani za brezhibno kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 živil, ki jih morate dodati prehrani za brezhibno kožo

10 živil, ki jih morate dodati prehrani za brezhibno kožo

Vsakdo bi moral vedeti, da do sedaj, da to, kar jeste vpliva na vašo kožo in vaše polti, in da lahko jedo napačne vrste hrane prinese na breakouts. Vemo, da moramo izrežemo mastne in hitre hrane, ampak kaj so dobre hrane, ki bodo imele pozitiven učinek na kožo? Tukaj je deset živila, ki imajo vitamine, minerale in ostale hranilne snovi, ki vam bo pomagal ohraniti vašo kožo videti sveža, čista in lepa.

1. Oatmeal

Ovsena kaša je odlična vsestranska hrana, ki ima veliko koristi za zdravje in ena od teh ugodnosti je način, da ovseni kosmiči lahko tudi iz vrhov in dolin v vaše ravni sladkorja v krvi. Ugotovljeno je bilo v študijah, ki se lahko čepi v ravni sladkorja v krvi povzročijo sproščanje hormonov, ki bo povzročila aken in rdečice na koži.

2. Kokosovo olje

Kokosovo olje je še eden izmed čudovitih živil za zdravo kožo. Uživanje žlico kokosovega olja vsak dan lahko pomaga ohraniti vašo kožo jasno in zdravo. Kokosovo olje vsebuje lavrinske kisline, ki ima močne antibakterijske in protivirusne lastnosti, ki bodo pomagali v boju proti okužbi s kožo, vključno z aknami.

load...

3. Temna čokolada

Še eden od živil za zdravo kožo, je temna čokolada; je napolnjena z antioksidanti in flavonoidi, ki bo dala vaša koža gladko, žareča videz. Kakav je tudi znano, da pomaga povečati pretok krvi v arterijah, kar bo izboljšalo splošno zdravje vaše kože.

4. Zeleni čaj

Pomirja in pomirjujoče, zeleni čaj si zasluži svoje mesto tudi v našem seznamu živil za zdravo kožo. Pitje zelenega čaja boste dobili več od teh pomembnih antioksidantov, ki ubranijo znake staranja in boj proti prostih radikalov, ki povzročajo poškodbe kožnih celic. Zeleni čaj se bo tudi zmanjšalo stres, ki je lahko še en razlog za dolgočasno kožo in akne.

5. Rdeča paprika

Rdeča paprika je odličen prigrizek, ki lahko delajo čudeže za vašo kožo. Samo ena paprika vsebuje vse vitamin C, ki so jih potrebujete v enem dnevu, kot tudi karotenoidi, da vaše telo potrebuje, da bi povečali pretok krvi in ​​zmanjša gube.

load...

6. Semena

Lahko vzemite kramp s semeni, obstaja toliko različnih sort, da izberejo, vendar dodajajo semena v svojo prehrano in si 'opravljali svojo kožo veliko uslugo. Semena vsebujejo veliko mineralov, ki bodo pomagali izboljšati polt in veliko semena so tudi odličen vir omega - 3 maščobnih kislin, ki pomagajo boj akne in gube.

7. Rdeče grozdje

Rdeče grozdje zaslužijo svoje mesto tudi v našem seznamu neverjetno živil za zdravo kožo. Rdeče grozdje zagotavljajo dober vir antioksidantov in delujejo tudi kot naravni anti-histamin, ki se bodo borili kožne alergije.

8. Zelena

Zelena se pogosto misli, da se ni veliko več kot voda, vendar ima tudi nekaj neverjetno koristi za kožo. Morate, da vaša koža hidrirani, tako da je voda v zeleno vam bo pomagal pri tem. Zelena vsebuje tudi vitamin K, ki bo pomagala ohraniti cirkulacijo v dobrem stanju preveč.

9. Papaya

Prehranjevalne papaja pomaga zaščititi kožo pred soncem in vsebuje veliko zalogo hranil za vašo kožo preveč. Papaja vsebuje beta-karotena in vitamina C in E, kar vse lahko pomagajo zmanjšati vnetja v koži in doda lep sijaj.

10. Korenje

Korenje so odlična hrustljavi prigrizek za vsakem trenutku dneva in so res dobri za razjasnitev aken. Korenje so bogat vir vitamina A, ki pomaga uravnavati proizvodnjo kožnih celic v zunanji plasti kože. Če vaše telo proizvaja preveč kožne celice, nato pa lahko odmrle celice združujejo z oljem v svoji koži in zamašijo pore.

Ali veste, druge hrane za zdravo kožo?

load...