Kaj je prašek konoplje in kakšne so njegove koristi za zdravje? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj je prašek konoplje in kakšne so njegove koristi za zdravje?

Kaj je prašek konoplje in kakšne so njegove koristi za zdravje?

Ugled konoplja za prah raste ves čas, zahvaljujoč dejstvu, da raziskovalci obdržati na odkriva povsem nove koristi za zdravje. Namesto da razkrije vse svoje skrivnosti naenkrat, bi konoplja raje, da se stvari na sebi, tako vodenje oprijel del svoje skrivnosti in zapeljujejo.

Toda tisto, kar vemo, je, da je konoplja v prahu je popolna beljakovina, ki je bila porabljena v nekaterih delih sveta že stoletja. Vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin, ki zadovoljuje potrebe našega telesa in je odličen vir beljakovin za vegane in vegetarijance podobno. Zato pa si oglejte koristi konoplje v prahu in izvedeti točno, zakaj je ta naraščajoči superhrana dobil strokovnjakov za prehrano govoriti.

1. Konoplja Powder Je polna beljakovin

Če ste vegan ali vegetarijanec, je eno vprašanje, boste slišali ves čas: "?!? Torej, samo kje dobiš beljakovine iz, nato Thin zrak"

load...

Sedaj lahko dodate konoplje v prahu na seznam alternativnih virov beljakovin. Ker konoplja vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin, je uvrščena med popolne beljakovine. In zdravstvene koristi beljakovine se ne sme podcenjevati. Protein je treba pomagati graditi in popravilo tkiva, in se uporablja tudi za proizvodnjo hormonov in encimov, ki razgrajujejo hrano. Poleg tega, protein je tudi pomemben gradnik mišic, kože, kosti in krvi.

2. Konoplja v prahu je odličen vir dobrih maščob

Vsi smo že slišali zgodbe o slabih maščob in kako oni bit-by-bit nas uničuje. Smo celo slišali o teh strašnih slabih maščob, ki zaidejo v naših možganih, kar upočasnjuje našo kritično proces mišljenja.

Kaj pa dobre maščobe? Zakaj niso nikoli dobili enako medijsko izpostavljenost ?!

Konoplja v prahu lahko največja skrivnost še nikoli niste slišali, vendar morate vedeti, da je vsebnost nasičenih maščob, tako nizka, in vsebuje tudi esencialne maščobne kisline. Te maščobne kisline vsebujejo omega - 3s in omega - 6s, ki sta zmanjšujejo tveganje za bolezni srca in srčni zastoj. Poleg tega, nenasičene maščobe, skrajša pa se tudi možnost za razvoj demence. Dobra!

load...

3. Konoplja v prahu je bogata z vlakninami

Še eden od čudovitih koristi konoplje v prahu je, da je bogata z vlakninami. Morda se sprašujete, kako bi se lotili uživanje konoplje v prahu. Eden od načinov je, da ga potresemo na vašem ovseno kašo pri zajtrku. Lahko bi celo potresemo na kos sadja ali solate, ali pa ga dodate na svoj smoothie, če je to, kako se vrtijo v zjutraj.

Samo ne poškropi v kavo, prosim.

Konoplja je odličen dodatek za vaš zajtrk obrok, in zato, ker je bogata z vlakninami, da tudi vam pomaga, da ostanete popolnejše dlje - kar je točno tisto, kar potrebujete, kot ste pripravili soočiti dan. Ne samo, da ste polni energije in pripravljeni soočiti z delom, vendar boste tudi manj mika, da bi malico.

4. Konoplja Powder ohranja vaše energijo

Koristi konoplje v prahu so zelo številni in eden od njih je, da lahko pomaga vzdrževati svoj raven energije. Vsi potrebujemo energijo, če bomo dobili čez dan, še pomanjkanje energije, je nekaj, kar mnogi od nas pritožujejo. Smo prišli do treh popoldne, in smo precej pripravljeni na propad. Vendar še vedno obstajajo tri ure dela ostalo !! Oh, ne!

Tako smo zadeti kavo petič.

Bolj zdravo način ostati pod napetostjo, je, da je poraba konoplje v prahu. Beljakovine in vlaknine najdete tukaj deluje skupaj, da upočasni prebavo, kar pomaga za uravnavanje ravni sladkorja v krvi - kot tudi ohranila svojo energijo.

