Kaj je kumquat in kakšne so njegove prednosti in koristi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj je kumquat in kakšne so njegove prednosti in koristi?

Kaj je kumquat in kakšne so njegove prednosti in koristi?

Včasih rumena, včasih oranžna vendar vedno okusna, kumquats so drobni agrumi, ki imajo sladek kožo in rahlo kislo meso. Kot vse agrumov, kumquats so odličen vir vitamina C, kot tudi vitamina A in B2. Kumkvat niso vedno sadje, da ljudje dosegli v trgovinah, tako da se glasi teh deset prednosti in uporabe v kumquat sadja in ugotovili, da naj bi bilo na vašem nakupovalnem seznamu.

1. Zagotavljajo močne antioksidante

Z vsemi vitamina C je, da kumquats vsebujejo, so dragocen vir antioksidantov, ki spodbujajo imunski sistem in pomagajo v boju proti off škodo, ki jih prosti radikali lahko povzročajo. Kumkvat so odličen in okusen način, da bi se ubranijo pred prehladi in gripo v zimskem času.

2. Vsebujejo veliko mineralov preveč

Kumkvat so dober vir mineralov, ki jih potrebujejo za zdravo srce in zdravega krvožilnega sistema. Sadež vsebuje zadostno zalogo železa, magnezija, kalcija in kalija, ki pomaga vzdrževati zdravo srčni utrip in stabilno krvni tlak.

load...

3. Prehranjevalne kumquats lahko pomagajo pri zaščiti pred rakom

Kumkvat tudi polna flavonoidov, ki lahko pomagajo ustaviti razvoj rakavih celic. Dejstvo je, kumquats vsebuje več različnih flavonoidov, vključno lutein, tanini in karotenoidov.

4. So super za kožo

Fantastično kombinacija antioksidantov, vitaminov in mineralov, ki jih najdemo v Kumkvat jih velik hrana za vzdrževanje zdrave kože preveč. Ščitijo kožo pred soncem in jih lahko tudi pomagajo, da odloži nastanek gub.

5. Lahko zdravljenje prehlad z kumquat

Če ste občutek navzdol v odlagališč s hladnim, potem jedo Kumkvat bi vam nekaj olajšanja. Plod je naravno dejanje Decongestive in bo pomirjajo vneto grlo preveč.

load...

6. Lahko vam pomagajo shujšati

Kot so kumquats natrija in brez maščob, dajo popoln prigrizek za takrat, ko se potrudiš, da izgubijo težo. Nudijo vam veliko prehrane in energije, vendar skoraj brez kalorij na vse (20 kalorij na eno unčo).

7. So zmanjša tveganje za nastanek ledvičnih kamnov

Prehranjevalne kumquats lahko tudi zaščiti pred nastanek ledvičnih kamnov. Visoka koncentracija citronske kisline v Kumkvat ohranja ledvice zdravi in ​​pomaga končati kamne tvorjenje.

8. Pomaga zgraditi močne kosti

Kumkvat so tudi dober vir kalcija, ki bodo pomagali, da vaše kosti in zobe močne in zdrave. Prav tako lahko ustavi razvoj degenerativnih bolezni kosti, ko boš starejši.

9. So bogat vir prehranskih vlaknin in beljakovin

Prehranjevalne kumquats bo tudi vam z veliko vir prehranskih vlaknin in beljakovin, ki lahko pomagajo uravnavati vaš prebavni sistem in pomaga preprečiti prenajedanje, s čimer vam pomaga ostati v odlični formi.

10. Kumkvat vsebuje omega - 3 in omega - 6 maščobnih kislin

Za pokončal našo roundup o prednostih dodajanja Kumkvat na svojo prehrano, ti mali oranžni plodovi tudi vir omega - 3 in omega - 6 maščobnih kislin, ki so potrebne za vzdrževanje zdravega srca in ožilja in preprečevanje kapi.

Ali veste, druge zdravstvene koristi kumquat sadja?

load...