10 živil, ki vam pomagajo spati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 živil, ki vam pomagajo spati

10 živil, ki vam pomagajo spati

Ali imate težave pri pridobivanju spati ponoči? To je lahko vaša prehrana, ki jo povzroča težave, saj strokovnjaki pravijo, da je tisto, kar jeste ima lahko velik učinek na tiho vašega spanja. Če ste se vedno razočarani in včasih ležijo v postelji fretting o vašem pomanjkanje spanja, potem poglejte te deset živil, ki vam bo pomagal zaspati bolj razumno.

1. Banana

Banana, ali smoothie vsebuje banano, je lahko dober način, da ste prenehali s premetavala in obračanje ponoči. Banane so odličen vir kalija in magnezija, ki sprošča mišice, in vsebujejo tudi triptofan, ki je ključna sestavina, ki pomaga pri proizvodnji umirjanje hormonov v telesu.

2. Kamilica čaj

Izogibanje vse kofeina pijače, od okoli poldneva naprej, vam bo pomagal zaspati bolj trdno. Če ne želite, skodelico čaja, piti kamilični čaj. To je brez kofeina in zelo dobro naravno pomoč pri spanju.

load...

3. Žitna

Skleda za vaš najljubši nizek sladkor žit za zajtrk bo tudi vam pomagajo spati. Kompleksne ogljikove hidrate najdemo na celotnem žitnih zrn, skupaj z mlekom, bo vam beljakovin, kar potrebujete, in povečati triptofan v krvni obtok, kar vas bo premikajočo off v nobenem trenutku ne na vseh.

4. Cherry Juice

Raziskovalci na Univerzi v Pensilvaniji in Rochester je pokazala, da češnjev sok poveča ravni melatonina v telesu, ki vas sprošča in vam bo pomagal bolje spali. Ljudje v študiji, ki so pili češnjev sok, preden so šli v posteljo, je pokazala, da so bile njihove nespečnost ublažitev simptomov.

5. Med

Strokovnjaki za prehrano pravijo, da lahko medu pomaga uspavala, kot dobro. Žličko medu pred spanjem, ali morda s svojo kamiličnega čaja, bo nekoliko dvigniti raven inzulina in pomaga triptofan vstop v možgane.

load...

6. Mandeljni

Potrebna je magnezij tudi za spanje mirno noč, in mandlji so odličen vir magnezija. Ti bi res okusen in zdrav prigrizek, in raziskovalci so povezani s pomanjkanjem magnezija v telesu do nespečnosti.

7. Hardboiled jajce

Ena stvar, ki vas lahko buden ponoči jedo preveč sladkorja, tik preden greš v posteljo. Kaj potrebujete, je kompleksni ogljikovi hidrati, kot jih najdemo v jajcih, ki bo preprečila nihanja v vaši ravni sladkorja v krvi in ​​vam ne prepreči zbujam sredi noči.

8. Solata

Solata vsebuje naravno pomirjevalo imenovano lactucarium, ki vam bo pomagal zaspati. Lahko bi si hardboiled jajce z nekaj solato, nato pa bi jih dobili v korist obeh kompleksnih ogljikovih hidratov v jajce in naravnih sproščujoče lastnosti solate.

9. Orehi

Še ena matica, da dodate na svoj seznam uspavalno živil je oreh. Orehi so naravni vir amino kisline, triptofan, za katerega je znano, da je pomoč za spanje prijeten noč. Vsebujejo tudi melatonina, ki pomaga, da vas pomiri.

10. Ribe

Ribe, kot so losos in tuna, so zelo bogata z vitaminom B6, ki ga telo potrebuje za proizvodnjo serotonina in melatonina, tako da so ribe bi popoln dodatek k večernim solato preveč.

Ne glede na hrano, ki jo izbere kot svojo pozno ponoči prigrizek, ne jejte preveč hrane, saj nobeni težkim obrokom, tik pred spanjem, vas bo buden.

Katere so vaše najljubše jedi, ki vam pomagajo spati?

load...