3 dele telesa, ki jih ne skrbite pravilno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

3 dele telesa, ki jih ne skrbite pravilno

3 dele telesa, ki jih ne skrbite pravilno

Tu so trije deli telesa, ki so pomembne za nego, ampak da morda ne bo zagotavljajo dovolj pozornosti:

1. Kože.

Naša koža je naš največji organ in je potrebno tudi najtežji bije. To je tisto, kar ščiti vse na notranji strani od grobosti našega okolja. Ni se vse kože ustvari enako, pa je. Ljudje imajo različne tipe kože in tolerance do stresa.

load...

Če se ne bo treba storiti ničesar drugega, da skrbi za vašo kožo, vlagati v visoko kakovost, vsakodnevno zaščito pred soncem - in jo nosite vsak dan. Tudi če nikoli ne sončite dan v vašem življenju, ki je del vaše kože izpostavljen soncu na neki točki vsak dan. Ne traja dolgo, sploh na začetku povzročanja škode sonce.

Beyond sončenju, morate osredotočiti na čiščenje in redno piling kože. Nimate za čiščenje z zavzetostjo za čiščenje pečice, vendar bi želeli, da odstranite odmrle kožne celice in umazanijo, tako da lahko nova koža diha in uspevajo. Vlaga je pomembna tudi za zdravje kože, zato se prepričajte, da uporabljajo dobro vlažilno dosledno.

2. Jeter.

Poglej besedo "jeter." "V živo", je tam v besedo. Ne moremo živeti brez tega vitalnih, da ignorirajo svojo nego in zdravje dejanje norosti. Jetra so odgovorni za pomoč pri prebavi in ​​presnovi, kakor tudi za filtriranje strupov iz naše krvi.

load...

Veliko stvari lahko bog navzdol jetra in da je nezdravo. Prekomerno pitje, prekomerno uživanje sladkorja, kajenje in celo lahko kofein dal velik pritisk na jetra in privede do bolezni. Poskusi, da bi se navade, ki so nezdravo za ta organ. Poiščite pomoč pri odvisnosti, kot so alkohol detox, če ga ne more storiti sam.

Kot je za vsakdanje stvari, ki jih lahko storite, da bi vaše jetra ostanejo zdravi, začnite s pitjem veliko vode in budno oko na vašem porabo maščob. Daj ji veliko beljakovin, tako da lahko deluje po svojih najboljših, skupaj z dobro dozo vitaminov iz sadja in zelenjave. Poskusite vključiti živila, ki so v pomoč jetra na razstrupljanje, kot so česen, gobe in brokoli.

3. Nog.

Vsi smo krivi ob naše noge za samoumevno. Toda naše noge so temelj našega telesa in naše primarni način prevoza, torej, pri čemer ustrezno poskrbeti za naše noge, je nujno.

Nosi neustrezna ali ne-podporno obutev, na primer, lahko privede do kronične bolečine v križu, skupaj z boleče noge. Nakup čevljev, ker so udobno prilegajo in zagotoviti ustrezno podporo, ne samo zato, ker so videti precej.

Vi bi se morali spopadati tudi z ranami na nogah takoj in skrb za njih vestno, dokler ne zacelijo. Noge, po vsem, lahko umazanih mest, tako da lahko poškodbe na tem področju hitro pripelje do okužbe ali druge težave. Tudi ko ni poškodovan, vendar pa bi morali skrbeti za čiščenje noge vsak dan da ne naletite na težave z glivicami.

Končno, spoštovati noge. Oni vam lahko pove veliko o splošno zdravje vašega telesa. Če imate sladkorno bolezen, nega nog, je še toliko bolj pomembno, saj lahko nepravilno kroženje privede do večjih zapletov.

Ne zanemarjajo kateri koli del telesa, ne glede na to, kako nepomembno mislite, da je lahko za vaše splošno zdravje. Kadar je en del počutju, ves je bolan. Ljubezen in negovati svoje telo - to je samo ena, da boste kdaj imeli!

load...