Kaj je camu camu in kakšne so koristi za zdravje camu camu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj je camu camu in kakšne so koristi za zdravje camu camu?

Kaj je camu camu in kakšne so koristi za zdravje camu camu?

Vsak zdaj in potem, novo "super hrana", povzroča nemir, in eden od najnovejših zadeti naslovnice z zdravo hrano je Camu Camu ali Myrciaria dubia. To sadje, ki je približno velikosti limone in oranžne barve, raste v Južni Ameriki deževnimi gozdovi Kolumbije, Peruja, Venezuele in Brazilije, in je hitro postal priljubljen kot dopolnilo zdravje. Čeprav so klinična preskušanja dokaj omejena, do danes, je trdil, da je sadje naravni energetski booster, ima anti-virusne lastnosti in vsebuje veliko koristnih hranil in snovi. Tukaj je deset od koristi za zdravje, ki je nekatere predhodne raziskave predlagali, da ima Camu Camu v ponudbi:

1. Zmanjšuje vnetje

V raziskavi leta 2008, objavljena v Journal of Cardiology, je bilo dvajset moških kadilcih razdeljeni v dve skupini. Ena skupina pil Camu Camu sok in drugi vzel tablete vitamina C. Rezultati so pokazali, da so člani skupine Camu Camu je pokazala izrazito zmanjšanje znakov oksidativni stres in vnetja, vendar skupina vitamin C so pokazali nič.

2. Izboljša mentalno agilnost

Predlagano je bilo, da lahko Camu Camu sadje pomaga zaščita pred degenerativnih možganskih bolezni, kot je Alzheimerjeva bolezen. Sestavine v pomoč sadja izboljšati osredotočenost osebe in mentalno agilnost.

load...

3. Zagotavlja velik vir vitamina C

Camu Camu sadje je ena najvišje naravni vir vitamina C na svetu. Po mnenju mnogih zanesljivih virov, sadje vsebuje več kot petdeset krat vitamina C, kot da bi šlo za limone in več kot šestdeset krat večji od pomaranče.

4. To lahko izboljša vaše razpoloženje

Prednosti Camu zdravje Camu tudi boljše razpoloženje. Nacionalno priznana raziskovalka in prehrano, dr Gary Null, Ph.D., navedene Camu Camu kot drugo najmočnejše naravno zdravljenje depresije. Mnogi bolniki so očitno mogla prenehati z jemanjem svojih predpisanih antidepresivov, kar je posledica njihove vključno Camu Camu sok v svoji prehrani.

5. Deluje kot protivirusno

Eden od najbolj obetavnih koristi Camu Camu je njegova sposobnost za boj proti virusom in bakterijam. Redno pitje soka morda lahko za boj proti okužbam, od prehlada do herpes. To naj bi bila kot posledica galna kislina, ki jo najdemo v sadju, ki je znana antibakterijske in proti-virusne lastnosti.

load...

6. Prednosti za diabetike

2017, študija, objavljena v reviji za kmetijstvo in prehrano kemijo je pokazala, da Camu Camu je pokazala nekaj zelo obetavnih koristi za ljudi, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni. Sadež vsebuje antioksidante in ellagic kisline, ki lahko pomagajo nadzorovati raven sladkorja v krvi.

7. Ščiti živčni sistem

Camu zdravstvene koristi Camu tudi bolje živčni sistem. Camu Camu vsebuje aminokislino, imenovano valin, ki je sestavina, ki je bistvena za zagotavljanje telo ohraniti zdrav živčni sistem. Ta aminokislina ga telo uporablja, da bi preprečili razgradnjo mišic in živčnega sistema.

8. Krepi odpornost

Boljše imuniteta je še ena od pomembnih koristi za zdravje Camu Camu. Camu Camu vsebuje flavonoide, kot flavonoli in flavanole, antocianov, katehini, cianidin 3-glukozid, rutin, ellagic kislino itd flavonoidov uporabljajo se imenuje vitamin P, dokler 50s, potem pa je izraz preprosto padel iz uporabe. Flavonoidi imajo več funkcij, in nekateri od njih so UV filtracija pri rastlinah, kot tudi dajejo sadje in rastline s svojo barvo, ampak so tudi zelo koristne za naše telo preveč. Camu Camu vsebuje več različnih pomembnih flavonoide, ki delujejo kot antioksidanti, ki pomagajo, da nevtralizira proste radikale in tako pomaga staranja in ohranjanju zdravega imunskega sistema boja.

9. Spodbuja proizvodnjo kolagena

Camu Camu je ogromen vsebnost vitamina pomaga zgraditi trgovino kolagena v telesu. Vse naše vezi in kit je sestavljen iz kolagena in jesti sadje je bilo dokazano, da poveča moč in vzdržljivost v njih.

10. Pripomočki prebavo

Sadež vsebuje in amino kislin imenovano serin, ki pomaga razgraditi beljakovine in polipeptidov v prebavnem sistemu, da bi se lahko absorbira in uporabi, ki jih naše telo.

Koristi za zdravje Camu Camu so zelo številni. Ste že kdaj poskusili to čudovito sadje?

Vas prosimo, da delite svoje najljubše zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...