7 neverjetnih super živil, ki vam bodo pomagali osredotočiti in povečali moč možganov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

7 neverjetnih super živil, ki vam bodo pomagali osredotočiti in povečali moč možganov

7 neverjetnih super živil, ki vam bodo pomagali osredotočiti in povečali moč možganov

Včasih smo nehote pozabimo stvari in izgubili koncentracijo, se lahko zgodi tudi v najpomembnejših mestih in situacijah, predvsem, v času izpitnih dni ali delo v pisarni, kjer smo vzeli veliko stresa, tako da težko, da se osredotoči na naše naloge. Saj ni treba, da bi usposabljanje izvedenca, da se naučijo, da se osredotoči in povečati svoj intelektualni potencial. Če vam je težko, da se osredotoči in vaša koncentracija ni dobro, potem samo z uživanjem določene vrste hrane, ki jo lahko izboljšali svoj fokus in povečanje sposobnosti vašega uma.

Nekatere super hrana lahko pomaga izboljšati vašo telesno funkcijo, tako fizično kot psihično. Nekatera živila imajo lastnosti, da se lahko izognete pridobivanje raztresen, izboljšanje spomina in miselne spretnosti.

Pred vami je seznam 7 super živil, ki bodo povečali svojo sposobnost ostrenja in povečajo svoj intelektualni potencial. Dodajanje te zdrave hrane v vaše obroke in prigrizke lahko dobite z veliko dozo vitaminov in vas bo psihično usmerjena.

load...

• Jagode - Jagode so malo sadje, ki se štejejo in dokazano, da je eden izmed najboljših super živil za boj proti staranju. Jagode ščitijo možgane pred oksidativnim stresom in zmanjša možnosti za demenco. Ena vrsta jagodičja je še posebej koristno - to je borovnice; Ne samo, da je zelo okusna, ampak tudi, da pomaga povečati osredotočenost in pomnilniške moči za daljši čas. Dodajte borovnice na svoj jogurt ali solato in uživajte dvig energije.

• Čokolada - Čokolada je dober prigrizek, ki pomaga možgane na več načinov. Kofein najdemo v čokoladi zagotavlja enako spodbudo za spomin kot kava in čaj storiti. Temna čokolada je bogata z antioksidanti, ki lahko pomaga v boju proti prostim radikalom, ki povzročajo oksidativne poškodbe celic.

• Ribe - Uživanje morskih sadežev, vsaj enkrat na teden vam naše telo na več načinov. Ribje vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki so zelo dobra za možgane. Maščobne kisline, ki jih najdemo v ribah tudi pomagalo okrepiti funkcijo pomnilnika; naše telo ne more proizvajati teh maščobnih kislin za svoje in jih moramo vzeti iz drugih virov. Različne vrste rib so najboljši za to, saj je skupaj s povečanjem možganov moči, riba ima tudi dobre učinke na celotno telo.

load...

• Korenje - Korenje je zelo dobro za oči in naših možganih. Pomagajo obnoviti spomin in zmanjšanje vnetja. Luteolin, spojino najdemo v korenju, lahko zmanjša staranje povezano izgubo spomina in je najboljša za zdravje možganov. Rožmarin, olivno olje in zeleno vsebuje tudi luteolin.

• Orehi - Orehi vsebujejo antioksidante, ki so dobri v boju proti-možganske poškodovali celice. Pomagajo tudi pri vzvratni vožnji staranje možganov. Orehi videti kot majhni možgani, zato lahko predvidevamo, da ima njihovo uživanje lahko dobre učinke na možgane in študij je izkazalo res.

• Bučna semena - Bučna semena zagotovijo cinka v telesu, kar je dobro za razmišljanje spretnosti in izboljšanje spomina. Jejte pest bučnih semen - to zagotovo ne bo dobro za vas možgane.

• Špinača - Špinača je eden izmed najboljših zelena listnata zelenjava, ki so dobre za celo telo, kot tudi um. Špinača vsebuje vitamin E, ki izboljša možgansko tkivo. Prav tako vsebuje lutein, ki je antioksidant, ki ščiti pred kognitivni upad.

Mnoge vrste pijač so prav tako šteje za dober vir za povečanje energije in povečanje koncentracije. Energijske pijače so zelo priljubljena in se pogosto uporabljajo, ampak se zanašajo na njih ves čas je slabo za vaše telo in možgane. Prav vam bo dala zagon energije zdaj, kasneje pa bodo lahko stvari še slabše... Zato pa se zanašajo na naravne vire, vadbe in zdravega življenjskega sloga, da bi povečali možganov moč in izboljša ostrino.

Upam, da vam ti namigi koristili.

Ali veste, nekatere druge super hrane in energije, to spodbuja živil, ki lahko pomagajo izboljšati osredotočenost in povečati intelektualni potencial? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...