10 živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti

10 živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti

Ne želijo, da vas prestraši, obstajata živila, ki jih nikoli ne bi smeli jesti.

Sedaj lahko izključi deset hrana vedno težavno, še posebej, če ste velik foodie, kot sem jaz. Ko sem bil otrok odraščal, sem si vedno želel, da bi jedli na "slab stvari". Moja mama Poskušal me je že na listnato zelenjavo že zelo zgodaj, vendar sem želel, bonboni, burgerje in soda pops.

Želel sem, da bi jedli vse.

Moja fascinacija z vsemi stvarmi slabo, ki se izvajajo v mojih najstniških letih, in celo v mojih zgodnjih dvajsetih. Vendar je prišel do točke, ko sem spoznal, da sem se preprosto ne more iti več naprej; Moral sem narediti spremembo. Sem moral začeti jesti bolj zdravo.

load...

Odprava živil iz vaše prehrane ni treba gledati kot chore. Ljudje trdijo, da je dobra stvar okusa vljudno, vendar pa ni nujno, da. In medtem ko bi lahko slabe stvari lepo okus, res ne gre vam vse dobro na dolgi rok (kot tudi kratkoročno). Torej, če ste iskali, da bi jedli boljšo prehrano, pa si oglejte na 10 živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti nikoli več.

Sadni sok

Sadni sok zveni zelo zdravo, ker je samo sadje v sok, kajne? Prav?

No, ne ravno.

Mnogi ljudje so šokirani, ko sem jim povedal, da je sadni sok dejansko zmanjšujejo njihovo zdravje, in to traja nekaj časa, da jih prepriča, da imam prav. Prvi glavni problem, s sadnim sokom je, da je vse pasterizirano, kar pomeni, da je hranilna vrednost je zmanjšala. Ta postopek pasterizacije ubije off vitamine in minerale. Drugič, sadni sok je zaskrbljujoče veliko sladkorja in zamiki vaše ravni glukoze v krvi. Kar ni kul.

load...

Sadni sok prodajajo v trgovini je na splošno slabo za vas; Vendar, če bi svoj sadni sok doma, lahko zagotovo zdravo eno.

Bagels

Bagels bila velika "slabost" moj, ko sem začel delati v mestu. Jaz bi jih zgrabi na poti v pisarno zjutraj, in Munch stran, ko sem odprla svoj emails.

Sem dal šibkost v navednicah zato, ker nisem vedel, da so vse, kar na daljavo slaba v času!

Ampak bagels niso najboljši prijatelj vaše kože, predvsem zaradi njihove visokim glikemičnim indeksom. Ta visok indeks vodi do povečane inzulina, ki povzroča vnetje na koži. Po drugi strani pa lahko to privede do aken in celo rozaceo.

Soja Protein

Sojinih beljakovin mora biti zdrava, ja? Konec koncev, ne soje in beljakovine tako dobro za vas?

Sami in prepuščeni sami sebi naravnih naprave, soje in beljakovine so dobre za vas. Toda sojine beljakovine je zelo zavajajoče in ni zdravo na vse, zato smo ga tudi na naš seznam živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti.

Problem s sojo je, da je bilo skoraj vse to goji v ZDA gensko spremenjeni - kar je zelo slabo. To pomeni, da vsebuje kemičnih pesticidov, ki so prav tako zelo slabo. Torej, kaj imate, je nenaravno soja. Nenaravno soja, ki je fermentiran, tudi, kar je zelo težko za nas, da pravilno prebavo. Zato povzroča prebavne motnje in napenjanje.

Soda

Ja, sem spil ogromno soda, ko sem bil otrok, in obstaja velika verjetnost, da si preveč. Ampak, če ste kljub zdaj poročen s svojimi otroki še vedno pitne soda, ki ga galono, da je čas, da se ustavite.

Tu so dejstva: Ženske se priporoča, da porabijo več kot 6 žličk sladkorja na dan, še en kozarec sode vsebuje tako več kot to. Poleg tega lahko zdravniki in strokovnjaki za prehrano ne strinjajo o mnogih stvareh, ko gre za naše prehrane, vendar je ena stvar, ki se soglasno strinjajo, o, je, da je soda slabo za nas.

Microwaved Popcorn

Na voljo je širok napačno prepričanje, da je mikrovalovna kokice nekako zdravo za nas. Konec koncev, to je samo koruza, kajne?

Hm, ni res.

Ekološko kokice lahko tudi v redu. Toda neekološko pokovka, ki je bil microwaved je velik no-no. Največji problem tukaj je dejstvo, da je pokovka microwaved; Konec koncev, so Microwavable vreče prepletena s kemikalijo, ki je bilo znano, da povzroča raka.

Poleg tega podjetja plašč njihova kokice v lažno aroma masla, ki je bil povezan z rakom na pljučih.

To ni kul je to, kar govorim, kljub združenja Pokovka je z gredo v kino.

Margarina

Razprava o tem, ali maslo je boljše za naše zdravje kot margarine traja že leta in leta, in še vedno nihče ni našel odločilen odgovor. Toda tisto, kar vam lahko povem, je, da je margarina vsekakor zelo slabo za vas.

V središču margarine vs razpravi maslo je maščobe in holesterol, in čeprav margarina vsebuje nič holesterola in veliko dobrih maščob, ki je ustvarjen iz trans maščobe, ki maši žile in vodi do bolezni srca in diabetes.

Predelani Meso

Če jeste deli mesa, so možnosti, nebo visoko, da ješ mrtve živali, ki niso bile obravnavane v priporočenem ekološki način. To pomeni, da smo injicirali nenaravnih rastnih hormonov in so bile izpostavljene vse vrste bolezni. V bistvu, so jih zbrali slabo. In slabo postavljeno žival pomeni slabo meso, ki ima hude posledice za vaše splošno zdravje. Izogniti.

Rastlinska olja

Rastlinska olja so prav tako vključeni v naš seznam živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti. Ljudje so pod vtis, da je rastlinsko olje najbolj zdravo olje, ker je to, dobro, veggie. Ampak to je že druga napačno.

Večina rastlinska olja so bili gensko spremenjeni in je bilo ugotovljeno, da povzroča vse vrste zdravstvenih vprašanjih, kot so rak, sladkorna bolezen, bolezni srca, prebavne motnje, pa tudi težave z jetri.

Predelani sir

To je povsem v redu, za sladkanje svojo solato z nekaj feta ali širjenje nekaterih koze, sir na vašem rezino polnozrnatega toasta. Ampak to ni kul, da bi jedli predelani siri, ki so v bistvu ponaredek hrane.

Predelani siri so tisti, ki so rezine in zavita v plastiko. Včasih si celo stisnemo v pločevinke. EDN.

Diet Soda

Nazadnje bom pokvari vse, kar z besedami, da je prehrana soda tudi v našem seznamu 10 živil, ki jih nikoli ne bi smeli jesti.

Vem, vem. Si mislil, da prehrana soda je v redu, ker ni polnomastni soda. To je prehrana soda! Daj no!

Na žalost vam ne morem dati tega. Čeprav prehrana soda vsebuje nič sladkorja, podjetja, da se za to z uvedbo umetna sladila, ki so prav tako prazne kalorije, ki so grozno za vaše zdravje.

load...