Kaj je destilirana voda in kakšne so njegove koristi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj je destilirana voda in kakšne so njegove koristi?

Kaj je destilirana voda in kakšne so njegove koristi?

Verjetno poznate destilirano vodo, najbolje kot stvari, ki jih uporabljate za likanje. Toda destilirana voda, je tudi eden od najvarnejših oblik vode, ki lahko pijejo. Destilacijski proces uniči potencialno škodljive mikroorganizme, da je veliko rednih metod zdravljenja voda ne more znebiti; odpravlja kovine in številne druge onesnaževalce.

Za začetek procesa, se voda zbira v posodi, nato pa segrejemo do vrelišča. Rising parne poplave v kondenzacijskih tuljave, kjer se ohladi in se vrne nazaj v vodo. Voda, ki zapusti tuljave je zdaj destilirana. To je postopek vrele vode, ki uničuje bakterije in mikroorganizme.

Oglejmo si na top 10 prednosti destilirane vode.

Destilirana voda je brez mikroorganizmov

Medtem ko bi druge čistilne procese lahko brezplačno vodo škodljivih mikroorganizmov, destilacija je edini proces, ki zagotovo odstrani teh organizmov. Za vsakogar, ki ima oslabljen imunski sistem, to je zelo koristno, ker destruktivnih paraziti, ki so običajno odporne na drugih metod zdravljenja odpraviti.

load...

Na primer, parazit Cryptosporidium je odporen na klor - vendar ne destilacija. In v primeru, da ni vedel, lahko Cryptosporidium povzroči smrt, če je vaš imunski sistem dovolj ogrožen.

Destilirana voda je brez onesnaževalcev

Destilacijski proces lahko odstranite nekaj zdravih minerale, vendar hkrati tudi znebil nevarnih kovin, kot so arzen, živo srebro in svinec. To se tudi lahko znebite hlapnih organskih kemikalij, ki jih najdete v čistilnih sredstev, ki lahko včasih Popraviti svojo pot v podtalnico.

Postopek odpravlja tudi nitrata, kontaminant, ki ima sposobnost, da se razvije v nitrit, nakar lahko postane nevarno - zlasti pri nosečnicah in folk z nizko želodčno kislino.

load...

Destilirana voda brez klora

Čeprav so regulirane vrednosti klora ni nevarno, lahko klor vplivajo na okus na slab način. Čeprav je bil okus destilirane vode opisano stanovanje, ima tudi ničelni klora, ki se pogosto pojavi kot koristi arome.

Torej, čeprav klor ne bo poslabšalo zdravje, da ima okus in vonj, ki je lahko off-dajanje za nekatere. Destilirana voda, potem je privlačna za ljudi, ki ne težijo piti vodo samo zaradi vsebnosti klora.

Destilirana voda brez aditivov

Verjetno ste že slišali za dodatkov in zdravstvenih težav, ki jih povzročajo. Aditivi so snovi, ki se dodajajo hrani in pijači, da povečajo svojo okus in estetiko. Ti vključujejo barvila, arome, sladila, emulgatorje, konzervanse in stabilizatorje. Problem je, da so veliko dodatkov dodali zmanjšati stroške in da ste skoraj zasvojeni s hrano in pijačo.

Na srečo, destilirana voda ne vsebuje dodatkov.

Destilacijo proces je najbolj naravna čistilna metoda

Hidrološkem krogu je vodni ciklus, ki distribuira vodo v zemlji, kot tudi jo ponovno uporabi. Ta cikel dejansko vpliva na vse, ker se je pokazala tudi voda našega planeta atmosferi.

Če iščete metode čiščenja, ki je čim bližje k hidrološkega kroga, destilacijski proces je odgovor. Najprej zavre vodo. Nezaželeni mineralov in kemikalij so pustili za sabo v tekočem stanju, medtem ko je le čista voda, ki jo želite piti pretvori v paro.

Nato se je vrnil v vodo med procesom kondenzacije, proces, ki zrcali izhlapevanje v hidrološkem krogu.

Destilirana voda zmanjša tveganje za vodni osnovi bolezni

Tudi če še niste okužili z vodo prenašajo bolezni, tveganje je vedno tam. Paraziti in bakterije najdejo svojo pot v vodo - in nato v človeško telo, na kateri točki se naj bi oživeli, stresti opustošenje s svojimi notranjost. To ni lepo!

Edini način, da se popolnoma prepričani, da vam ne bo pogodbo z vodo prenašajo bolezni je s pitjem destilirane vode. Obstajajo tudi številne imunske bolezni, ki se lahko pogodbene iz slabo upravlja oskrbo z vodo, tako da destilirana voda je vaša številka ena linija obrambe pred epidemijami. Poskusi!

Pitje destilirane vode lahko pomaga Razstrupite svoje telo

Čez nekaj časa, vaše telo napolni s toksini. Pogosto se niti ne zavedamo, da je naš sistem polna toksinov, dokler ne začnemo razvijati simptome. Ti vključujejo glavobol, utrujenost, stres. To je v bistvu našega telesa način nam pove, da moramo za splakovanje celotno obremenitev nadležen toksinov.

Destilirana voda je odličen način za varno odpravo škodljivih toksinov iz telesa. Prav tako lahko odpravili strup iz telesa s pitjem destilirane vode, vendar deluje le, če ste redno razstrupljanje telesa - nekaj tednov naenkrat.

Še vedno lahko poplačilo zdravo mineralov, destilirano vodo izgubi

Eden od glavnih argumentov proti destilirane vode je, da, kot tudi izgubo škodljive nečistoče in bakterije v procesu destilacije, izgubi tudi zdrave minerale. Čeprav je to zagotovo drži, kar je tudi res, da lahko te zdrave minerali zlahka nadomesti z vašo prehrano.

Trda voda vsebuje okoli 15% naše dnevne priporočene količine kalcija in magnezija. Ti minerali se nahajajo v številnih živilih, kar pomeni, da si preprosto morali prilagoditi svojo prehrano v skladu s tem, če ste pitje destilirane vode. Konec koncev, hrana je pravi vir mineralov - ni voda!

Poleg tega je voda iz pipe je tudi bogata z anorganskimi minerali - minerali, ki jih ni dobro za nas. Destilirana voda odpravlja vse to.

Destilirana voda ne vsebuje dodanih škodljivih snovi

Voda iz pipe pogosto vsebuje škodljive snovi, ki so dodane. Te snovi so strašljivo že okužene, in čeprav ne bo povzročilo nobenih resnih zdravstvenih težav, ki jih ne bo učinkovito odpravljanje strupov iz telesa v povsem enak način kot destilirano vodo volje. Zakaj? Ker oni so že okužene.

Destilirana voda lahko Odpraviti godrnjav Pogoji

Če imamo godrnjav stanja, kot so glavobol, možgansko meglo ali slabo kožo, pijemo vodo, da bi izboljšali naše stanje. To počnemo zato, ker smo mi povedali, da lahko voda ozdravi te težave.

Čeprav je to res, pipe ali ustekleničeno vodo ne bo tako učinkovit kot destilirano vodo. Torej, če ste pitje več vode, vendar je ugotovil, da si še vedno čudno, lahko namesto tega poskusite destilirano vodo. Pred prehodom na destilirano vodo, čeprav se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem.

load...