8 različnih vrst razredov joge, da poskusite | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

8 različnih vrst razredov joge, da poskusite

8 različnih vrst razredov joge, da poskusite

Joga je dejal, da je skoraj tako stara, kot civilizacija sama in da so slike, ki prikazujejo ljudi v joga predstavlja, segajo, kot 3000BC. Nič čudnega torej, da je dejansko veliko različnih vrst joge in stil joge se lahko razlikujejo z različnimi učitelji in različnih lokacijah. Izbrati najboljši slog joge za vas, ni boljšega načina, kot ga daje poskusiti, ampak kot vodilo, tukaj je osem od najbolj priljubljenih stilov joge, tako da dobite idejo:

1. Vinyasa joge tok

Vinyasa je ena izmed najbolj priljubljenih oblik joge. To je splošen izraz, ki se uporablja za opis hitrem, teče jogo in najbolj primerna za tiste, ki niso nove uveljavljati. Vinyasa razredi so pogosto različni in bodo prečkali tako različne šole joge; Vinyasa joge tok je še posebej dobro, če bi postal dolgčas z istimi, ponavljajoče pozah, znova in znova.

2. Hatha joge

Hatha je veliko počasnejši oblika joge, pri katerih imate pozah dlje. To bo veliko nežnejši razred slediti, brez sledi skozi od enega predstavljajo v drugo in kot nalašč za začetnike, ali če iščete po delovnem vetra navzdol.

load...

3. Ashtanga joga

Veliko bolj fizično zahtevna oblika joge, je Ashtanga ponavadi naveden kot moči joge. To je hitra in intenzivna, in lahko traja leta izpopolniti; boste postopoma skozi vrsto faz, kot ste postali bolj spretni. Ashtanga je dejal, da je zelo dober za lajšanje stresa, izboljšanje usklajevanja in za hujšanje.

4. Bikram joga

Pripravite se potiti, če želite poskusiti Bikram jogo, ker so razredi potekala v prostorih, ki se ogrevajo na 105 stopinj z 40% vlage! Razredi traja 90 minut in je sestavljen iz 26 pozah, z dvema dihalnimi vajami zlomljena, v med seboj predstavljajo.

5. Lyengar joga

Lyengar joga preseli na relativno počasi in je primerna za začetnike in tiste z vprašanji mobilnosti. Lyengar osredotoča na usklajevanje in da je veliko pozornosti do detajlov. Večina poze uporabo rekvizitov, kot so stoli, pasovi, bloki in odeje in pozah pogosto hranijo dlje, kot v drugih vrstah joga razredov.

load...

6. Jivamukti joga

Jivamukti, kar pomeni osvoboditev, medtem ko živi, ​​je hitro tempu mešanica toka Vinyasa, petje z duhovno poudarkom. Obstaja velik poudarek je v razredih o duhovnosti in prikazuje prijaznost do vseh bitij in je težka poudarek na prednostih vegetarijansko prehrano preveč. Morda ni za vas, če ste goreč ljubitelj zrezek!

7. Kripalu joga

Kripalu je nežen, počasen joga tok, ki je idealen za začetnike. Poudarek, z Kripalu, je na gibljejo s hitrostjo, ki vam ustreza in praksa, ki je osredotočena na meditacijo, duhovno preobrazbo in fizično zdravljenje.

8. Kundalini joga

Kundalini joga je osredotočena na povezovanje dihanja in gibanja. Ideja je, da bi omogočili sproščanje energije iz spodnjega dela telesa, s pošiljanjem navzgor. Zelo meditativno in duhovna oblika joge Kundalini je idealen za vsakogar, ki išče globlje duhovno povezavo s svojo prakso joge, vendar morda ni primeren za ljudi, ki mislijo, da bi bilo v nasprotju s svojimi duhovnimi prepričanji.

Katere so vaše najljubše vrste joga razredov?

load...