7 koristi limone vode, o katerih bi morali vedeti vsi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

7 koristi limone vode, o katerih bi morali vedeti vsi

7 koristi limone vode, o katerih bi morali vedeti vsi

Preden smo skok v govorimo o koristi limone z vodo, si oglejmo, kako ga pripraviti:

Stisnite polovica organske, sveže limone v kozarcu mlačne vode (izogibajte uporabi ustekleničene limonin sok), in, po želji lahko dodate malo medu, da bo vaša pijača malo slajše. Pijte to toplo limonino vodo prva stvar zjutraj pred jedjo ali pitje karkoli drugega.

1) Limona voda pomaga povečati vaš imunski sistem.

Limone so z vitaminom C zelo visoka, kar lahko pomaga okrepiti imunski sistem in boj proti stresu; limone imajo protivnetne lastnosti. Visoka kalija, limone so zelo koristne za živčni sistem, kot tudi za zdravo delovanje srca in možganov.

load...

 2) Limona voda pomaga pri prebavi.

Limone so bogate z vitamini, minerali in druge koristne snovi, ki lahko pomagajo povečati prebavni proces in izpiranje strupov iz telesa. Limonin sok lahko učinkovito pomagajo lajšanje simptomov prebavne težave, kot so napihnjenost in riganje.

3) Limona voda pomaga osvoboditi vaš sistem.

Limonin sok pospešuje utripanje strupov iz telesa, stimulira jetra in pomaga pri razstrupljanju.

4) Lemon lahko pomaga imate sevalno in čisto kožo.

Limona je bogato z antioksidanti in je zelo koristno za ohranjanje lepote in sijaj kože. Ker je to za razstrupljanje lastnosti, lahko limone pomagajo očistiti kožo pred madežev in peg, kakor tudi to, čeprav, lahko pomaga pri boju proti gube, ker Vitamin C je zelo močna v boju škodo prostih radikalov! Vitamin C v limoninega soka bo pomladiti in dodajte sijaj na koži delajo od znotraj vašega telesa. Zahvaljujoč njim je antibakterijske lastnosti, se lahko limona, se uporablja tudi na vrhu starostnih peg in brazgotin, da bi zmanjšali njihov videz.

load...

5) Limona voda pomaga pri vrednosti PH ravnotežje v telesu.

Limone pomoč alkalize kri in so zelo učinkoviti pri usklajevanju vrednosti pH v telesu.

6) Lemon vode vam lahko pomaga shujšati.

Lemon lahko pomaga boj proti lakoti rezbarije, ker je bogata z pektin vlaken. Ljudje, ki zavestno vzdržujejo zdravo alkalno dieto imajo težnjo, da izgubijo težo lažje in hitreje, kot tisti, ki radi, da se prepustite junk hrane dobrot.

7) Lemon lahko energijo, in celo, lahko pomaga povečati vaše razpoloženje.

Limonin sok lahko pomaga, ne samo povečati svojo raven energije, tako da vam ne bo treba niti jutranji kavi več, ampak tudi, lahko učinkovito pomaga v boju proti stresu in depresiji. Tudi vonj eteričnega olja limone, na primer, imajo lahko zelo velik pomirjujoč učinek na celoten živčni sistem in lahko izboljša vaše razpoloženje.

Ali vam je všeč pitno toplo limonin vode zjutraj ali pa raje držijo skodelico namesto jutranje kave?

Vas prosimo, da pripombe in delite svoje misli.

load...