Kako hitro zgraditi mišice? 10 najboljših nasvetov osebnih trenerjev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako hitro zgraditi mišice? 10 najboljših nasvetov osebnih trenerjev

Kako hitro zgraditi mišice? 10 najboljših nasvetov osebnih trenerjev

Ženske organi niso res vse, ki se razlikuje od moških, vendar pa dekleta ne zdi, da je težje za izgradnjo mišične mase, in ženske morda morali več pozornosti nameniti njihovi prehrani in vrsto vaja rutino, ki so sledili, kot moški bi. Če želite zgraditi mišice, boste morali trdo delati, ker vaše mišice rastejo, ko vas več od njih, kot so nekoč. Za rast, mišice boste tudi potrebno hranjenje, in da je, če prehrana pride v enačbo. Torej, če ste iskali, da dajo na nekaj teže na vseh pravih mestih, check out teh deset nasvetov o tem, kako graditi mišice hitro.

1. Deluje samo ven vsak drugi dan

Ko ste usposabljanje za izgradnjo svojega mule maso, ne smemo pozabiti, da lahko narediš preveč dela. Boste morali sami potisnite na svoje omejitve, in še malo naprej, vendar boste morali dati svoje mišice čas za popravilo in rast. Cilj za delo na mišice tri do petkrat na teden in pustite druge dneve za vaše mišice, da se pozdravi in ​​da raste.

2. Osredotočite se na treh najpomembnejših vaj

Vlak z utežmi v telovadnici in se osredotočiti na tri najpomembnejše izgradnjo mišic vaje, ki so deadlifts, čepe in stiskalnice klopi. Uteži, ki ste jih izbrali za uporabo je odvisna od vaše trenutne telesne pripravljenosti, ampak kot vodilo, ki jih je treba z uporabo uteži, ki jih lahko storite, pet do šest ponovitev v vsakem nizu.

load...

3. Potisnite sami, vendar ne predaleč

Vi ne želite, da silite težko, ali pa boste dobili zelo boleče mišice in da bi si dal off nadaljuje s svojim izvajanjem načrta. Saj pa morajo sami potisnite do te mere, da so mišice goreče in še rep bi bilo težko narediti. Ko mišice gorijo, to pomeni, da je mlečna kislina, ki proizvaja in rast mišic se stimulira.

4. Jejte veliko beljakovin

Da bi dobili največ iz vašega usposabljanja, morate biti zamudno beljakovin pred in po treningu. Vi cilj bi moral biti, da porabijo 10 do 20 gramov beljakovin v eni uri pred treningom in potem spet takoj po treningu.

5. Naj uravnoteženo svoje treninge

Vaš poudarek bi moral biti na svojem treningom z utežmi, tako da boste morda morali zmanjšati malo na kardio vaje. To je dobro za oboje, toda če pretiravajte kardio, boš naveličal in, če vam skrajno kardio, kot teče maraton, boste začeli, da gorijo off nekaj mišične mase, skupaj z maščobo.

load...

6. Ne preskočite ogljikovih hidratov

Boste morali še naprej, da bi jedli zdravo ponudbo ogljikovih hidratov preveč, saj boste potrebovali energijo za vadbo. Kot vadite, so vaše ravni glukoze porabljena, in če ne porabijo dovolj ogljikovih hidratov za dopolnitev, da se bo vaše telo začelo uporabljati največ beljakovin namesto. Kaj potrebujete za pridobivanje mišične mase, je kombinacija obeh beljakovin in ogljikovih hidratov.

7. Ne prehrane ob istem času

Če želite shujšati in pridobiti mišice ob istem času, potem je odgovor da kombinirati kardio in težo usposabljanje, ne drastično rezanje navzdol na vaše kalorij. Ne plan gradnje mišic bo delovala, če ne sprejema v zadostni prehrani za krmo rast mišic. Jejte zdravo, uravnoteženo prehrano, z veliko beljakovin in ogljikovih hidratov.

8. Ne skrbite za pridobivanje prevelika

Ne skrbite potiska preveč trd in poskuša Skulptura vaše mišice; da bo seveda z žensko. Ženske nimajo testosterona v njihovih telesih, ki jih moški storijo, tako da ne bo v razsutem stanju ven kot moški strokovno telo graditelja bi šlo. Boste morali trdo in pogosto vlak, ampak ne boste na koncu videti kot neverjetno Hulk.

9. Ostanite varni

Medtem ko smo rekli, da so deadlifts, sedi in stiskalnice klopi najboljše vaje za pridobivanje mišične mase, če se ne počutite udobno delaš posebno vajo, potem pa ne stori. Ni vsakdo je zgrajena za potiska s prsi, zato vprašajte trener v telovadnici in se bodo lahko priporoča alternativne opremo in vaje.

10. Zabavajte se in bodite potrpežljivi

Rekli smo, da bodo te metode pomagajo graditi mišice hitreje, vendar pa ne bo čez noč. Fitnes in trening za moč vzeti čas in vztrajnost; ni pravih bližnjic. Če se boste držali usposabljanje in držijo zdrave prehrane, čeprav, boste izgubili težo in izgradnjo mišične mase.

load...