20 koristi zdravja zelenega čaja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

20 koristi zdravja zelenega čaja

20 koristi zdravja zelenega čaja

Sip svojo pot k boljšemu zdravju z zelenim čajem. Touted za svoje številne koristi za zdravje, najbolj hranil zapakirane vrste vsebuje katehin in antioksidantov, ki boj in morda celo, preprečujejo poškodbe celic. Nekatere izmed najbolj učinkovitih vrst najboljših zelenega čaja so Longjing, Kukicha, Schincha, Gyokuro in Matcha zeleni čaj v prahu. Uživajte v čudovito, vroč zeleni čaj trikrat med obroki, da izkoristijo največ koristi.

In v primeru, da ste se spraševala, kaj te zdravstvene koristi zelenega čaja so pili to v:

1. Zeleni čaj hujšanje

Tukaj Prednost je dvojen: ne samo, da zeleni čaj, da vaš metabolizem pospešil, ampak tudi, da izberete to pijačo v primerjavi z drugimi bolj sladkih možnosti bo v veliki meri zmanjša svojo kalorij, zato, zeleni čaj in hujšanje gresta z roko v roki.

load...

2. Manj stresa

Po Health.com, amino kisline, theanine, v zelenem čaju, se odlikuje po pomirjujoč učinek. Raziskave kažejo, da lahko zmanjša tako naraščajoče srčni utrip in naraščanje krvnega tlaka.

Preprečevanje 3. Rak

Medtem ko je žirija še vedno na, če je "dokaz", so nekatere študije pokazale, da lahko zeleni čaj pomaga odpraviti rakave celice; in ker je zeleni čaj je znano, da pomagajo zdrave celice z rastjo, mnogi menijo, da bi bilo pitje to "čudo" pijače eden od načinov za naravno pomagajo vaše telo zdravi od znotraj.

load...

4. Zmanjšano tveganje diabetesa

Zeleni čaj lahko pomaga preprečiti po obroku in visoko insulina konice tako močno povečanje krvnega sladkorja (s tem, prav tako pomaga preprečiti maščobe skladiščenja).

5. Zmanjšanje možnosti za bolezni srca

Pijte zeleni čaj in tako opremiti krvne žile, s sposobnostjo, da bolje vzdrži spremembe krvnega tlaka in nastanek strdkov - številka ena vzrok za srčni infarkt.

6. Nižja holesterol

Pustite dober holesterol nedotaknjeno in bi si slab holesterol dol z redno uživanje zelenega čaja.

7. Varstvo možganskih celic

Zeleni čaj ima lahko pomembno vlogo pri preprečevanju Alzheimerjeve bolezni in Parkinsonova bolezen, ki ščiti možganske celice pred smrtjo in obnavljanje tiste, ki so poškodovani.

8. Stop zobna gniloba

Omenjeni katehin ima sposobnost za izkoreninjenje bakterije in viruse, s tem, ščiti zobe mnogih zobnih pogoji, vključno zobne gnilobe.

9. Znižanje krvnega tlaka

Študija kitajskega čaja pivcev 2004 je pokazala, da bi lahko tako malo, pitje kot pol skodelice zelenega čaja na dan lahko zniža tveganje za nastanek visokega krvnega tlaka za skoraj 50%.

10. Manj depresija

Podobno kot njegov vpliv na tiste, s tesnobo, porabo theanine (in postane sestavni del zelenega čaja), lajšanje stresa in spodbujajo sprostitev.

11. Protivirusna

Zeleni čaj je pokazala, da ima protivirusni učinek na virusa gripe.

12. Nega kože

Antioksidanti v zelenem čaju lahko nevtralizirajo učinke prostih radikalov, ki so škodljivi za kožo. Ko nanese, lahko zeleni čaj zmanjša poškodbe sonce in pomladiti kožo.

13. Izboljšanje zdravja možganov

Ena Švicarska raziskava je pokazala, da ima možgane zelenega čaja-pivcev več aktivnosti v delovno območje pomnilnika, kot možgani tistih, ki niso vključeni zeleni čaj v njihovi prehrani režim.

14. Zdrave celice

Ker so listi zelenega čaja ne močno predelan, je bogata z katehini, ki bi lahko potencialno preprečujejo poškodbe celic.

15. Anti-aging

Čudovito antioksidant in protivnetne lastnosti zelenega čaja so verjetno upočasnila razvoj znake staranja.

16. Zaščita pred artritisom

Po CNN, lahko zeleni čaj spodbudi imunski sistem in zmanjša skupne uničujejo snovi.

17. Močnejše kosti

Pitje zelenega čaja lahko redno pomaga spodbuditi nastajanje kosti in pomaga upočasniti razčlenitev in slabitev obstoječih kosti.

Zastrupitev s hrano 18. Combat

Pitje zelenega čaja pogosto vas lahko zaščitijo z drisko, bruhanje, bolečine v trebuhu in dehidracije (ki lahko spremljajo zastrupitev s hrano), zaradi močnih baktericidnih učinkov tega čudovitega zdravo pijačo.

19. Imuniteta

Prednosti Zeleni čaj vsebuje tudi krepitev imunskega sistema. Ni čudno, da je priljubljena v mnogih rehab centre. Premier vaš imunski sistem za boj proti off okužbe z močnimi antioksidanti v zelenem čaju, ki lahko boj off prostih radikalov zelo učinkovito.

20. Prevent astma

Kofein v zelenem čaju ne bo samo vam sunek energije - to lahko pomaga tudi tistim z astmo diha lažje, ki sprošča mišice.

Prednosti pitje zelenega čaja je nešteto. Ta seznam je le pogled na vse bogastvo tega čudovitega zdravo pijačo. Kot stari kitajski pregovor: "Bolje, da se brez hrane tri dni, kot čaj za eno." Zato, popij, vedoč, da je zeleni čaj ni le okusna, ampak je tudi vir koristi za vaše celotno telo.

(Hitro beseda previdnosti: ne piti čaj, če ste noseči, ker je bilo znano, da privede do spontanih splavov.)

Kako narediti zeleni čaj?

Prav tako ne pozabite, da je vroče vrelo vodo preveč kruto za razpisni listov zelenega čaja, bo ubiti vse koristne snovi in ​​antioksidante, ki vašo čaj okus grenko; Namesto tega uporabljamo nekoliko ohladi filtrirane vode (približno 80 ° C), pri pripravi svojega čudno pijačo. Naj bo vaš zeleni čaj pripravimo iz 2 do 5 minut (lahko dodamo med in limono, po vašem okusu) in uživajte okusno in zdravo pijačo.

Upam, da si našel ta seznam zdravstvene koristi zelenega čaja koristnosti.

Ali vam je všeč pitje zelenega čaja? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...