9 koristi kokosove vode | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

9 koristi kokosove vode

9 koristi kokosove vode

Kaj je kokosova voda?

Kokosova voda je bistra stiska sok oblika notranjosti mladega kokosa. To je zelo dragocena, osvežilna pijača v različnih tropskih državah, ki je zdaj postala priljubljena v ZDA in Evropi, kot tudi.

In zdaj, kaj je govoril o dejanskih koristi za zdravje kokosovo vodo:

1) proti staranju

Kokosova voda vsebuje določene snovi in ​​antioksidantov, ki lahko pomagajo pri boju proti prostim radikalom, s tem, pomaga upočasnjujejo proces staranja in pomaga krepiti imunski sistem, zaradi česar si bolj odporne na različne bolezni.

load...

2) Pomaga povečati vaš metabolizem in izboljša prebavo

Pitje kokosove vode lahko redno pomaga naravno povečati vaš metabolizem, s čimer se izboljša vašo raven energije in pomaga telesu, da gorijo maščobe veliko hitreje. Tudi, če imate težave s prebavo, lahko kokosova voda prinesla veliko olajšanje, pomaga absorpcijo hrane in zmanjšanje pojava refluks kisline.

3) Pomaga, da navlaži in pomladiti svoje telo

Kokosova voda vsebuje 94% vode in je pravzaprav zelo malo kalorij. Brez maščob in z nizko vsebnostjo sladkorja, lahko kokosova voda učinkovito navlaži vaš sistem, da boste z vitamini, kalijem, encimov in aminokislin.

load...

4) Pomaga zdravo izgubo teže

Pitje kokosove vode redno lahko pomaga ne le dopolnitev vlage telesu in povečati vaš metabolizem, ampak tudi, da ima pozitivne učinke za tiste, ki poskušajo izgubiti težo. Ta zdrava pijača vsebuje nobenih kemikalij in je bila uporabljena za stoletja kot hranljivo in zdravo pijačo. Kokosova voda je vsebnostjo maščob, sladkorja in kalorij, vendar je bogata s hranilnimi snovmi in vitamini, zato vam lahko pomaga zatreti občutek lakote, brez strahu pred kopičenje kilogramov.

5) Pomaga odplakniti toksine iz telesa

Kokosova voda je zelo koristno za vaš prebavni sistem, pomaga očistiti telo strupov, ki zagotavljajo vlaženje in lajšanje utrujenosti.

6) vir vitaminov in hranilnih snovi

Kokosova voda je odličen in naravni vir vitaminov in hranilnih snovi, ki jih vsebuje kalcij, železo, magnezij, fosfor, kalij, cink, vitamin C in vitamini skupine B.

7) koristno za mišice in živčni sistem.

Kokosova voda pomaga preprečiti krče in krče v mišicah in pomaga izboljšati delovanje vašega živčnega sistema.

8) Kako ozdraviti mačka?

Kokosova voda je velika mačka sredstvo, da lahko pomaga, se počutite bolje čez dekleta (ali fante) večer, pomagajo rešiti vaš želodec, izboljšuje prebavo in vlaženje vaš sistem, zahvaljujoč bioaktivne encime.

9) kokosova voda za kožo

Pravzaprav, kokosova voda je koristna tudi za lepoto vaše kože in jih samo ne more piti, ampak tudi, lahko pride na kožo lokalno. Pomaga ton in vlažijo kožo, pomaga, da pospraviti od madežev in akne. Veliko kozmetičnih izdelkov in obrazne kreme vsebujejo kokosovo izpisek, ker je velika učinkovitost.

Upam, da vam je zdelo koristno. Ali vam je všeč pitne kokosovo vodo? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...