Kako izgubiti ljubezen ročaji? 8 nasvetov za izgubo teže, ki vam bo pomagala | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako izgubiti ljubezen ročaji? 8 nasvetov za izgubo teže, ki vam bo pomagala

Kako izgubiti ljubezen ročaji? 8 nasvetov za izgubo teže, ki vam bo pomagala

Boki... Zveni vse toplo in ljubki, ampak to je samo evfemizem za trebuh maščobe, vendar se sliši malce nevljudno govoriti z nekom o izgubi svoj trebuh maščobe, tako da so ljudje začeli kliče "boki" namesto. Torej, če želite izgubiti svoje ljubezen ročaji (! Presežek trebuh maščobe), nato pa preberite top osem nasvetov za hujšanje, ki bodo pomagali:

1. Začnite s tem, kar ješ

Prvi namig o tem, kako izgubiti ljubezen ročaji je pogled na tisto, kar si dal na vašem krožniku. Izrežite so živila, veliko sladkorja, soli in maščobne, kot si lahko in nadomestiti z več sadja in zelenjave. Izguba maščobe je kombinacija dobre prehrane, manj kalorij in več gibanja, in za najhitrejše rezultate, morate pogledati na vse tri od teh.

2. Splošna vadba

Naslednji namig o tem, kako izgubiti ljubezen ročaji je vključiti vadbe v vašo dnevno rutino. Obstajajo posebne vadbene rutine, ki ciljajo na svoj trebuh maščobe posebej, ampak jih je treba tožiti v povezavi s splošnim povečanjem preveč na splošno vadbo. Lahko ton posamezna področja telesa s ciljno vadbo, ampak izgubiti maščobo na enem mestu, morate izgubiti maščobo povsod. Vključili smo nekatere posebne, ciljno usmerjene vaje pod zate.

load...

3. De-stres in dobili dovolj spanja

Še en pomemben nasvet o tem, kako izgubiti ljubezen ročaji je - dobili dovolj spanja in vodijo stran od stresa. Stres in pomanjkanje spanja bodo izgubili svojo ljubezen ročaji še težje. Ko ste pod stresom, telo proizvaja dodaten adrenalin in kortizol, ki povzroči, da si želijo sladkih in mastne hrane, ki bo šel naravnost do pasu, in, če poskrbite, da boste dobili dovolj spanja vsako noč, šest do osem ur, so raziskave pokazale, da so si dvakrat bolj verjetno, da bodo uspešni v svojih prizadevanjih, da izgubijo težo in neželeno ljubezen ročaji.

4. Sit Ups

Vsi veste, kako to storiti, sit ups, in oni so res enostavno narediti, vendar samo v primeru, če ste novi izvajati, začeti z delom sit-ups s svojim ukrivljen kolena in noge ravno na tleh in uporabiti svoje želodčne mišice, da vas dvigne v sedečem položaju, da so vaše roke za glavo in ponovi tolikokrat, kot si lahko, do katerih cilj za dokončanje deset.

5. Poševna sit ups

Nekoliko težje, ampak bolj učinkovito, oblika trebušnjakih je storiti poševna sit-ups. Vajo kot prej, vendar pa lahko vaši obe nogi padel na eni strani vas, in poskusite znova opraviti niz, vsaj, deset na vsako stran za ton in okrepiti svoje trebušne mišice.

load...

6. Ruski preobrat

Sedi na tla z ravnim hrbtom, kolena upognjene in noge ravno na tleh. Lean nazaj rahlo in dal roke naravnost pred vami, nato pa, zvijati trup ene strani na drugo. Če želite dodati težavnostno stopnjo, dvignite noge in izberite svojo roko na tla ob strani na vsaki rotaciji.

7. Kolesarska trebuhu vaja

Položite plosko na hrbtu z rokami za glavo. Pripeljite svoje noge do devetdeset stopinj in nato prinese svoje levo koleno proti prsih in obračati desni komolec, da ga veseli, spet poravnali nogo in nato ponovimo gibanje z desno koleno na levi komolec. Poskusite in ponovite desetkrat.

8. Izboljšajte svojo samozavest, izgubijo maščobo

Študija univerze dokazala, da so ženske bolj verjetno, da odpadejo presežek funtov, če se najprej skladišče njihovo pomanjkanje zaupanja telesa. Ne pozabite, da ne sme imeti svojo popolno obliko telesa še ni, vendar lahko ponosni na tisto, kar imate, in se bo lažje še ton to obliko.

Kako izgubiti ljubezen ročaji? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...