14 zdravih načinov za zadovoljitev vašega sladkega zoba (nasveti za zdravo prehranjevanje) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

14 zdravih načinov za zadovoljitev vašega sladkega zoba (nasveti za zdravo prehranjevanje)

14 zdravih načinov za zadovoljitev vašega sladkega zoba (nasveti za zdravo prehranjevanje)

Ravno, ko ste bili dobri cel teden, nekateri nepremišljen, Nepremišljeno, naravnost povprečna televizijski producent postavlja oglas na televiziji za svojo najljubšo čokoladico. Torej kaj počneš? Je: A. Ti napad na varnostno zalogo v kuhinji omari? B. Nenadoma se spomnite kaj drugega, ki jih potrebujete pri svojem lokalnem trgovinica? Ali pa je to C: pridete za enega od naših desetih zdravih prehranjevalnih nasvetov in alternativ, ki bo posladkate?

1. Jejte sladko sadje posladkate

Precej vse sadje je veliko bolje za vas kot sladkarije, tako da dobro založen sadni krožnik v vašem domu, tako da lahko doseže za zdravo, sladko in krivdo prosti prigrizek v vsakem trenutku dneva.

2. Med

Uživanje medu je ena izmed mojih najljubših zdravih načinov, da izpolnjujejo svojo sladek zob. Ko sem hrepenijo nekaj sladkega, sem jedel žličko ali dve medu in moj sladko hrepenenje izhlapi takoj.

load...

3. Napitke

Še en zdrav način, da se posladkate in uživajo vse prednosti sadja je, da svoje napitke. Obstaja veliko različnih zdravih smoothie recepti na spletu (samo za Google), premešamo in ujemanje različnih sadja in lahko imajo drugačno Combo vsakič. Dodajte zrelo banano na svoj zdrav napitek in da bo sladko, brez dodanega sladkorja!

4. Popsicles

Popsicles vam lahko pomaga tudi posladkate. Lahko kupite popsicles brez sladkorja ali sadni sok v vaši lokalni trgovini ali pa naredite sami z zamrznitvijo nekaj te smoothie.

5. Jogurt

Navaden ali z nizko vsebnostjo maščob brez sladkorja jogurti okus res dober in lahko tudi enostavno posladkate; jih lahko hranite v hladilniku pripravljeni za takrat, ko jih potrebujejo, ali pa jih bo delo za prigrizek, ko ste ven. Če želite, da okusom pretlačimo nekaj jagode z žličko medu v skledo (moji favoriti so borovnice in maline, in boste potrebovali le malo) in dodamo ti na svoj jogurt. Uživali boste v okusno in zdravo sladico, ki je veliko bolj koristno za zdravje, kot jogurt z dodanimi sladkorji, umetnih arom in barvil.

load...

6. Privoščite si in pokrivajo svoje sadje v nekaterih čokolado

Saj ni treba, da so brez, da imajo zdrave prehrane sladkor, to je samo pazite, da ste zmerno uživanje sladkorja. Eden od načinov, ki uživajo okus čokolade brez hrane cel bar je za taljenje čokolade (mislim kakovostno temno čokolado) in potopiti nekaj sadja v njem (jagode, banane, ananas, maline ali jabolka). Dobiš le tanko plast čokolade, skupaj z vso dobroto sadja, to je še en odličen način, da se posladkate!

7. Pečemo lastne piškotke

Če bi svoje piškotke ali kolačke, boste točno vedeli, kaj je v njih. Store kupil blago pogosto vsebujejo veliko več sladkorja, kot ga potrebujejo, ko pa bo svoje, ste se odločili za sestavine, tako da lahko posladkate brez občutka krivde.

8. Aromatiziran instant ovseni kosmiči

Ovsena kaša je ne samo za zajtrk. Lahko dobite velik izbor brez sladkorja, instant ovsena kaša prigrizke in vse, kar morate storiti je, da dodamo vročo vodo. To je polnjenje, ki izpolnjuje in zdravo. Lahko dodate tudi nekaj oreški, suho sadje in medu, če hočeš res sladko.

9. Brez sladkorja sladkarije

Obiščite katero koli zdravje shop in boste našli dober izbor brez sladkorja sladkarije in čokolado. To je zasnovan za diabetike, ampak okus tako kot prava stvar.

10. Mikrovalovna pokovka

Dodamo nekaj čokolade čipov do neke mikrovalovna pokovko za odlično celotno zrn prigrizek in predrzen malo čokolade popraviti hkrati. Na voljo je v skodelici unbuttered kokice, ki je izstrelil v olju le okoli 50 ali 70 kalorij, da vam bo pomagal posladkate brez shranjevanja kalorij v vaše ljubezni ročaji.

11. Datumi

Datumi so moji favoriti, ko gre za zadovoljevanje moj sladek zob! Ko sem hrepenijo za nekaj sladkega - sem dosegel za termin!

12. Pečemo jabolko ali hruška

Pečena jabolka ali hruške so čudovite in zdrave alternative sladkorja bogati vesti in bonboni. To je enostavno narediti, da traja le okoli 10 - 15 minut in okus okusno. Dodamo nekaj medu na vrhu za nekaj dodatnega sladkosti. Njam njam!

13. Pot mešanica

Trail mix je še en zdrav način, da se posladkate za tiste čase, ko je vaša potreba za povečanje energije in če ste eden poti. Naredite svojo pot mešanico ali kupiti že narejen eno, to je enostavno, zdravo in okusna!

14. Zamrznjeno sadje

Ste že kdaj poskusili zamrznjeno sadje, ki jih okus neverjetno, tako kot sladoled, vendar z manj kalorij. Obstaja veliko sadja, ki jih lahko zamrzne: jagode, grozdje, melona rezine... Pop nekaj v ustih in uživajo slasten priboljšek za posladkate!

Upamo, da vam te zdrave nasvete prehranjevalne koristno.

Vam ni treba cel kup sladkorja posladkate. Lahko dodamo manjšo količino medu ali temno čokolado, da različne vrste zdravih prigrizkov od sadja do žit za zajtrk. Kot pravijo, malo o tem, kaj vam je všeč pa si dober.

Katere so vaše najljubše zdrave načine za posladkate? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...