8 zdravih prehranjevalnih navad, ki bodo vaše življenje spremenile, če jih boste uporabljali | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

8 zdravih prehranjevalnih navad, ki bodo vaše življenje spremenile, če jih boste uporabljali

8 zdravih prehranjevalnih navad, ki bodo vaše življenje spremenile, če jih boste uporabljali

Nutricionisti se strinjajo, da je edina prava pot do zdravega prehranjevanja uspeh je kljub vsem zahtevkov super živil in prehrane navad jesti uravnoteženo prehrano in jesti v zmernih količinah. Veliko je mogoče doseči, na bolje, ki jih preprosto spremenite svoje prehranjevalne navade tako v smislu, kaj jeste in ko jo jeste. Kot ste resnično to, kar jeste, preberite osem zdrave prehranjevalne navade; če jih sprejme, bi lahko spremenili svoje življenje in da vam zdravo in srečno osebo:

1. Jesti Šele ko lačni in jesti tisto, kar potrebujete

Čustveno prehranjevanje je zelo priljubljena, predvsem v Evropi in Združenih državah Amerike, mnogi ljudje jedo iz dolgočasja, ne pa nujno. Vaše telo ve, kdaj potrebuje hrano in to vam bo povedal, da je tisto, čemur pravimo lakoto; tako jesti, samo takrat, ko je treba, samo takrat, ko ste lačni, in ko ne jeste, jedo samo tisto, kar potrebujete za potešitev lakote. Konec koncev, je pridobivanje telesne teže posledica eno stvar in to je, da jih jemljete na krovu več kalorij, kot jih potrebujete, da vaše telo shranjuje odvečne kalorije v obliki maščobe.

2. Jejte redne obroke

Ena od velikih zdravih prehranjevalnih navad je - redno jesti in, na splošno, boste jedli manj. Preskakovanje obrokov vam lahko, da Ravenous občutek in povzroči, da se preveč jesti, da nadomestilo za to, da tekom dneva, boste dejansko jedel več, saj ste izpustili obrok. Prav tako ne preskočite zajtrk, res je najpomembnejši obrok dneva, saj pomaga zagon metabolizem in preprečuje počutiš, da je treba prigrizek pred kosilom.

load...

3. Zmanjšajte velikosti porcij

Če je na vašem krožniku, jo boste jedli, tako zmanjšati na velikost porcij, ki jih kuhanje in služijo up. Samo bo majhno zmanjšanje velikosti porcij narediti razliko in jih sploh ne bo opazila. Poskusite manjše porcije, vendar z več različnimi, se bo hrana bolj zanimivo, kot tudi vam boljše ravnotežje prehrane.

4. Povečanje raznolikost v vaši prehrani

Ena od največjih nasvetov zdravega prehranjevanja je - dodajte več različnih v vaši prehrani. Ali ste vedeli, da vaše telo potrebuje več kot štirideset različnih hranil za vas, za ohranjanje zdrave prehrane? Te različne hranila prihajajo z različnih živil, tako da spreminja svojo prehrano uravnotežiti stvari. Vrtnine, sadje, mlečni, ribe, meso, vsi vsebujejo nekaj hranilnih snovi, ki jih potrebujejo, vendar ne vse od njih, zato je ključnega pomena za top zdravje je mešanica vseh. Ne pozabite, da ste jedli za gorivo vaše telo z energijo, ne samo, da vas napolni.

5. Načrt naprej

Načrtujte svoj meni en teden vnaprej, da je edini način, da lahko res, da boste dobili širok dovolj mešanico različnih živil v svoji prehrani in trgovina na teden vnaprej tudi, da vam bo pomagal izogniti skušnjavi živahen za takeaway ali manj kot zdravo pripravljen obrok.

load...

6. Vzemite si čas, da bi jedli hrano, uživaj!

Vzemite si čas, v vaše obroke, uživajo in žvečiti hrano temeljito, saj bo to pomagalo, da ga lažje prebavljiv in se boste počutili polni prej. To lahko pomaga z uživanjem brez motečih dejavnikov, kot so televizija ali računalnik, tako da se bolj osredotočila na to, kaj jeste in boste opazili prej, ko ste imeli dovolj jesti. Ne pozabite, da traja približno dvajset minut za sporočilo, da ste polni, da dosežejo svoje možgane, tako da, če jeste hitro, boste jedli več, kot ga potrebujete.

7. Ni dobrih ali slabih živil

Ni take stvari kot dobre hrane ali slabe hrane, tako dolgo, kot jeste neko hrano v zmernih količinah. To je vse o bilanci, tako da, če imate sladek zob, ni nič narobe, sploh pri vas za uživanje s svojo najljubšo sladico, dokler ne jeste samo sladice vsak dan! Vse v zmernih količinah, in boste ponujali sami z zdravo različnih hranil.

8. Ne poskušajte spremeniti svoje prehranjevalne navade čez noč

Ne preberete ta članek in se odloči takoj, da boste začeti jesti zdravo jutri ali pa verjetno ne! Vi ste veliko več možnosti za uspeh, če bi majhne spremembe v vaši prehrani v daljšem časovnem obdobju, in potem, ne boste niti opazili, trdo delo in prehod na zdravo prehranjevanje, boste samo uživali in uživa koristi!

Ali imate druge zdrave prehranjevalne navade ali nasvetov, ki bi jih radi delili? Prosim, to storite v komentar oddelku spodaj.

load...