Kaj povzroča vrečke pod očmi? 10 možnih stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kaj povzroča vrečke pod očmi? 10 možnih stvari

Kaj povzroča vrečke pod očmi? 10 možnih stvari

Kaj povzroča vrečke pod očmi? Medtem ko je v skladu z očesom se podočnjaki lahko s preprostim utrujenost povzroča, ne more biti bolj resni vzroki za težave. Lahko prikriti pod očmi vrečke in krogi s stvarmi, kot so kumare rezine in hladno čajne vrečke, in jih lahko prikriti s ličila, ampak da bo le začasno rešitev. Za temne kolobarje, ki jih povzročajo krvne žile, ki ležijo tik pod kožo, ki prikazuje skozi in so izbočene oči s kopičenjem tekočine pod očmi povzroča. Torej, če je dal ste se kdaj vprašali, kaj pravzaprav povzroča te stvari, da se zgodi, berite naprej, in boste našli deset stvari, ki lahko povzročijo pod očmi vrečke in krogih.

1. Žal je lahko samo tvoja starost

Kot boš starejši, koža izgubi nekaj svoje sposobnosti za regeneracijo in njeno elastičnost. Temne kolobarje pod očmi so posledica svetlobe odraža barvo krvnih žil, ki so vidni pod tanko kožo pod očmi, in ko boš starejši, se lahko koža postane še tanjši, zato je pogosto videti starejše s temne kolobarje pod očmi.

2. Lahko bi bilo v vaših genih

Temne kolobarje lahko povzročijo tudi vaš genetski ustroj in je pogosto uporabljajo pri ljudeh s temnejšo kožo. To je posledica take stvari kot periorbitalno hiperpigmentacija, kar je pogoj, kjer več kože pigmenta, melanina, ki se tvori v koži pod očmi. Na žalost pa je pogoj, da lahko zelo huda, vendar je skoraj nemogoče za zdravljenje.

load...

3. Alergije na hrano

Čeprav ne bodo vsi z alergijo na hrano trpijo zabuhle oči in temne kolobarje, je lahko eden od simptomov. Če neznanosti za vas, pa imate predhodno neodkritih alergije na hrano, potem alergija lahko dajanje pritisk na jetrih, ki se lahko manifestira v obliki temne kolobarje pod očmi.

4. Kaj povzroča vrečke pod očmi? Jedo preveč soli

Zabuhlost pod očmi lahko preprosto posledica vašega imajo preveč soli v vaši prehrani. Ko prideš zabuhle oči, ki je posledica nabiranja tekočine pod kožo in preveč soli v vaši prehrani povzroči zastajanje tekočine, ki se bo pokazal pod očmi.

5. Pomanjkanje spanja

Res je, da lahko pomanjkanje spanja, da temne kolobarje pod očmi bolj izrazita. To je zgolj posledica dejstva, da je, ko niste imeli dovolj spanja, se lahko vaša koža videti bleda in da bo omogočila barvo krvi pod kožo pod očmi kažejo skozi lažje.

load...

6. Toksinov v telesu

Kaj povzroča vrečke pod očmi? Temne kolobarje pod očmi je lahko tudi znak, da se toksini niso pravilno izgnali v telesu. To je lahko znak, da ste v stiski s popolno telo detox ali, vsaj, je treba ponovno razmišljati vaš življenjski slog in vaše prehrane.

7. Okvare ledvic

Puffy oči je lahko posledica težav z ledvicami, vendar pa bo običajno druge pridružene simptome, kot dobro. Težave z ledvicami običajno privede do splošnega zabuhlost okoli oči in ne samo pod očmi. Prav tako bi običajno spremljajo otekli prsti ali gležnjev. Če pa mislite, da imate težave z ledvicami, nato pa poiskati nasvet zdravnika in ne poskušajte in zdravljenje simptomov sami ob diuretike.

8. Mogoče je samo kaže v dopoldanskem času

Treba je omeniti, da bo izbočene oči in temne kolobarje seveda bolj očitna v dopoldanskem času in se lahko samo še, da ga eno uro ali tako, da izzveni. Ko spi, tekočine in kri se združijo pod vašimi očmi, ampak to bo razpršijo sama od sebe, ko ste pokonci stoji.

9. Pretirano drgnjenje oči

Če praska oči veliko, ali pa jih drgnite težko, nato pa, da lahko povzroči temne kolobarje pojavljati preveč. Groba obdelava tanko kožo pod vašimi očmi lahko povzroči, da se krvne žile širijo ali poči, in da bo ustvaril enak učinek kot modrico pod vašimi očmi.

10. Dermatitis

Bolj pogosto kot ne, izbočene oči in temne kolobarje pod očmi so neškodljive motnjo. Včasih, če jo spremlja srbeč izpuščaj, ali luskavost kože, potem je lahko znak dermatitis. Na splošno, čeprav, če je nenavadno, da moraš imeti temne kolobarje pod vašimi očmi, v tem primeru, ki jih vidite na zdravnika, pa je najverjetneje dedna, tako da lahko krivite svoje prednike!

Taki pomembni dejavniki, kot zdrav način življenja, uravnoteženo prehrano, redno vadbo, veliko spanja in dnevno hidracijo (za pitje navadne vode) lahko bistveno izboljša pod očmi vrečke in kroge, in na srečo obstaja tudi make-up!

Kaj povzroča vrečke pod očmi?

load...