10 živil, ki se borijo proti staranju in raku | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 živil, ki se borijo proti staranju in raku

10 živil, ki se borijo proti staranju in raku

Na žalost je nemogoče živeti večno. Vem, RIP nas vse.

Toda medtem ko se nihče od nas kdaj videli v tretjem tisočletju ali priča naše veliko veliko veliko veliko vnuki povedati svoje prve besede, je vsaj mogoče upočasniti proces staranja, tako da smo dosegli ciljno črto izgleda bolje, kot bi jo sicer.

V prizadevanju za dolgo življenjsko dobo, gotovo obstajajo Ni čudežnih zdravil, niti ni taka stvar kot ene velikosti ustrezal vsem rešitev. Vendar pa obstajajo številne jedi, ki se boj s staranjem - in ponavadi zmaga.

load...

Kot tudi staranje, rak je strašna bolezen, ki se lahko konča življenje prezgodaj. Kot staranja, ni čudežnih zdravil za raka, vendar pa so spremembe, ki jih lahko naredite za vašo dieto, ki lahko zmanjša tveganje za razvoj The Big C

V počastitev zdravega življenja, pa si oglejte na 10 živil, ki se borijo proti staranju in raka.

Česen

Dietetiki in zdravstveni strokovnjaki priporočajo, da jeste česen vsak dan. To je lažje, kot si morda mislite, saj se česen lahko vrgel v številne jedi, od solate do juhe, strojar do enolončnice.

load...

Prednosti so masivni: Tisti, ki jedo več česen zmanjša tveganje za razvoj številnih vrst raka, vključno z debelega črevesa in želodca. Strokovnjaki še niso dogovorili, koliko morate jesti, da se zmanjša tveganje, vendar je splošno mnenje je vsaj en strok na dan.

Avokado

Kadarkoli kdo ustavi jesti meso in postane vegetarijanec ali vegan, ena od prvih živil, ki jih ponavadi poskusiti je ponižen avokado - in to z dobrim razlogom.

Ne le, da okus avokada kot nebesa, ampak tudi prihaja s številnimi koristmi za zdravje in lahko upočasni proces staranja.

To je bogata z maščobami - ampak dobro nekako! Maščoba iz te zelenjave pomaga zaščititi vaše celice pred propadom iz grde prostimi radikali, nepridiprave, ki so odgovorni za pospešitev procesa staranja. Jejte več avokado in lahko izboljšajo teksturo in elastičnost kože.

Jagode

Jagode! Vse vrste jagod bo deloval v svojem prizadevanju, da se upočasni proces staranja, vendar je morda najbolj kick-ass so borovnice, robide in jagode.

Jagode so polna močnih antioksidantov, ki spodbujajo zdravje celic in zaščito pred boleznimi, ki lahko pusti iščete daleč od svoje najboljše. Najdemo v robidah antioksidanti so celo ugotovili, da zmanjša tveganje za nekatere vrste raka.

Če je anti = staranje ugodnosti, ki jih iščete, temnejše jagode so vaša najboljša izbira zaradi večjega obsega antioksidantov.

Kurkuma

Kurkuma je zel s toplo okus, ki se ne razlikuje za poper, in to lahko le zdravo hrano ste še za uporabo v vaši prehrani.

Ena od velikih stvari o kurkuma je, da ga je mogoče enostavno dodamo toliko jedi, od strojar juhe. Ne preveč sladko in pikantno, dodaja strel za vaše obroke.

Še bolje, lahko pomaga v boju proti tako raka in staranja. Zahvaljujoč spojin, ki so odgovorni za svoje eksotične pigmentacije, lahko zaščitite svoje kožne celice pred poškodbami, ki jih oni nadležen prostih radikalov.

Dodaj vsaj tri obroke na teden in boste ljubeče življenje.

Temna čokolada

Vsi smo rekli, da je čokolada naša krivda užitek, če pa želite, da še naprej iščejo fab za tako dolgo, kot je mogoče, naj temna čokolada bolj kot nekaj, kar doseže le, če ste občutek poreden.

Zaradi svoje visoke vsebnosti kakava, lahko temna čokolada zaščito pred škode, povzročene na koži s sončnimi močnimi UV žarki. Samo se nekaj kvadratov popolnoma naložen z antioksidanti, ki zmanjšujejo vnetje in boost obtok.

Ne pretiravajo - le 2 kvadratov na dan bo dovolj.

Zelena sok

Če vas že sok, čestitke. Če tega ne storite, nakup si lahko sokovnik je najboljša naložba boste kdaj narediti.

Sprijaznimo se, da smo vsi prvaki na svetu, ko gre za sebe polnjenje z ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Toda, ko gre za mikrohranila, kot so železo in cink, mnogi od nas so levi želijo.

Ponavadi zato, ker nam ni všeč cele sadeže.

Soka pomeni, da telo dobi, da vpijejo splav vitaminov in mineralov, ne da bi vam bilo, da si dal skozi strogosti dejansko jesti vso sadje in zelenjavo.

Če želite, da boj proti staranju in raka, zelena sok pot naprej.

Arctic Char

Arctic Char prihaja s podobnimi koristi za lososa, zato se naredi veliko mesa nadomestek za vsakogar, ki ne jedo rib.

Kmetija v okoljsko trajnostnimi pogoji, zlatovčica je bogata z omega - 3 maščobnih kislin, ki preprečujejo z določeno ključno encima v telesu iz držav v razvoju gube.

Prav tako je bogata s karotenoidi, ki jih najdete tudi v korenju, in ki varujejo vaše kožne celice pred poškodbami zaradi sonca.

Ne samo to, ampak se lahko povečajo tudi vaše duševno zavest in zmanjšanje možganske megle.

Fižol

Po ljudski Pjesmica, fižol so dobre za srce. Ampak glede na isto številko, oni so tudi slabo za vaš prebavni trakt.

Vendar pa je priporočljivo, da jih dodamo fižol na svoj tedenski nakupovalni seznam, ker, kljub slabim slovesom povzroča presežek plina, oni absolutno polnjene s smrtno ohranjanje minerale in vitamine, vključno s kalijem in železom. To pomeni, da lahko zaščiti pred rakom, kot tudi upočasni proces staranja.

Hijiki

Hijiki je na voljo v večini suši barov, vendar bi bilo eno predjed, ki ste jih doslej prezrta. Če je tako, je čas, da začnete tako, da vaša naročila.

Zakaj? Ker je ta zelenjave najdemo v črnem morju naložen z jodom, pomembna snov, ki pospešuje sintezo tiroksina, tiroidni hormon. Njena vloga? To povečuje vaš metabolizem.

Ne samo to, ampak hijiki tudi bolje uravnava hormone in pripomočkov z razstrupljanju jeter, s čimer upočasnjuje proces staranja.

Paradižnik

Raziskave so pokazale, da lahko paradižnik zmanjša tveganje za rak prostate pri moških. Paradižnik pomaga z zaščito DNA v svoje celice pred napadi s prostimi radikali, ki lahko sčasoma privede do nastanka raka je.

Paradižnik so prav tako bogata z likopenom, ki je močan antioksidant, ki lahko zmanjša tveganje za nekatere vrste raka. Strokovnjaki kažejo, da je naše telo je absorbira ta antioksidant boljši od na osnovi paradižnika, omake - kot so konzerve paradižnika.

Kateri so vaši najljubši anti-aging hrana?

load...