7 preprostih nasvetov o tem, kako jesti zdravo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

7 preprostih nasvetov o tem, kako jesti zdravo

7 preprostih nasvetov o tem, kako jesti zdravo

1) Izogibajte pločevinko

Če želite jesti zdravo, predlagam, da si popolnoma prepovedati konzervirane hrane, ker so pakirani s kemikalijami in konzervansov, da jih je videti in okusa sveže. Različne pripravljene jedi, kot so konzervirane solate in boxed testenine niso zdravi, niti koristno za vaše dobro počutje. Namesto pripravite svojo hrano, čim bolj pogosto!

2) Prepoved je soda

Predlagam, da se prepoved soda v celoti iz vaše prehrane, če želite, da videz in občutek zdravo! Soda je pakiran s sladkorjem (nizko kalorij soda je opremljen z umetnimi sladili, ki lahko povzročajo raka!). Ali potrebujete prazne kalorije in nepotrebnih kemikalij? Ne to je zato, preskakovanje soda je zelo zdrava izbira! Preklopite na vodo, namesto tega!

load...

3) Živila, da bi se izognili: junk hrano in hitro hrano

Vaše zdravje je dragoceno in imate samo eno, torej razmišljati dolgoročno in se izognili nakupu nezdravo, junk hrane! Ne samo, da jedo junk hrane vodi do debelosti, temveč tudi ta vrsta hrane vpliva na vašo raven energije (ne boljše) in prispeva k slabega delovanja, saj, čeprav boste morda počutili, ko jedo junk hrane (ali fast food) polna, si telo ne dobi hranila, ki jih potrebuje za zdravo delovanje. Prav tako lahko uživanje hitre hrane redno vodi do sladkorne bolezni, artritis in bolezni srca. Junk hrane in hitre hrane so veliko sladkorja, natrija in maščob. Sledite to pravilo pri nakupu hrane: če ga ne more rasti - da ga ne jedo!

4) Najbolj sestavine

Na sprednji strani paketa je samo oglaševanje! Niti ne gledajo na to! Flip okoli paketa in preberite, kaj je na zadnji strani, na ta način boste izvedeli resnično zgodbo! Hrana, ki je opremljen z nepotrebnimi sestavinami, kot so umetnih sladil, konzervansov in raznih kemičnih dodali dodatki ne sme končati v nakupovalno košarico!

load...

5) Dodamo nekaj barve na vašem svetu

Nakup bolj sveže pisane sadja in zelenjave, ne samo zelo zdrava in koristna odločitev, ki lahko prispevajo h krepitvi imunskega sistema, ampak tudi, je lahko zelo zabavno iznajti različne pisane solate, z mešanjem svoje najljubše sadje in zelenjavo. Eksperiment, igra in uživajte! Zdrave prehranjevalne navade vodijo do zdravega življenja in da ste bolj produktivni in srečni!

6) Pojdi na celih zrn

Ko so zrna obdelujejo, da postane bel kruh in piškote, so bistvene, koristni deli zrn odstranijo! Odločite se za celotno kruh zrn in rjave dvig namesto tega. Bogata z vlakninami in koristno za zdravstvene hranilnih snovi in ​​vitaminov, polnozrnat žigosan živila, definitivno boljša izbira!

7) Get your sladkor iz naravnih virov

Namesto nakupa predelanih živil, pakiranih s sladkorjem, gre za naravne alternative. Obstaja toliko sadja in zelenjave z naravno sladkega okusa: grozdje, fige, banane, datumi, mango, breskve, češnje, nektarine, pesa, itd bogata s hranilnimi snovmi in vitamini, plodovi so tudi čudovite čistilna sredstva! Zato, mečejo vse bonbone in bonboni in uporabljajo velik vir narave - sadje! Zamenjava svoje sladice s sadjem je, vsekakor, velika in koristna za odločitev zdravja!

Upam, da ste našli tiste zdrave nasvete prehranjevalne koristno in že ste pripravljeni za njihovo izvajanje, takoj!

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako jesti zdravo? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite zdravi in ​​lepi!

load...