12 čudovitih prednosti mandljevega mleka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

12 čudovitih prednosti mandljevega mleka

12 čudovitih prednosti mandljevega mleka

Ali ste prenašajo laktoze ali pa samo poskuša zmanjšati na mlekarne, mandljevo mleko, naredi veliko mleka in mlečnih izdelkov mleko alternativa. Čeprav mandljevo mleko, ki ni vam toliko kalcija in beljakovin, kot redni mleko, pa je še veliko drugih koristi za zdravje, in tukaj je samo 12 izmed njih:

1. To je dobro za kosti

Prednosti mandljevega mleka vključujejo krepitev kosti. Mandljevo mleko ne sme vsebovati toliko kalcija kot kravje mleko, ampak eno skodelico mandljevega mleka še vedno vsebuje 2% kalcija, zato pitje bo pomagal okrepiti svoje kosti in zobe. Mandljevo mleko je tudi bogat vir vitamina D, ki pomaga, da se zmanjša tveganje za razvoj artritisa in pomaga izboljšati vaš imunski sistem.

2. Visoka z antioksidanti, mandljevo mleko izboljša vašo kožo

Mandljevo mleko je odličen vir vitamina E, ki je glavni vitamin potreben za zdravo, lepo in sijočo kožo; Vitamin E preprečuje prezgodnje staranje, zmanjšuje količino prostih radikalov v telesu.

load...

3. Je brez laktoze

Laktozna intoleranca pomeni, da je vaše telo težave pri prebavljanju laktoze, ki se nahaja v kravjem mleku in velik odstotek prebivalstva ne prenašajo laktoze. Mandljevo mleko je 100% brez laktoze, ki je razlog, zakaj si tako priljubljen mlečni mlečnih nadomestkov za.

4. To je koristno za vaše srce

Mandljevo mleko vsebuje veliko zdravih maščob, kot so omega - 3 maščobnih kislin, vendar nizko nasičenih maščob in holesterola najdemo v kravjem mleku, zato je veliko bolje za vaše srce in žile, in tudi pomaga pri preprečevanju bolezni srca.

5. Odlično za bodybuilding, mandljevo mleko, krepi mišice

Prednosti mandljevega mleka vključujejo krepitev mišic. Čeprav je ena skodelica mandljevega mleka vsebuje le 1,5 g beljakovin, kar je bistveno manj kot v kravjem mleku, vendar mandljevo mleko vsebuje tudi 2% železa, ki pomaga mišice absorbirajo beljakovine in ga uporabljajo za rast, popravila in energije; mandljevo mleko vsebuje tudi riboflavin, obliko vitamina B in železa, kar je pomembno za mišično zdravljenje in rast tudi. Mandljevo mleko pomaga povečati mišično moč in daje mišično moč, zaradi česar je naravna alternativa za bodybuilderje, ki iščejo zdrave nadomestke za "nenaravno" izdelkov.

load...

6. Prednosti mandljevega mleka vključujejo preprečevanje migrenskih glavobolov

Zdi se, da je super za preprečevanje migrenskih glavobolov Visoka vsebnost riboflavina v mandljevo mleko.

7. Mandljevo mleko je super za vašo prebavo

Prednosti mandljevega mleka tudi zdravo prebavo. Ko pijete mandljevo mleko, ste dobili nekaj svojega dnevnega vnosa vlaknin preveč. Vsak tipičen obrok vsebuje gram vlaknin, kar je bistvenega pomena za ohranjanje zdravega prebavnega sistema in vodenje vas redno.

8. Mandljevo mleko lahko vidite v temi

Vitamina A, ki se nahaja v mandljevega mleka, ki ne sme biti ogromen, vendar to ne pomaga, da vaše oči, da deluje pravilno in vitamina A je odgovoren za pomoč oči, da se prilagodijo na različne jakosti svetlobe.

9. Mandljevo mleko ni treba hraniti v hladilniku

Ne glede na koristi za zdravje, mandljevo mleko je zelo praktična preveč. To ni potrebno hraniti v hladilniku, da ostane sveža, tako da naredi mleko pijača preizkušnja vzeti s seboj na dan ven, na delo ali za potovanja v cestnem prometu.

10. Mandljevo mleko ima manj kalorij kot kravjega mleka in sojinim mlekom

Ena od največjih prednosti mandljevega mleka je, da je nizko vsebnostjo maščob in malo kalorij. Lahko piti cel kozarec mandljevega mleka brez skrbi toliko o kalorij, saj vsebuje manj kalorij, kot mleko celo brez maščobe; eno skodelico mandljevega mleka vsebuje samo 40 kalorij in skodelico sladkanega mandljevega mleka vsebuje 59 kalorij, v primerjavi s 122 kalorij v rednem mleku in 127 kalorij v sojinim mlekom; zato je bolje piti mandljevo mleko, ko gledate svojo težo.

11. Se je mogoče vključiti v vegansko prehrano

Mandljevo mleko je odlična alternativa za redne mleka v vegansko ali surovo hrano hrane. To se lahko doda napitke in drugih dobrot.

12. Čeprav mandljevega mleka izgleda kot mleko, vendar pa to ne okus mleka; mandljevo mleko boljši okus!

Mandljevo mleko je prav tako vsestranski, kot kravje mleko, in ga lahko uporabite v receptih, ki zahtevajo mleko, kot je pitje. To je super za tiste, ki ne marajo okus mleka mleka, saj mandljevo mleko, po mnenju mnogih, samo boljši okus.

Ali vam je všeč pitne mandljevo mleko? Kakšne so druge mandljeva koristi mleka, da nismo tu navedeni?

Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli in zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...