14 nasvetov o tem, kako narediti svojo vadbo bolj zabavno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

14 nasvetov o tem, kako narediti svojo vadbo bolj zabavno

14 nasvetov o tem, kako narediti svojo vadbo bolj zabavno

Če ste našli izvaja dolgočasno in dolgočasno Delati težke zadeve in je ob več in več napora samo zato, da moti, da začnete svojo dnevno vadbo, potem bi se lahko na robu opustili vadbo v celoti. Nihče ne mara delati nekaj dolgočasno, ne glede na to, kako dobro za vas bi bilo, da mu je zabavno nazaj v svoje treninge in boste spet doživeli, da je navdušenje za vadbo, ki ste ga uporabili, da imajo. Če ne uživajo svoje treninge, potem verjetno ne bo dal potrebno raven truda v to tako ali tako, da se glasi naše ideje o tem, kako naj zabavno nazaj v vodenje fit:

1. Pridružite fitnes klub ali razred

Ko gre za fitnes, da bo sama je v redu, vendar pa je potrebno veliko motivacije, da ostane in da bi bilo vredno. Ni nujno, da je telovadnica, čeprav obstaja veliko drugih vrst vadbenih razredov in klubi lahko pridružite, ko pa izvaja v skupini, ki jih dobite v korist družbenega strani skupine in malo prijazno zaključku vam motivacijo za uspeh in da vadbe zabavo.

2. Ta uveljavlja, ne igranje, tako da igranje iger!

Pri izvajanju ste lahko za igranje iger, poleg tega, če želite, da bi vaš vaja rutina zabavno in razburljivo igranje iger postane kar zahteva. Ali ste se odločili, da igrajo običajne igre na prostem, kot so odbojka, frizbi, tenis in košarko, ali igrate namizni tenis v vaši lokalni telovadnici, igra je vedno zabavno in ste izgubili kalorij ob istem času preveč!

load...

3. Razpadu vadbe v manjše, bite zlepljenih kose

Če se znajdete dolgčas pol ure v svojo rutino, zakaj potem ne ustavi? Ni razloga, da bi vaš vaja traja vnaprej določenem časovnem obdobju, še posebej, če ste dobili dolgčas. Morda boste uživali več in dal v več truda, če ga razčleniti na dva ali tri krajše seje namesto.

4. Poskus in izbral vaje, ki jih uživajo

Swap in spremenite svoje vaje, da raznolikost v rutino, da se stvari zanimive. Narediti iste stvari, znova in znova, se zavezuje, da postane dolgočasno, zato poskusite nekaj novega in, ko boste našli nekaj, da boste uživali, držijo z njim za nekaj časa, nato pa poskusite nekaj drugega.

5. Pojdi na soncu in svežem zraku

Saj ni treba biti v telovadnici ali celo v svojem domu na treningu. Spravi se na vrtu ali se odločite za vožnjo v lokalnem parku, to je veliko bolj prijetno, kot je tek ali prepotenih telovadnici, še posebej, ko sije sonce! Obstaja na kupe stvari, ki jih lahko storite na prostem, da se prilegajo: tek, hoja, kolesarjenje, tudi vaje, ki bi jih običajno storijo v zaprtih prostorih so bolj zabavno zunaj.

load...

6. Naj se glasno!

Pridobite si pri volji, z nekaj glasbe in predvajanje glasbe glasno, ko vadite! Tišina je za meditacijo in spanje, so treninge naj bi bilo zabavno in energično, tako da jih gre v tišini, je nesmiselno. Torej, dobili vaš najljubši predvajanja pripravljeni!

7. Uživajte v glasbi z vodo ali vodo z video

Zdaj plavanje je lahko manj dolgočasno, potem ko so bile ustvarjene na koncu vodotesno Sprave. "Zdravo, sem v bazenu zdaj..." Če ste vi in ​​vaš IPhone nerazdružljiva, potem je sedaj tehnologija je bilo mogoče za oba, da gre za kopanje skupaj, in lahko dobite posebno VODO odporne na slušalke tudi, da bo udobno sedel v ušesih, medtem ko uživate v plavanju. In ja, samo v primeru, da želite posneti video, medtem ko v vodi (če ste deskanje, na primer), HD digitalne video kamere so na voljo tudi zdaj! Ali ni to kul ?!

8. Poišči vaja partnerja 

Vprašajte okrog svoje prijatelje in boste verjetno našli nekoga, ki je prav tako dolgčas s svojo vadbo. Vadba s spremljevalcem naredi stvari veliko bolj zabavno in vam daje večji izziv preveč. Lahko tako zastavljene cilje in sodelovati, da bi jih dosegli, da je način, ko je eden od vas začne izgubljati svoje navdušenje drugi lahko dajo nekaj spodbude.

9. Premakni svojo telesno vsi!

Kaj je lahko bolj zabavno kot ples? Mnogi zdravstveni klubi ponujajo neverjetno plesa, ki so posebej izdelani za vključitev vaše celotno telo v vadbo. Ne samo, da ples vaja vas bodo serviser, da bo tudi vam energijo z veliko zabave in bo dal velik nasmeh na obrazu. Eden od mojih priljubljenih je Zumba!

10. Nastavite svoje cilje, spremljate svoj napredek in nato nagradite sami

Najboljši način, da bo motiviran, je, da bi lahko videli svoj napredek in nagrajevanje sami, ko ste dosegli svoje cilje. Naredite si seznam dosegljivih ciljev. Morali bi vam testirati, vendar pa bi morala biti razumna in realistična. Potem spremljate svoj napredek proti vaših ciljev: koliko ponovitev ste končali, koliko kilometrov zaženete ali koliko kilogramov ste izgubili... In, ko boste dosegli te cilje, se prepričajte, da si nagrado. Pomembno je, da to nagrado, nekaj, da boste resnično uživali, prav posebno zdravljenje, nato pa, če bi z njim dobili tam še toliko bolj prijetno.

11. Sodelujte vaš iPad / iPhone

Ali ste vedeli, da obstaja veliko različnih kul in uporabna fitnes aplikacij, tam zunaj, ki jih lahko uporabite tudi za integracijo uveljavljanja in zabavno? Mnoge od teh aplikacij so celo brezplačno, tako da samo google, prenesete in uživajte!

12. Razredčilo pasu z hulahup vadbo

Uporaba hulahup ni le zabavna, ampak to je tudi, da vam resno trebuhu usposabljanje, tako da se vrnem na tistih starih dobrih časih, ko si bil otrok in nekaj hulahup zabavo!

13. Ubili dve muhi na en mah

Ne mislim dobesedno, imamo radi ptice! Mislimo hkrati. Poskusite poslušanju avdio knjige ali gledanje filma med vadbo, na ta način dobiš zabavo in vitkejši sliko v enem, tako da boste ubili dve muhi na en mah.

Ne samo nasmeh bo takoj boste dobili v svetlejšo razpoloženje, ampak tudi, so raziskave pokazale, da je nasmejan koristno za zdravje. Smeh je samo po sebi oblika vadbe. In ja, poskusite vaditi hvaležnost med vadbo, se bo v trenutku izboljšalo razpoloženje in bo vaša vadba bolj prijetno in zabavno.

Kako narediti vaja bolj zabavno? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku.

load...