Kako alkalizirati svoje telo in zakaj je to pomembno? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako alkalizirati svoje telo in zakaj je to pomembno?

Kako alkalizirati svoje telo in zakaj je to pomembno?

V primeru, da niso vedeli, vaše telo ima uravnoteženje sistema Ph, ki je ves čas urejen tako, da ne niha preveč divje en ali drug način. Če se to zgodi, boste umrli!

Ok, da se sliši grozno. Žal! Ampak to je v redu, ker je vaše telo super Prevarant pri urejanju tega uravnoteženje sistema, tako da se stvari nikoli ne strašljivo izpod nadzora.

Vendar pa potrebuje vašo pomoč.

Glej, Ph lestvica ima dve skrajnosti:

1) kislina

2) Alkalni

Vaše telo potrebuje alkalno na oder za nevtralizacijo kislin, ki jih porabijo. In ker smo ponavadi porabijo več kislih jedi, kot alkalne hrane, ki je naše telo neprestano delajo nadure, da poskrbite, da ne naključno, um, umre.

load...

Stvar je v tem, čeprav je, da bo vaš Ph uravnoteženje sistem občasno ven udariti če ne alkalizirajo vaše telo. Čeprav ne boste umrli, boste trpeli nekaj opaznih in nadležne simptome, kot so prebavne motnje in celo astmo.

Pazite, da se vaše telo Alkalised je najboljši način za zagotovitev, da so vaše vrednosti Ph popolnoma uravnotežen in vse grdo simptomi, ki jih povzroči neravnovesje so odpravljene.

Zato pa si oglejte, kako alkalise svoje telo!

Alkalna voda

Če ste že kdaj skrbeli za preverjanje pH steklenico vode, ki ste jih kupili, boste opazili, da je ponavadi vedno 7. To je normalno in dobro za vas.

load...

Toda alkalna voda ima vrednost pH 8, in včasih celo 9. Kar pomeni, da je še bolje za vas, če želite, da alkalise svoje telo.

Alkalna voda je bila testirana in dokazano, da odpravi številne pogoje. Na primer, lahko zdravljenje visokega holesterola, sladkorna bolezen in visok krvni tlak. Prav tako lahko zmanjša refluks kisline z izklopom te glavnega krivca, pepsin.

Če govorimo na vsakem dietetik, zdravstveni strokovnjak ali celo zdravnikom o alkalno vodo, bodo vsi nimajo oklevanja ga priporočajo.

... Ampak piti veliko vode

Nimate piti alkalno vodo, vendar če lahko dobite do 5 - 6 kozarcev vode vsak dan, delaš asa delo na alkalizirajo vaše telo.

Kokosovi

Ali ste nori za kokose? Bi morali biti. Kokosovi orehi so super alkaliziranje, in se s tako veliko drugih koristi za zdravje, da je moja mama vedno iz njih, kot čudež.

In ima prav - so čudež. Za alkalise svoje telo s pomočjo največjega čudeža na svetu, lahko bodisi piti kokosovo sok ali mleko, kuhamo večerjo v kokosovem olju, ali spravite v sveže kokosovo "meso".

Kokosov povečati svojo raven energije, izboljša prebavo, in podpira obnovo tkiv.

Jej svoje Zeleni

Ko sem bil otrok, moja mama je imela veliko težav prepričljivo me, da bi jedli več zelenice. Ona bi skrivaj špinačo, solato in ohrovt na mojem krožniku in mi povej, kako močni bodo lahko mi. Nisem bil s katero koli od nje!

Bi sem bil prepričan, če bi se mi je povedala, da bi zelenice alkalise moje telo in bolje urediti svoje pH vrednosti? Verjetno ne. Sem bil star sedem let! LOL.

Vendar sem zdaj zavedaš, pomembnih za naalkaljenje, kot tudi, kako učinkoviti zelenicah so na alkalizirajo naše telo je.

Zeleni lahko zelo okusna, preveč, in veliko časa, ki je pravkar prihaja na to, kako kuhati in jih pripraviti. Dodajte jih nekaj okusnih solat in sendvičev in ste na zmagovalca.

Prigrizek na mandlji

Oreščki so zelo zdrava za vas, ampak mandlji pridejo ven na vrhu, ko gre za alkalizirajo vaše telo. Polnjene z naravnimi alkalnih mineralov, kot so magnezij in kalcij, ki jih uravnotežiti vam krvni sladkor in svoje vrednosti pH.

Zamenjava svoje običajne čokoladne prigrizke pri delu z mandlji, nato pa je fantastičen ideja.

Voda in jedilne sode

Sode bikarbone in vode združujejo dobro skupaj, in se lahko uporablja za več različnih stvari. Na primer, lahko to zmes deluje kot nadomestilo za OTC šamponi, ki so polne kemikalij.

K sreči me je moja zelenicah-ljubeča mama je bila vedno v naravno zdravje. Torej, ko je moj oče začel trpijo zaradi nekaterih refluks res grdo kisline, ga je takoj zdraviti s tem zvarek.

Peka vode in soda as način alkalizirajo vaše telo in uravnotežiti svoje vrednosti pH. Vse, kar morate storiti, je padec žličko sode bikarbone v skodelico vode, premešamo in piti zjutraj.

Si oddahnem

Stres in anksioznost Iskaliti Hell s svojim telesom, in verjetno ne bi verjeli različne simptome, ki jih lahko povzročijo.

Eden od glavnih simptomov stresa in tesnobe so posledica je slaba prebava. In če je vaš prebavni sistem odloči, da ne želi več delati, you'e bomo čutili, ker bo strupene kisline hitro začeli graditi gor.

Odplakniti to toksinov iz telesa, se morate prepričati, da ostane, kot je stres in tesnobo brez možnem času. Ob rednih sprehodih, nekaj časa z dela, in poskuša joga lahko pripomorejo.

Aloe Vera sok

Vera rastlina aloe bi moral biti eden izmed čudes sveta IMO. Veliki kitajski zid je v bistvu ni nič drugega kot zelo dolg zid. Vera rastlina aloe, na drugi strani pa se lahko odpravi številne draži tegobe, ki nas počutijo zanič.

Aloe vera sok ne fantastično delo alkalizirajo vaše telo, uravnoteženje svoje prehranjevalne navade, ki so malce preveč kisla.

Lahko naredite svoj aloe vera sokovi doma, ali pa lahko kupite že ustekleničeno iz trgovine z zdravo hrano. Če se odločite za nakup je že v kozarcih, samo se prepričajte, da bi se izognili sok, ki vsebuje karagenan.

Jejte več-rastlin na osnovi živil

Jedo več, ki temelji na rastlinsko hrano je dobro za okolje, in to je tudi dobro za vaše telo. Meso je kislo, in vaše telo ne presnavlja vse kislino. Predlagam, da vsaj tri dni na teden greš meso brez.

Lemon vode

Če misel na mešanju sodo bikarbono v vašo vodo pred pitjem te agregirani ven, boste morda želeli, da bi limoninega voda strel namesto.

Limone so ace. Med drugim so se brani pred okužbami, povečati svojo jetra, skrbeti za svoje srce, čisto iz svoje črevesje, uniči črevesno črvi in ​​krepijo krvne žile.

Ampak bolj kot karkoli, limone so super na alkalizirajo vaše telo. Združite limonin sok z vodo prva stvar zjutraj in ste naredili super začetek dneva.

load...