Kako izboljšati duševno zdravje? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako izboljšati duševno zdravje? 10 nasvetov

Kako izboljšati duševno zdravje? 10 nasvetov

Duševne zdravstveni problemi so veliko bolj pogosti, kot da ste morda že zaveda, in nekaj podobnega eden od štirih ljudi, ki vsako leto pride do neke vrste problem duševnega zdravja. To je veliko ljudi, vendar pa še vedno težave z duševnim zdravjem, niso nekaj, kar ljudje radi govorijo o. Morda je zato toliko ljudi sprejeti ukrepe, da skrbijo za njihovo telesno zdravje, ampak povsem prezreti njihovo duševno zdravje. Hitro tempu način, da živimo naše življenje danes postavlja ogromno psihične obremenitve na nas, zato moramo biti pri tem korakom, da naše možgane spopadanje s stresom in pritiskom. Tukaj je deset preprostih stvari, ki jih lahko storite, da vam bo pomagal izboljšati svoje duševno zdravje, saj je prav tako pomembno, kot je videti po telesu.

1. Mejne umetnih stimulansov

Čeprav ima vprašanje duševnega zdravja v nobenem primeru ne pomeni, da ima oseba težave z zlorabo snovi, se ti dve stvari pogosto gredo z roko v roki. Pomembno je, da se spomnimo, da je alkohol depresiven, lahko kofein poslabša ali povzroči tesnobo in rekreacijske droge so pogosto povezane s paranojo. Omejevanje vnos vseh umetnih stimulansov bo pomagalo ohraniti to naravno ravnovesje v tvoji glavi.

2. Priti v redni vzorec spanja

Zagotoviti, da boste dobili dovolj spanja, je eden od najpreprostejših načinov, da lahko varujejo zdravje vašega uma. Vi ste veliko manj sposobni obvladati stres, če ste utrujeni in boste začeli, da napake, ki bodo dodali le na svoj stres. Priti v rutino spanjem na spodobno uro, v istem času vsak večer, in si prizadevati, da bi dobili okoli osem ur spanja vsako noč.

load...

3. Vzemite veliko vaje

Kako ven na svež zrak in izvajanju bo pomagalo ublažiti težave z duševnim zdravjem preveč. Vaja je najbolj učinkovit naraven način za izboljšanje razpoloženja in zmanjšanje depresije in stresa. Ni treba, da je polno vadbo v telovadnici, živahne sprehod okrog bloka na lunchtimes je vse, kar bi lahko, da bi izboljšali svoje razpoloženje.

4. Jejte pravilno

Veliko stvari, ki lahko privede do težav z duševnim zdravjem, so vsi med seboj povezani. Ste prezaposleni, da izvaja, delate prepozno, da bi lahko dobili dober spanec je, da ne more spati, ker niste dobili dovolj gibali, in nimate časa jesti pravilno obrok. Redno jedo in jedo zdravo hrano vam bo dala energijo, kar potrebujete, da se ukvarjajo s poudarkom na dan, zato poskrbite, da ne preskoči obroke, in da ne jeste preveč junk hrane na poti.

5. Ne bojte se prositi za pomoč

Presenetljiva število ljudi, ki se imajo problem duševnega zdravja borijo ga sami in nikoli ne poiščejo pomoč, saj je sram. Ni sramota občutek pod stresom, ali nizko, in zdravniki so dobro uporabljajo za reševanje takšnih težav. Če ste zaskrbljeni zaradi lastnega duševnega zdravja, sploh ne oklevajte, obiščite svojega zdravnika in jim razložite, kako se počutite. Če poskusite in obvladati vse na svoje, lahko stvari zgraditi še več in še slabše.

load...

6. Preživite čas s prijatelji

Preživljanje časa s prijatelji in družino, bo vaš um off vse moteče misli in vam dala nov pogled na stvari. Če imate tesno in zaupanja vrednega prijatelja, nato pa razpravljali svoje občutke z njimi, saj bodo govorili o svojih težavah, da se počutite bolje o njih. Morda ste res presenečen in ugotovili, da so nekateri od vaših prijateljev doživela enake težave in jih morda lahko, da vam ponudimo nekaj dobrih nasvetov.

7. Ne pozabite, da morate vzeti odmor

Prav tako je pomembno, da se prepričajte, da vaš um počitek ob odmori. Dokazano je, da so ljudje, ki gredo stran na počitnicah vsako leto manj verjetno, da trpijo zaradi depresije. To je prav tako pomembno, da se redne premore deset minut čez dan in da se naučijo, kako naj izklopijo iz dela ob vikendih preveč.

8. Ne polnijo svoje občutke

Stekleničenje svoje občutke, ne bo pomagalo vaše duševno zdravje, bodisi. Če se počutite, kot jok, potem imajo dober krik, ali če ste jezni, pojdite v fitnes in se izvajajo na nekaj opreme tam. Če ga ne pusti ven, potem se bo ta čustva šele zgraditi in v tvoji glavi in ​​bi vam sčasoma povzroči težave.

9. Razumeti moč dojemanja

Naš um je zelo dobro igrajo z nami, in pogosto, kar zaznavamo, da se dogaja, ni realnost. Vaša razlaga situacijo ne sme temeljiti na vse na dejstva in jih lahko piha stvari iz deleža. Ne domnevamo, da veste, kaj se bo zgodilo, ugotoviti dejstva, se pogovorite z drugimi ljudmi in poskusiti in ohraniti stvari v perspektivi.

10. Ali stvari v svojem tempu, in delati stvari, ki vas bo z veseljem

Ti bi morali biti tisti, ki kliče posnetkov v svojem življenju. Ali stvari, ki jih poznate, vas bo z veseljem in ne stvari, ki si mislijo, da bo prosim ali očarati druge ljudi. Nastavite si realne cilje, tako da vam ne nenehno borijo za izpolnjevanje rokov, ki jih ni mogoče udobno izpolniti.

load...