5. Konoplje v prahu vam lahko pomaga Smršati

Amerika je dom več s prekomerno telesno težo ljudi, kot v večini drugih držav, vendar pa je tudi edina država, ki je prepovedala proizvodnjo konoplje (leta 1958).

To je precej ironično, če pomislimo, da lahko konoplja v prahu dejansko pomaga izgubiti težo. Ker konoplja je bogata z vlakninami, da spodbuja bolj zdravo prebavni sistem. Poleg tega je tudi počutiš sitosti dlje, hkrati pa zmanjšati svoj apetit. Ti v bistvu ne zanima jedo preveč za nekaj časa po zaužitju konoplje. Zato predlagamo, da izgubijo težo!

6. Konoplja Powder Krepi imunski sistem

Vsi si želimo močnejši imunski sistem. Konec koncev, to je naš imunski sistem, ki nam pomaga v boju proti off tako manjših in večjih okužb, in napaka imunski sistem samo nam daje slabo ves čas. Če želite ustaviti občutek icky, in okrepiti svoj imunski sistem, bi lahko naredil veliko slabše, kot porabijo konoplje beljakovin.

Glej, konoplja je bogata z gama, alfa globulin, ki pomaga podpreti in okrepiti naš imunski sistem. Prav tako pomaga popraviti poškodovano tkivo, kot tudi poveča proizvodnjo novega tkiva. Skratka, to ohranja naše telo močna.

7. Konoplja Prašek znižuje holesterol Levels

Naslednja eden od izjemnih ugodnosti konoplje v prahu je, da lahko pomagajo nižje ravni holesterola. Problem holesterol je nekoliko brušena pod preprogo v zadnjih letih, zahvaljujoč poudarkom na vrsti - diabetes 2. Toda tveganje za povišan holesterol, je še vedno tam, in je še vedno tako strašno, kot kdajkoli prej.

Konoplja je dober način za zmanjšanje holesterola. Vsebuje edinstveno vrsto omega - 6 maščobne kisline, imenovan gama-linolenske kisline, ki lahko pomaga za zniževanje holesterola. Prav tako lahko zmanjša tveganje za srčni infarkt in možgansko kap.

8. Konoplja Powder pospeši obnovitev čas

Na žalost, je čas okrevanja govorimo o ne nanaša na mačka. Žal! Ampak za vsakogar, ki živi aktiven način življenja in potrebuje svoje telo zelo dobro pohiti po seva mišice, bi konoplja v prahu bo vaš novi najboljši prijatelj.

Dve tretjini njenega beljakovin je sestavljen iz edestin, ki se nahaja le v semen konoplje. Ta rastlina beljakovine je super za popravilo DNK, in je zelo podobna že na voljo v naših telesih beljakovin.

9. Konoplja Powder je dobro za vašo kožo

Obstaja nekaj res grdo kožnih obolenj tam, kot sta luskavica in dermatitis, ki lahko res dobili trpijo navzdol. Pogosto se zdi, kot da se ni zdravila, saj karkoli poskusite ne zdi, da dela.

Konopljino seme je lahko ena stvar, ki ste čakali za ves ta čas, ker koristi konoplja v prahu tudi zdrav videz kože. Konoplja vsebuje snovi, ki so znane kot večkrat nenasičenih maščob, in je bilo ugotovljeno, da pomaga pri kožnih bolezni, kot so prej omenjeni luskavica in dermatitis. Pri tem velja omeniti, čeprav je, da je GLA, ki zdravi bolezni kože razlikuje po vsebini od semena do semena.

10. Konoplja Powder je Zemlja prijazno

Ok, tako da to ni nujno koristi za zdravje vas na reči, vendar zdrav planet v bistvu pomeni veliko srečnih in zdravih ljudeh.

Čeprav Amerika ukinila proizvodnjo konoplje nazaj v 1958 (zlobne namene), se lahko proizvodnja konoplje v velikem obsegu le pomaga planet. Raste pri visoki hitrosti, in ubije nadležen plevel. Najboljša stvar? Ni pesticidi so potrebne, ker konoplja uspeva brez njih! V primerjavi z mnogimi drugimi poljščinami, konoplja je komaj škodljiva za okolje.

Ali veste, druge ugodnosti, konoplja v prahu?

load...