10 živil, ki jih morate vedno kupiti z ekološko pridelavo in zakaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 živil, ki jih morate vedno kupiti z ekološko pridelavo in zakaj

10 živil, ki jih morate vedno kupiti z ekološko pridelavo in zakaj

Kot so kmetje trudimo, v preteklih letih, proizvajati več in več pridelkov iz iste količine zemlje, so se obrnili na kemikalije pomagati, da izboljšajo svoje pridelek. To pomeni, da so z uporabo več in več pesticidov in herbicidov in so sedaj obračajo k gensko spremenjenih (GS) pridelkov preveč. Dolgoročni učinki gensko spremenjenih živil je treba še res določiti, vendar pesticidi in herbicidi, da kmetje uporabljajo ne pustite ostankov hrane, ki jo jemo, tako da je edini pravi način, da se prepričajte, da je vaša hrana 100% naravno je, da kupujejo organsko. Ekološko pridelana hrana je pogosto dražje, čeprav, tako da tudi če ne morete kupiti vse svoje hrane organsko, tukaj je deset živila, ki jih, ki jih je treba videti za ekološko oznako na:

1. Otroška hrana

V nedavni študiji otroške hrane s strani oddelka ZDA za kmetijstvo, je bilo ugotovljeno, je zaskrbljujoče število otroške hrane vsebujejo sledove pesticidov in fungicidov. Otroške telesa so veliko bolj dovzetni za te kemikalije, in to je vedno pametno kupovati ekološko otroško hrano, če lahko.

2. Mleko

Non krave ekoloških mlečnih niso tako naravno, kot bi si lahko mislili, bodisi. Ti so pogosto genetsko hormonov povečati njihovo mlečnost in nekatere študije so pokazale, da lahko ti hormoni prispevajo k razvoju raka pri ljudeh.

load...

3. Kruh

Ko se spravite v svoj toast, si lahko tucking v delu malation, insekticid, ki se uporablja tudi v uši, šampon in hišnih zdravljenja bolh! Malation je povezan z rakom in spremembe v človeški imunski sistem. Prav tako se lahko prenese tudi z noseče matere na njenega še nerojenega otroka. Zato poskrbite, da boste kupili samo ekološko kruh.

4. Jabolka

Jabolka so dejansko ena izmed najbolj onesnažena živila, ki jih lahko kupite. To je vredno porabi nekaj dodatnega denarja na vaš jabolka in nakup ekološko, saj so osvojili nagrado za "najbolj kontaminiranih proizvodov" v letu 2017.

5. Paradižnikov ketchup

Poceni paradižniki, ki se uporabljajo v kečap in omake so zelo verjetno, da je močno onesnaženo s pesticidi. Ko je bil vzorec rednih paradižnike pred kratkim testirali, je bilo ugotovljeno, da vsebuje 13 različnih pesticidov. Organske paradižnik ne bo ne kontaminirani le s pesticidi, bo vsebovala tudi veliko bolj hranilne koristi.

load...

6. Meso

Krma je pogosto prepletena s sintetičnimi rastnih hormonov in antibiotikov, da bi zrediti živali hitreje. Ti dodatki najdejo svojo pot v meso, ki ga jedo in so bili krivi za porast antibiotikom odpornih bakterij.

7. Zelena

Medtem ko jabolka osvojiti nagrade za najbolj onesnažene sadje, zelena je čast v najbolj onesnaženih rastlinskih kategorij. Izogibajte se množično proizvaja zeleno, če lahko in iti za lokalno pridelane, organske zelene namesto.

8. Krompir

Krompir ne prikažejo na vrhu lestvic v kontaminiranih živil, vendar so precej visoko na seznamu. Tudi piling in pranje jim ne pomaga, in povprečna krompir vsebuje več pesticidov, kot večina drugih pridelkov za hrano.

9. Špinača

Špinača se pogosto jedel za svoje Heath spodobi in ne vsebujejo ogromno zdravih vitaminov in mineralov. Ampak, če to ni organsko špinača, potem pa bo vsebovala tudi nezdravo odmerek pesticidov. Špinača je druga najbolj onesnažena zelenjave na našem seznamu, potem zelena.

10. Jagode

Razen če so organski, nato pa jagode, morda ne bo čisto tako okusne, ko se zavedaš, da so druga najbolj onesnažena sadje v supermarketu. Če si ne morete privoščiti ekološke jagode, poskusite nekaj pomaranče namesto tega, ker vsebujejo veliko manj pesticidov.

Na žalost, obstaja veliko več drugih onesnaženih živila, sadje in zelenjava, ki jih lahko najdete v trgovinah, tako da vaše raziskave in se prepričajte, da bo vaše zdravje prednostna naloga!

load...