10 znakov pogosteje pijete zeleni sok | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 znakov pogosteje pijete zeleni sok

10 znakov pogosteje pijete zeleni sok

Za vse, ki želijo hitri zagon lastnega mini prehransko revolucijo zdaj, eno od ključnih vprašanj je, ali so zelene napitke zelo zdrav ali pa samo čisto hype.

Dobili smo odgovor za vas - oni so zelo zdravi!

Green soka je trending v zdravje in fitnes svetu za nekaj let, in za zelo dobre razloge. To je kot nalašč za vsakogar, ki potrebuje več zelenicah v svojem sistemu, ki pa ne marajo jesti celo sadje in zelenjavo. Dobiš pravo količino hranilnih snovi, vendar v okusni tekoči obliki.

load...

Zeleni sokovi so bogata z zelenjavo - seveda! Pogosti vključujejo ohrovt, špinača in kumare, vendar če naredite sami doma, lahko zmešamo skupaj, katere so vam všeč, za najboljši okus. Lahko piti zeleni sok kot spodbuden prigrizek, ali pa bi lahko dovršeno napitek, da gredo z nekaj orehov in da je del glavnega obroka.

Oglejmo si nekaj skupnih znakov, ki jih je treba pitje zelenega soka bolj pogosto.

Imate prebavne Issues

Če se pojavijo prebavne težave precej pogosteje, kot je napenjanje ali pretirano plina, bi bilo vašega telesa način vam pove, da morate piti zeleni sok.

load...

Corse, obstaja več razlogov, zakaj je oseba trpi presnovne bolezni, vključno s tesnobo. Toda kljub temu, da ne more vedno kriviti prebavne težave na pomanjkanje zelenja, da je pogost vzrok.

Zeleni so pomembni zato, ker vsebujejo prehranskih vlaknin, ki spodbujajo boljšo prebavo. V bistvu so se stvari premikajo.

Imaš Acne

Akne je zelo nadležno. Ok, tako da ni daljavo smrtno nevarno, vendar pa je velik posel. To počutiš bruto, in to lahko resnično igraš s svojo samopodobo.

Akne izbruhnejo vedno zdi, da se pojavijo ob napačnem času. Seveda, da ni pravi čas, ampak zakaj se vedno pride, ko smo dobili prvi dan ?? O MOJ BOG.

Eden od pogostih razlogov za akne breakouts je pomanjkanje vitaminov, ki jih dobite od zelenice. Pijte zeleni sok na dan za boljšo kožo.

Ste utrujeni Lot

Soda naredi ste utrujeni. Čeprav se morda vam začetni zagon v energijo, bodo učinki zbledi, zaradi česar boste počutili še bolj utrujen kot prej.

Še huje, če ste pitje veliko soda, ne da bi dobili vse zelenice, si bodo občutek izčrpana v času, ko bi bilo treba opravljanje na vašem vrhuncu, kot je sredi popoldneva.

Zamenjava sladkorja soda pops so za zeleno sok je fantastičen ideja, če želite, da ostanejo sveže in buden ves dan.

Si lačen Lot

Jeste veliko, vendar si vedno lačen. Kaj je posel s tem?

Lahko, da ne boste dobili nikjer v bližini dovolj zelenic v vaši prehrani.

Predelana živila so zelo priljubljena na zahodu. Oni so zasvojenost in jemo veliko od njih. Ampak ti res ne izpolnite nas za zelo dolgo, ker oni so z vlakninami nizka in se odstrani iz drugih esencialnih hranil.

Zeleni sokovi so ace način za pridobivanje več hranil v vaš sistem, zaradi česar boste občutek polne dlje.

Trpite Redna Okužbe

Če ste tip osebe, ki trpi zaradi pogoste okužbe, boste morda sprašujete, kaj se dogaja. To je enostavno kriviti za napake imunski sistem - in bi bilo prav, da je kriv.

Toda zakaj je vaš imunski sistem šibak na prvem mestu? Ker si niso bili kar daje dovolj zelenice!

Zelena soka je res enostaven način za krepitev imunskega sistema, s hranilnimi snovmi, ki jih potrebuje, da deluje na optimalni ravni. In ko se je delovanje na optimalno, to je manj nagnjeni k okužbam.

Ti Bleed Neobičajno

Kri je lahko res grozno pogled, še posebej, če krvavijo prekomerno iz majhnega kosa.

"Da ne bi ustavili krvavitev, ki jih zdaj ??"

Ja, verjetno bi moral imeti. In razlog, da se ni ustavil, je verjetno zato, ker si ne costuming dovolj vitamina K, ki se nahaja v listnato zelenjavo kot je špinača.

Zelena sok je odličen način, da zaloge na vitamin K, tako da, če si krvavela iz reza, krvne strdke hitreje.

Ker sprijaznimo se, nihče ne želi, da se soočajo z neprijetno situacijo, v kateri rez le ne bo ustavil krvavitev.

Ste se težko Focus

Si ugotovitev, da je tako težko, da se osredotoči, da ste celo pozabili, kaj ta članek je približno.

(Gre za zeleni sok in zakaj potrebujete več od tega)

In manjka poudarek je eden glavnih znak, da si moraš začeti porabijo več zelenice.

Pomanjkanje osredotočenosti je res neprijetno, še posebej, če ste v službi in vaš šef čaka na delo, ki jih potrebujete, da poda. Saj veš, da imaš tako veliko storiti, vendar si ne more, da grem.

Namesto, da bi spet naslovom na aparat za kavo, bo zeleno sok z vami na delo. Zeleni, kot so ohrovt so bogata z železom, ki bo ostrino vaš um.

Ste Občutek apatični

Apatija in izguba fokusa povzroča isto stvar - spremeni sintezo nevrotransmiterjev. Ko se to zgodi, ne more samo pustil občutek osredotočen, lahko pa tudi pustil feeing tako utrujen od življenja, ki ga pravzaprav ne skrbi o ničemer več.

Ki res ni kul.

Imaš Anemija

Anemija je vašega telesa način kričal "Potrebujem več zelenja".

Toda kaj je anemija točno?

Anemija je pogoj, ki je značilna razširjene krvnih celic, kar vodi do konstantne občutek utrujenosti. Drugi simptomi so zaskrbljujoče pomanjkanje sape, ko ste storili nekaj, kot običajno, kot se povzpeti po stopnicah.

Za zdravljenje slabokrvnosti, morate zaužiti več folne kisline, ki jo boste našli veliko zelenih sokov.

Vaša koža je Pale

Seveda, Halloween prihaja. Vendar pa bi res lahko spremeni v vampirja? Seveda ne!

Bleda koža je znak, da ne boste dobili dovolj železa, ki jih je mogoče zlahka odpraviti z zelenim sokom.

load...