7 nasvetov: kako se znebiti slabega diha? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

7 nasvetov: kako se znebiti slabega diha?

7 nasvetov: kako se znebiti slabega diha?

1) Zelo enostaven način, da se znebite slabega zadaha je preprosto jesti jabolko. Ne samo, da boste uživali zdravo in okusno malico, pa tudi, so jabolka znano, da stimulira proizvodnjo sline in odpraviti slab zadah! Hruške bo naredil podobno delo.

2) Pijte nekaj zelenega čaja. Ja, zeleni čaj vsebuje veliko antioksidantov in ni koristna le za lepoto vaše kože in za ohranjanje svoje mladosti, ampak tudi, lahko zeleni čaj pomaga pregnati slab zadah. Vsebuje katehin - močan antioksidant, ki je zelo učinkovita v boju proti bakterijam v ustih.

3) Jejte jogurt in prežene slab zadah. Nekatere študije so pokazale, da je jogurt, ki vsebuje nekaj živih aktivnih kultur - "dobre bakterije" - lahko zelo učinkovito Premagati slab zadah, ker je slab zadah, ki jih bakterije v ustih pogosto posledica. Če dodate malo medu v svoj jogurt (medu ima tudi antibakterijske lastnosti) - boste dobili ne le močan zadah "zdravilo", temveč tudi okusno sladico! Ali ni to čudovito ?!

load...

4) Izogibajte se jedo živila, ki povzročajo slab zadah, kot so česen, čebulo, nekatere začimbe in kavo, ker je preventiva ključnega pomena! Prav tako ne pozabite, da ščetko jezik, dobro prakso zobno higieno (umila zobe vsaj dvakrat na dan in zobno nitko vsak dan) in veliko pitne vode, saj vonj povzročajo bakterije ljubi, da živijo v suhih ust (kot usta smo imajo zjutraj, na primer).

5) Žvečilni nekaj peteršilja, je tudi dober način za osvežitev usta in masko slab zadah, ker vsebuje klorofil. Torej, če ste ob večerji s svojo posebno osebo, ne oklevajte, jedel solato s peteršiljem! Nekatere druge zelišča, da lahko narediš podobno delo osvežitev sapo so: cimet, zelena, evkaliptus, koriander, kardamom in rožmarin.

6) Sadje, bogata z vitaminom C, niso koristne le za celoten sistem in lahko močno boju proti prostim radikalom pomagajo upočasniti proces staranja, ampak tudi vitamin C bogati plodovi lahko hitro osvežite slab zadah! Torej, ne oklevajte, da bi jedli pomaranče, grenivke in jagode, da bakterije v pregled.

load...

7) Slana voda ustna voda je lahko enostavno in učinkovito sredstvo od slabega zadaha, saj se sol hitro nevtralizira bakterije v ustih in tako lahko pomaga blaži občutljive dlesni. Samo zmešajte nekaj soli v kozarcu mlačne vode in sperite usta z njim za trenutek (poskrbite, da ne boste pogoltniti to mešanico!) - dih bo takoj osvežili!

In končno, sledijo "dobro dih dieto", dodal več hrustljavo sadje in zelenjavo v vaši dnevni vnos, se spomnimo, da pijete veliko vode; Tako bo zelo koristno za vaše splošno dobro počutje, kot tudi vaše zobozdravstvo!

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako se znebiti slabega zadaha v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa in... (... Samo reči vonj dobro vedno :))... Nasmeh vedno!

load...