Kako izgledati mlajši od vaših let brez plastične operacije? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako izgledati mlajši od vaših let brez plastične operacije?

Kako izgledati mlajši od vaših let brez plastične operacije?

Večina žensk želi videti mlajša, in medtem ko je plastična kirurgija je realna možnost, da se je pojavilo veliko, to ni za vsakogar.

Obstajata dva načina, v katerih je vaša koža začne kažejo znake staranja. Prvič, obstaja kaj takega kot intrinzične staranja, ki je popolnoma naravna. Ko se staramo, se pojavijo bioloških procesov v našo kožo, vključno z manjšo proizvodnjo kolaž, manjšo proizvodnjo elastina in različnih hormonskih sprememb. Kot primer, vaša koža začne izgubljati svojo plumpness, in se razvija gube in sončne pege.

Kot tudi notranjo staranja, je tudi taka stvar kot zunanje staranje. To je, ko okoljski dejavniki, kot so prosti radikali, onesnaževanje in sončne svetlobe, vplivajo na način AGE - ponavadi na slabše. Obstajajo določene navade, kot so kajenje in pitje alkohola, ki pospeši proces staranja, in to so vsi deli zunanje staranje.

load...

Če ste v skrbeh, prehitro staranje, tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako videti mlajša od vaše starosti, brez zatekanja k plastični kirurgiji.

Nehaj kaditi

Koliko toksini misliš cigareta vsebuje? Eden ali dva? Mogoče dvajset?

Pravilen odgovor je okoli 40.000. To je precej številka! In vsaka od teh škodljivih strupov padla v DNK vaša koža celice vsakič, ko imajo na dim.

Študije, ki se izvajajo na identičnih dvojčkov so pokazale, da redni kadilci poglej okoli 10 let starejši od tistih, ki ne kadijo. Očitne znake so še posebej odločno okoli oči.

load...

Če kadite, vendar pa se težko zapustiti, se posvetovali s svojim zdravnikom, je dobra ideja.

Najti načine za zmanjšanje stresa

Še en nasvet o tem, kako videti mlajši od vaše starosti je najti načine za zmanjšanje stresa.

Kronični stres je definiran kot stres, ki traja dlje kot nekaj tednov. In kronični stres je še posebej škodljiv vpliv na staranje. Na primer - sivimi dlačicami!

Stres povzroči, da telo sprosti več kortizola, stresnega hormona, ki prispeva k hitrejši proces staranja. Več kortizola imate v telesu, manj kolagena imate. In kolagen je bistvenega pomena za proizvodnjo in vzdrževanje novih in zdravih kožnih celic.

Prevelike kortizola vodi tudi do vaše kože površina izgublja vodo, kar povzroči nastanek suhe in spodbuja razvoj gub.

Zmanjšanje stresa, potem je dobra ideja, če želite, da je videti mlajša. Obstaja nekaj načinov, da to storijo; bi lahko vadite meditacijo in jogo, bo več odmore na delovnem mestu, na počitnice, spijo več, ali gre za redno jutranje sprehode.

Vaja

Ni vsakdo rad izvaja, ampak če ga ne moti, da je vredno delati iz nekaj več za boj proti znake staranja. Nimate da postane obsedena z tekoč v telovadnici petkrat na teden, vendar nekajkrat delajo na delo ima toliko tipke za trajnejši mladost.

Vaja spodbuja boljše kroženje kisika in hranilnih snovi skozi krvni obtok.

Vaja krepi svojo držo, ki je skoraj v trenutku, zaradi katere ste videti mlajši.

Vaja ustavi proste radikale iz delaš preveč škode na vaše kožne celice.

In vaja je tudi dober način za zmanjšanje stresa.

Jejte veliko beljakovin

Za koži prijazne prehrane, bi lahko naredil veliko slabši od jesti več maščobnih kislin in beljakovin, ki jih boste našli v živilih, kot so jajca, semena, oreški in lososa.

Vaše telo potrebuje esencialnih maščob in aminokislin, ki jih najdemo v beljakovinah. Kvinoja je še posebej uporabna zrn, kot je popolna beljakovina, kar pomeni, da vsebuje vse bistvene aminokisline.

Če namesto preživljajo na dieti, ki je z nizko vsebnostjo maščob, boste dovzetni za povešanje, umaknjen polt, saj je vaša koža sestradana esencialnih hranil morali Punačak gor.

Izgubiti nekaj teže

Po mnenju dr Donna Casey:

"Teža odlepi od zgoraj navzdol. Ker je teža lope v obraz prvi, to pomeni, da bodo izgubili še pet funtov, da ste videti mlajši. "

Mnogi od nas, da bi bilo naše novoletne zaobljube, da izgubijo težo. Ampak, če že zdravi samo se vam ne motivira dovolj, morda dejstvo, da boste videti mlajši bo naredil trik.

Pijejo manj alkohola

Vsakdo ima kozarec vina po delu, kot tudi nekaj koktajli z dekleti na vikend. Ampak kje potegniti mejo? Alkohol je lahko zabavno, ko si mlad, ampak bolj pijete z njim, kot boš starejši, večja je možnost, da se dogaja, da se pospeši proces staranja.

Eden od načinov, na katerega alkohol vidno starosti ste se ga ustvarja nit žile na površini kože. Te pogosto ponavadi pojavijo na našem nosu in licih, vendar se pojavljajo tudi na hrbtih rokah. In ti zlomljena kapilare niso lepe.

Če želite omejiti količino nit ven popping up, ali jih preprečiti v celoti, zmanjšati vnos alkohola je najboljše mesto za začetek.

Poskusite Prekinjeno posta

Še en nasvet o tem, kako videti mlajša od vaše starosti brez plastične kirurgije je poskusiti prekinitvami tešče. Obstajata dva razloga, zakaj se lahko s prekinitvami tešče izgledaš mlajši.

Prvič, da poveča proizvodnjo svojega človeškega rastnega hormona, ki povečuje količino kolagena v telesu. In kolagen je pomembno za mlajše videz kože.

Drugič, ta vrsta posta spodbuja svoje celice, da se popravilo hitreje, kot rastejo nove. Če želite izvedeti več o prekinitvami postom in njegove koristi za zdravje, kliknite tukaj.

So masaža obraza

Nekatere ženske imajo znotraj-out sij, ki kaže, da ste super zdrava. Toda ostali tega nimajo. Torej, kako si ga dobil?

Na srečo, vam ni treba opraviti plastično operacijo videti pozitivno žareče. Namesto, vse, kar morate storiti je, da ima masaža obraza.

Obrazne masaže spodbujajo kožo, ki delajo krvne žile, limfne drenaže točke in mišice, da se ponovno živahnost na vašo vremensko pretepli kožo.

Najboljši čas za izvedbo masažo obraza je ponoči, ko imate malo več časa na vaših rokah. Lahko normalno oditi s pomočjo čistilo za obraz, ampak če imate zelo suho kožo, poskusite nekaj kapljic rose hip olje, preveč. To olje zmanjšuje kože hiperpigmentacijo, kot tudi gubice.

Kako videti mlajša od vaše starosti, ne da bi plastično operacijo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...