8 koristi zdravja jabolk: zakaj je dobro imeti jabolko na dan? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

8 koristi zdravja jabolk: zakaj je dobro imeti jabolko na dan?

8 koristi zdravja jabolk: zakaj je dobro imeti jabolko na dan?

Lahko jedo jabolko na dan, res da zdravnika stran? Tam je veliko resnice v ozadju mnogih starih žen zgodb in izrekov in, čeprav morda ne bi z njim absolutno garancijo brez obiska pri zdravniku, jedo jabolko na dan, ima zagotovo veliko koristi za zdravje. Drugi plodovi so dobri za vas, ampak jabolko vsebuje veliko koristi drugih vrst sadja, vse zapakirano v eno, lepo zapakirani prigrizek, tako da tukaj so le osem od koristi za zdravje, ki jih lahko pridobijo z uživanjem jabolko na dan:

1. Jabolka izboljša prebavo

Zdravstvene koristi jabolk vključujejo boljšo prebavo. Jabolka so polna naravnih vlaken, da vaše telo potrebuje za vzdrževanje zdravega prebavnega sistema. Eating eno na dan vas bo "redno" in vam pomaga izogniti bolečino in nelagodje zaprtje ali prebavne motnje. Še pomembneje je, lahko to ureditev vašem prebavnem sistemu pomaga pri vam preprečujejo nastanek raka debelega črevesa preveč.

2. Jabolka lahko zniža raven holesterola in uravnavajo krvni sladkor

Eden izmed najlažjih načinov za zmanjšanje holesterola v krvi, ki ga jedo jabolka. Sadež vsebuje phytonutrient, snov, ki lahko zmanjšajo raven holesterola LDL in pomaga uravnavati krvni sladkor.

load...

3. Jabolka preprečuje zobno gnilobo

Zdravstvene koristi jabolk tudi preprečevanje zobne gnilobe. To ni samo zdravnik vas vodi proč z jabolko, je tudi zobozdravnik! Eating jabolko naravno odstranjuje zobne obloge, ki jih žvečilni na hrustljavo sadje in sok iz jabolk vsebuje tudi sestavine, ki lahko ubije off visok odstotek škodljivih bakterij v ustih, ki vam daje svež dah in manj zobne gnilobe.

4. Body detox

Jabolka so malo kalorij in veliko vlaknin; ne samo jesti jabolka pred ali po vaši obrok vam lahko pomaga zmanjšati svojo velikost porcije in občutek popolnejše dlje, ampak tudi jabolka razstrupljanje in očisti svoje telo, odpravljanje strupov iz vašega sistema. Če želite uživati ​​razstrupljanje zdravstvene koristi jabolk, lahko jih jedo sveže ali dodate jabolka vašim razstrupljajoča zelene napitke.

5. Jabolka lajšanje astme

Jabolka so bogata z antioksidanti in je bilo ugotovljeno, da lahko pitje svež jabolčni sok enkrat na dan prinesla nekaj olajšanja od simptomov astme. Študije so pokazale, da ljudje, ki ne pijejo sok trpi manj od sopenje in druge težave z dihanjem, ki so povezani z boleznijo.

load...

6. Jabolka lahko izboljša svoj vid

Visoka koncentracija vitaminov A in C najdemo v jabolkih prispevala h krepitvi oči in lahko olajša nekatere učinke izrodila vid. Prav tako lahko koristno pri zdravljenju v nočno slepoto, tako da vam pomaga videti tudi v temi.

7. Jabolka lahko pomaga preprečiti bolezni srca

Kakor tudi zmanjšati raven holesterola, lahko jabolka pomaga preprečiti bolezni srca prek svojih antioksidativnih lastnosti. Jabolka lahko pomaga preprečiti oksidacijo maščob, ki se pojavljajo, za katerega je znano, da je glavni vzrok za veliko srce in bolezni srca in ožilja.

8. Jabolka so na seznamu povečanja energetske živil

Jabolka so super za malico, da se boste zjutraj ali pick me po naporni vadbi. Naravni sladkorji v jabolk se hitro pretvori v energijo v telesu, in jedo naravno energijo to spodbuja hrane je veliko bolje za vas, kot le kofeina bogato energijskih pijač.

Seznam zdravstvenih storitev jabolk je precej dolg in to so le nekatere izmed njih.

Ali ste vedeli, da obstaja več kot 7000 sort jabolk in da so nekatere jablane lahko živijo do 100 let?

Ali vam je všeč jabolka? Kaj je vaš najljubši zdrav prigrizek?

Prosimo, delite svoje misli in zdrave prehranjevalne nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...