20 najbolj zdravih živil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

20 najbolj zdravih živil

20 najbolj zdravih živil

1) Jajca so bogata z različnimi vitamini in minerali, visoko kakovostnih beljakovin in vsebuje vseh 9 esencialnih aminokislin, ki jih vsebuje tudi prave vrste maščob in so ena od redkih živil, ki so naravno prisotne vitamina D, lahko jajca zmanjša tveganje raka.

2) Avokado je srce zdravo sadje, bogato z oleinsko kislino - mono-nenasičene maščobe, ki prispeva k znižanju ravni holesterola v telesu. Ja, avokado je pravzaprav je sadež, ki ima okus kot zelenjavo. Avokado je odličen Sours vitaminov C, E, luteina in kalija. Jesti avokado dejansko pomaga, da se počutijo zadovoljni, pa tudi koristno za kurjenje maščob.

3) Beli čaj vsebuje več antioksidantov kot kateri koli drug čaj na voljo. Beli čaj je sposobna povečati svojo hitrost metabolizma, zmanjšanje ravni holesterola in to je neverjetno pomočnik za tiste izgubila težo. Rečem - celo bolje kot zeleni čaj! Pitje beli čaj spodbuja tudi zdravo in sijočo kožo!

load...

4) Artičoka vsebuje veliko antioksidantov in veliko vlaknin, ki pomaga nadzorovati raven holesterola v telesu. Artičoke lahko celo pomaga preprečiti raka.

5) Jabolka, veliko vlaknin, ki pomagajo znižati raven holesterola v telesu in povečanje kalorij spali. Apple je odličen vir pektina. Obstaja veliko razlogov, zakaj jabolko na dan res lahko vodijo zdravnika stran, to je razlog, da jabolko je odličen prigrizek.

6) Oatmeals zagotavljajo visoko raven vlaken, nizke nivoje maščob in visoke nivoje proteina, ki omogoča tudi ovseni kosmiči "popolna hrana". Oatmeal tudi pomaga stabilizirati krvni sladkor in blagodejno vpliva na raven holesterola, vsebuje edinstvene antioksidante koristne za srce.

load...

7) Pesa so naravni vzdržljivost krepitev izdelek. Ja, res je, tudi stari Rimljani so ga uporabljali za ta namen. Pesa vsebuje veliko vitaminov in mineralov, bogata z betanin in vulgaxanthin, pesa ima anti-vnetja in antioksidativne lastnosti, to je čudovit tonik za jetra, ki deluje kot čistilec krvi, in lahko prepreči raka.

8) Maline so malo kalorij in zelo veliko različnih antioksidantov, so neverjetno vir vitamini A, C, E, kot tudi različnih mineralov, kot so kalij, mangan, baker, železo in magnezij.

9) Borovnice so moje najljubše jagode in, na srečo, vsebuje najvišjo raven antioksidantov med sadje, ima protivnetne lastnosti, pomaga znižati raven holesterola v telesu in pomaga upočasniti proces staranja. Kaj več zahtevati od jagodami?

10) Brokoli je skoraj "čudež hrane", je bogata z vlakninami, vitamini B, C, K, E, minerali, železo, kalcij in kalij, vse to pomaga, da se okrepi imunski sistem in preprečuje številne bolezni.

11), brstični ohrovt, so pravi prijatelj našega srca, ki vsebujejo veliko vitaminov: vitamin A, B, E, kot tudi omega - 3 maščobnih kislin, ki preprečujejo srčni odliv, raka in zmanjšanje vnetja. Višina v Tiber brstični ohrovt pomagajo znižati raven holesterola v telesu.

12) Brusnice so zelo bogata z antioksidanti in vitamini, ki pomaga preprečiti raka, boj srce odliv, upočasni proces staranja in brusnice lahko celo pomaga, da izgubijo težo s povečanjem metabolizma telesa.

13) edamame vsebuje okoli 35% proteina, kar je več kot 80% odstotkov višji od zrelih soje. Bogata z vlakninami, vitamini in minerali edamame ima protivnetne lastnosti in je v maščobi zelo nizka.

14) Oljčno olje je zelo koristen izdelek za vaše dobro počutje. To pomaga, da bo vaše srce mlado, ima visoko koncentracijo enkrat nenasičenih maščobnih kislin, ki spodbujajo "dobro" holesterola v telesu, medtem ko znižanje "slab" eno. Oljčno olje vsebuje pomembne vitamine in hranilne snovi, to je naložen z antioksidanti, ki lahko pomagajo varovati telo pred rakom. To je bolje, da kupi "ekstra deviško oljčno olje".

15) Čebula pomagajo izboljšati odpornost, uravnavajo krvni sladkor, zmanjšujejo in zdraviti okužbe in vnetja. Prehranjevalne čebulo lahko celo prepreči raka.

16) Pomaranče so odličen vir vitaminov A, B-kompleks, in vitamina A, kot tudi druge antioksidante. Pomagajo znižati holesterol, preprečujejo številne deceases in normalizirati krvni tlak.

17) Špinača je bogata z vlakninami, pomaga vzdrževati nizek krvni sladkor, ščiti pred rakom in ima protivnetne lastnosti.

18) Limone so zelo Bazična za telo, ki pomaga, da ponovno vzpostavi ravnovesje pH. Limone (kot tudi lymes) so bogata z vitaminom C in limonen, ki pomaga, da nevtralizirajo proste radikale, povezanih s staranjem in prepreči različne vrste bolezni.

19) Salmon je bogato z omega - vsebnost kisline 3 maščobnih, kot tudi vitamini A, B in D, minerali kalcija, železa, fosforja in selena, od katerih vsak ima svoje močne učinke na zdravje. Če povzamemo, losos je koristno za mišic in tkiv, za srce in možgane, kot tudi vaš živčni sistem.

20) Tomato je malo kalorij in bogata z likopenom, ki lahko pomagajo v boju proti raku in deluje kot antioksidant, vendar je absorbira bolje jedel z malo maščobe, to je razlog, zakaj, ko bo paradižnikovo solato - dodamo malo oljčnega olja.

Katere so vaše najljubše zdrava hrana? Prosimo, delite svoje misli v komentar oddelku.

load...