Kaj povzroča rumene zobe? 10 pijač in hrane, ki madežejo zobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj povzroča rumene zobe? 10 pijač in hrane, ki madežejo zobe

Kaj povzroča rumene zobe? 10 pijač in hrane, ki madežejo zobe

Ok, vsi vemo, da beli zobje = lepa, in rumene zobe = EDN, a le malo nas je dejansko potruditi za ohranitev naše bisernate beljakov. Namesto tega smo odsoten-Iskreno se prepustite Sebe v hrani in pijači, ki izgledajo in lepo okus, ki pa so dejansko sovražniki bleščeče bele zobe.

Pravilo bi moralo biti, da če lahko s hrano ali pijačo madež svojo obleko in vaše mame povsem novo preprogo, se lahko obarvajo tudi svoje čekane. In Hecno je, da sploh ne glede na to kako drugače zdrava je hrana za vas! Kos sadja ni bilo mogoče naložiti z antioksidanti, ki varujejo vaše zdravje, če pa je temno, da se bo madež zobe, še posebej, če jih ne ščetko, potem ko je jedla.

Da bi dobili Ozaveščanje-up na kislih živil in pijač, ki uničuje svoj nasmeh, pa si oglejte v top 10 grdo hrane in pijače, ki povzročajo rumene zobe.

1. Vino

Ali je rdeča ali bela, to res ni pomembno, ker sta oba vina groženj, ko gre za razbarvanje svoje čekane. Čeprav bi bilo logično, za rdeče vino, da je zlo in belo vino, da je dobro, resnica je, da sta oba enako slaba za biserno bela.

load...

Glej, vino je bogata s tanini, in tanini so rumene polifenoli, da madež zobe. Morda ne boste opazili na prvi, ampak bolj pijete, se yellower zobe bo. Da bi to preprečili, vam priporočamo, da si umila zobe in sperite usta z vodo, ko ste imeli pijačo.

2. Kis

Mmm, kis. Da tekočina do konca vseh tekočin, ki dodaja, okusne dobrote solate, krompirček in kuhane pese. Mmm, kako bi lahko kdaj bila jezna nate?

Hm, saj obarva zobe ?! Kis, čeprav je okusna in izredno privlačna res slabo za naše zobe in jih lahko spremeni barvo, če jih uporabljamo prepogosto. Dobra novica je, da je to pravzaprav ni tako slabo, če ga uporabljate s pravimi živili. Na primer, če zmešamo s solato, kis kaže, da ni tako slabo za naše zobe.

load...

3. Kava

Kaj, si ni mislil, da bi lahko uživali vseeno skodelico Joe zjutraj in dejansko oditi z njim, sem te ?! Problem s kavo je, da je prav tako temno. Dejstvo je, da so manj temne tekočine tam. Mislim, samo poglej na teh kavnih zrn. Oni so tako temno!

Ta tema je nato trkanje le-ta vpliva na zobe, in lahko povzroči, da se obrnejo od bele do rumene barve. Da bi to preprečili zgodilo, da bi lahko vedno pour veliko več mleka v kavo (če ne piti kravje mleko, obstaja veliko alternativ, kot je mandljevo mleko ali kokosovo smetano). Samo, veš, se prepričajte, da ne pokvari okus.

4. Paradižnikovi omaki

Paradižnikova omaka je vključena tudi v naš seznam živil, ki madež zobe. Skoraj vsakdo je skušal paradižnikovo omako na neki točki v svojem življenju, in večina od nas ljubezen je toliko, da jih uporabljamo na teden. To je okusna in dodaja nekaj Polet na naših obrokov.

Toda paradižnikova omaka ni vse, da loveable. Namesto, da je glavni zob Stainer. In zato, ker mnogi od nas ga uporabljajo ves čas, mnogi od nas so na dobri poti do niza rumenih gnashers. Za rešitev te težave, lahko vključujejo špinačo v vaše obroke. Špinača bo plašč zobe z zaščitno folijo, kar pomeni, da je manj verjetno, da madež. Tako se dela, špinača!

5. Pesa

Če ste kdaj jedli pesa, boste vedeli vse o njihovi barvanja moči. Toda ali ste kdaj prenehali upoštevati, da morda oni obarvanje zob tako slabo, da ste o tem, da bi zamenjali bela za rumeno?

Ja, pesa, so sovražniki bleščeče zobe, in oni so še slabše v obliki soka. Edini način, da jedo pesa pa ohranja zdrave zobe, je s krtačenjem zobe po jedi 'em.

6. Borovnice

Vsak zdravstveni fanatik pove, da jedo več borovnic, in vsak zdravje in lepoto spletne strani (vključno z našo), pravi, da bi jedli več borovnice (organskih učinkovin). Toda tisto, kar daje pri borovnice, kljub temu, da je dobro za naše splošno zdravje, povzročajo naše lepe lepe bele zobe, da gredo rumeno ?!

No, ja, njihova temna koža lahko razbarva zobe. Ampak ne skrbi! Ker lahko zlahka odpraviti to z vrtenjem vode okrog ust takoj, ko ste jih zaužili. Ljubko!

7. Curry

Še eden od okusnih živil, ki madež zobe je curry jed. Naj je mogoče reči, da je indijski je zagotovo vedeti, kako kuhati eksotične praznik za čute. Vendar pa tudi vedeti, kako nam prepustite pisanih začimb, ki lahko uničijo z našimi sijoče bele chompers. Preveč bo veliko curry zagotovo razbarvajo zobe, vendar je za izboljšanje tega lahko vedno vključuje špinača z obrokom. Špinača deluje kot emajla-zaščitnik, in s tem zmanjšuje škodljive učinke, ki jih imajo lahko curry.

8. Sojina omaka

Preveč sojina omaka lahko pomeni, da boste videti vaš zobozdravnik kadarkoli zdaj. Ker medtem ko je tako čudovito okusna, sojina omaka je tudi precej poceni, ko je iz serijske proizvodnje, in to je zato, ker podjetja, zmanjšati stroške z uporabo sojine beljakovine, ki so bogate s solno kislino.

V primeru, da ni vedel, kaj je to, da je v bistvu kisline, ki sovraži bele zobe in si bo prizadeval, da jih uničijo in nato jim rumena v najkrajšem možnem času. To je v bistvu podobna lopov v stripov film. Soy Man. Ali kaj podobnega.

9. Dark Sode

Dark sode, kot so kola, niso tvoji prijatelji. Morda deluje, kot da si tvoji prijatelji, in se lahko odžejate in pokazati svojim brbončice dober čas, vendar pa imaš veliko bolj zlovešča motive.

Glej, temno sode so prvič tako temno, da madež zobe. In drugič, ker jih pogosto pijejo hladno, ki jih povzročajo naše zobe, da pogodbe, zaradi česar so bolj nagnjeni k barvanjem. Ups! Torej, naslednjič, ko temno soda mežika na vas v supermarket in se pretvarja, da je tvoj prijatelj, kar ignorirati njih. Dragi, ti si tako ni vredno!

10. Brusnice sok

Brusnice so dobra za nas, vendar ne tako predpakirani sadne sokove. Poleg tega, v bistvu pa samo tekoči sladkor, ki niso predpakirana, sadni sokovi, kot so brusnični sok je bogat v temnih barvah in kislin, ki madež naše zobe. Torej, če želite, da imajo od svojih cenjenih belih lovelies, vam predlagamo, da si odpustiti sadni sok v celoti, ali pa jih vsaj piti spritzers.

Kaj povzroča rumene zobe? Ali ste vedeli, druga živila, ki madež zobe?

load...